Změna finálních souřadnic na Geocaching.com
Publikováno 09 leden 2013 - 16:05
Publikováno 09 leden 2013 - 16:09
Publikováno 09 leden 2013 - 16:24
Drnovacka napsal/a:
V gpx mi to stáhne zrovna finálku což je perfektní jen kdyby se tam stáhla i ta poznámka že už to mám vyluštěno.neumím s tím programem geoget.
Pokud myslíš tu poznámku, co jde napsat přímo do listingu keše, tak tu to určitě stáhne.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 09 leden 2013 - 16:40
kolombo napsal/a:
Drnovacka napsal/a:
V gpx mi to stáhne zrovna finálku což je perfektní jen kdyby se tam stáhla i ta poznámka že už to mám vyluštěno.neumím s tím programem geoget.
Pokud myslíš tu poznámku, co jde napsat přímo do listingu keše, tak tu to určitě stáhne.
Ano tu myslím ale při stahování do formátu gpx to nestáhne. leda při formátu loc. to jsem ještě nezkoušela
Publikováno 09 leden 2013 - 16:44
Publikováno 09 leden 2013 - 17:18
Drnovacka napsal/a:
kolombo napsal/a:
Drnovacka napsal/a:
Ano tu myslím ale při stahování do formátu gpx to nestáhne. leda při formátu loc. to jsem ještě nezkoušela
Aha, takhle to myslíš.
No, asi pomalu začni instalovat GeoGet :-)
V GG to stažené je, jen nevím, jak se zachová k té finálce, co je vlastně jen opravená v listingu.
Už jsem to jednou řešil tady:
http://www.geocachin...thread_id=23906
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 09 leden 2013 - 17:51
Publikováno 09 leden 2013 - 19:53
Publikováno 09 leden 2013 - 20:17
#31 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 09 leden 2013 - 20:36
Teď ti ale nerozumim - já tam přece jiný než vyluštěný nemám - tak jak bych to nepoznal?petulinka1 napsal/a:
Jenze stejne nepoznas v GPSce, ze uz jsou vylusteny :DDelas to jinak a se stejnym vysledkem...
Publikováno 09 leden 2013 - 21:02
Publikováno 09 leden 2013 - 21:05
Publikováno 20 leden 2014 - 21:02
Dotaz, už se trochu ztrácím v plánování výletů a mám tušení, že to jde určitě pohodlněji. Ideálně, neexistuje nějaký skript/addon do prohlížeče, který přesune na mapě gc.com vyluštěné otazníčky se změněnými souřadnicemi na finální souřadnice, nejlépe s nějakou jinou ikonkou? Stačí mi jen toto a externí programy toho umí o mraky víc, což většinou ani nevyužiju. Díky
Tento příspěvek byl upraven od prazskychytrak: 20 leden 2014 - 21:03
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 20 leden 2014 - 21:24
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Publikováno 20 leden 2014 - 21:28
co je safra tohle? "does not work for the Premium Member-only Google Map" , to už i PM člen má nějaké ty postihy jo
Publikováno 20 leden 2014 - 21:32
Inu zdá se, že to už nefunguje (myslím ten přesun final pointu). Škoda
Publikováno 20 leden 2014 - 21:38
Na vyluštěný mysterky je nejlepší geoget. Zas tak složitý není, dá se to zvádnout. Nejsem žádný ajťák a tohle jsem se naučila Výhodu to má tu, že se dá jednoduše aktualizovat stav a popř. i logy. Do GPS nahrávám soubory z gc.com podle toho, kam jedu a přes POI z geogetu vyluštěný mysterky. Pak se mi v GPS objeví normální ikonka mysterky a na stejným místě červený praporek, že je vyluštěná. Tím vím, že se na ní můžu dát navigovat a rovnou si jí po nálezu označit.
Vůbec se mi nechce kupovat chytrý mobil, protože než se zas naučím jiný postup, klepne mě pepka. Nebo tam to jde taky tak?
Publikováno 20 leden 2014 - 21:44
No právě, že u chytrého telefonu ti to automaticky stahuje keše kolem tebe z gc.com s finálním umístěním. V terénu ideální, není co vytknout, ale když už si chci naplánovat nějaký výlet za resty, tak mi přijde, že to dělám složitě, vyluštěniny bouchám i do locusu a pak s gc.com porovnávám, kde mám nejvíce restíků. No a kdybych rovnou na gc.com viděl, kde mám nejvíce restíků, bylo by to nejlepší. Ale jestli si budu muset aktualizovat mapu v geogetu, tak se asi nebude dát nic dělat no. Ten tahá a zobrazuje kešky z gc.com do své mapy rovnou s finálním umístěním?
Publikováno 20 leden 2014 - 21:49
kvůli zobrazení finálek na mapě je GeoGet sice skutečně kanón na vrabce, ale požadovanou funkci umí a dobře (lépe) než-li mapa na gc.com
k dispozici je nativní doplněk mapa keší nebo alternativní keškomapa (cache-o-mapic). Obě jsou prima a nabízejí několik druhů filtrů, zobrazení waypiontů a mapových podkladů.
PS: Abych nezapomněl. Keškomapa dokonce má možnost ručního kreslení a měření trasy včetně exportu do *.gpx. Jestli to umí i mapa keší si už nepamatuji (neb nativně nefunguje v Chrome, pouze přes nějaký přitroublý příkaz)
Tento příspěvek byl upraven od skurakai: 20 leden 2014 - 21:53
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů