Super, moc děkuji. Ihned zkusím
Offline (turistická) mapa pro Android
Publikováno 06 září 2016 - 16:06
Znovu jsem ho zakreslila, protože v té sadě byla halda změn a selektivně to vrátit neumím. Ještě to okolí zkontroluji detailně, část ještě není úplně dobře.
Přidal jsem chybějící oneway=yes.
Publikováno 06 září 2016 - 16:10
Publikováno 06 září 2016 - 16:20
Nahraď ten "tvůj" soubor přiloženým, mělo by to fungovat. Ten původní si ulož, kdyby něco.
Přiložený soubor (y)
Publikováno 07 září 2016 - 10:53
https://osm.paws.cz -- Offline vektorová mapa.
Publikováno 08 září 2016 - 15:52
foot /bicycle = designated je už v dnešních mapách pro pokusy
Díky moc. Zrovna jsem si stáhla novou mapu ČR, a moje úprava tématu už krásně funguje, tyhle stezky jsou teď obtažené barvou jako oficiální cyklostezky.
Pokud by někdo měl zájem, přihazuji do přílohy. Jen je to přebarvené podle mého.
Přiložený soubor (y)
Publikováno 08 září 2016 - 15:57
Tak mne napada, ze bych nebyl vubec proti, kdyby bylo dostupne i tema naopak bez vsech tech cyklo stezek. Proste pesi varianta.
Publikováno 08 září 2016 - 16:04
Publikováno 08 září 2016 - 16:14
Na tohleto jsou ideální schémata, která využívají možnosti zapnout/vypnout si zobrazení části informací pomocí kategorií. Zrovna nedávno zmíněné téma UniGCcz pro Locus tohle umí - lze tam zapnout samostatně vrstvu cyklostezek a pěších tras. Jak moc je to univerzální - tedy použitelné i mimo Locus, to netuším.
Publikováno 08 září 2016 - 17:22
Jenze existuji i jine programy, nez jen Locus...
Mam pocit, ze by ta schemata sla strojove skladat z pripravenych bloku, a tak strojove nasekat X variant, a kazdy si stahne to, co jej zajima. Ostatne ruznych schemat muze mit clovek v zarizeni vic, a prepinat mezi nimi. Na to fakt nejsou potreba vypinatelne kategorie, ktere funguji jen nekde.
Publikováno 08 září 2016 - 17:34
Kdyz tak na to koukam, tak by se taky hodila stranka, na ktere by byla k dispozici schemata, a take porovnani jejich ukazek, aby clovek videl jeste nez si ho stahne. Kdyby to mel u sebe na serveru Speirs a ukazky by byly s jeho mapu, bylo by to super.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 září 2016 - 17:49
Publikováno 08 září 2016 - 18:06
Publikováno 08 září 2016 - 18:09
Publikováno 08 září 2016 - 18:11
Publikováno 08 září 2016 - 18:16
OSM mapa jsou data. Ta data je mozne exportovat v ruznych formatech. Tady se bavime o exportu pro Android. Existuje i export pro Garmin, ale tam je tema realizovane TYP souborem. Na to je tu take nekde vlakno.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 září 2016 - 21:37
Mimochodem, knihovny MapsForge, tuším od verze 0.5.0 podporují všechny verze témat i zpětně. Vzhledem k tomu, že a:Drake aktuálně používá MapsForge 0.6.1, není třeba speciálně pro něj udržovat druhou verzi témat.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 08 září 2016 - 23:03
Já jsem právě začal v aDrake s úspěchem používat Elevate2 pro Locus, vypadá to podobně jako jsme zvyklí na našich mapách a je to dostatečně barevně kontrastní takže je to v autě přehledné.Mimochodem, knihovny MapsForge, tuším od verze 0.5.0 podporují všechny verze témat i zpětně. Vzhledem k tomu, že a:Drake aktuálně používá MapsForge 0.6.1, není třeba speciálně pro něj udržovat druhou verzi témat.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 09 září 2016 - 9:40
Když už jsme u těch prvků v mapě, šlo by prosím do mapy přidat ještě rozlišení povrchu(pokud ne všechny, tak aspoň asfalt ).
<osm-tag key='surface' value='asphalt' renderable='false' zoom-appear='12' />
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů