Odjinud ne, ale je třeba udělat trik s daty, aby se daly trasy zobrazit. Hlavně prosím opravovat podle stavu v terénu. Ne abys to dělal podle mapy.cz které jsou schválně prošpikované chybným vedením.
Offline (turistická) mapa pro Android
Publikováno 06 March 2020 - 17:17
Ahoj,
děkuji za přidání map Lotyšska, Estonska a Litvy.
Před velikonocema jedeme právě do téhle oblasti a tak mám ještě prosbu na přidání mapy Kaliningradu (Rusko) mezi Polskem a Litvou. Díky
Publikováno 24 May 2020 - 10:49
Narazil jsem na chybějící polní cestu a taky kus silnice III. třídy v aktuálním czech_republic_ee.map - je to tady u Nedašovy Lhoty.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 24 May 2020 - 11:49
https://osm.paws.cz -- Offline vektorová mapa.
Publikováno 25 May 2020 - 18:11
Potvrzuju, v novém EE je to OK.
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 26 May 2020 - 15:25
měl bych prosbu o radu. V cgeo se mi přestaly zobrazovat aktuální mapová témata, resp. styly map. Viz obr. Je možné , že je chyba v aplikaci, nebo to může být starší verzí androidu ? Díky za případná doporučení.
Publikováno 26 May 2020 - 17:56
Ahoj, měl bych tip od uživatelky, která si tenhle problém dokázala vyřešit. V nastavení map je až dole zaškrtávací tlačítko, které by mělo být vypnuté. Mohlo by to být on? Kouni na screenshot na stránce s návody. https://osm.paws.cz/navody.php
Publikováno 26 May 2020 - 18:42
Publikováno 13 June 2020 - 19:58
Na Kohútce - to je tady - se mi zobrazily tlusté poloprůhledné červené, modré a šedé pruhy, dělá to tam docela galimatyáš. Podle piste:type=downhill to vypadá na trasy sjezdovek. Předpokládám, že to asi patří spíš do zimního tématu.
Publikováno 14 June 2020 - 14:11
Ta v mé verzi vypadá takto.Na Kohútce - to je tady - se mi zobrazily tlusté poloprůhledné červené, modré a šedé pruhy, dělá to tam docela galimatyáš. Podle piste:type=downhill to vypadá na trasy sjezdovek. Předpokládám, že to asi patří spíš do zimního tématu.
Tento příspěvek byl upraven od MartyMcFly89: 14 June 2020 - 14:11
Publikováno 14 June 2020 - 14:17
Publikováno 14 June 2020 - 15:52
Ahoj, sjezdovky patří do zimního tématu, ale i do toho řekněme normálního, pro ty, co nemají zimní rádi. Problém je že mám zautomatizované přidání sjezdovek do tématu, které generuji v době, kdy probíhá zima. Vzhledem k tomu, že poslední generování tématu bylo začátkem března, jsou v tématech i sjezdovky. Večer přegeneruju témata.
Vrstevnice po pěti metrech nejsou v mapovém souboru, takže se nedají zobrazit. Přidáním kroku po pěti metrech by zase hodně nafouklo mapový soubor.
Publikováno 14 June 2020 - 20:00
Tak jsem pěkně kecal, to vynechávání z témat se týká běžeckých tras, které opravdu nemají smysl. Ty sjezdovky zas tak špatné nejsou, kdyby tak fungoval ten obrázek, co jsi vkládal,, abychom věděli, o čem tady vlastně mluvíme.
Publikováno 15 June 2020 - 7:29
Tak jsem pěkně kecal, to vynechávání z témat se týká běžeckých tras, které opravdu nemají smysl. Ty sjezdovky zas tak špatné nejsou, kdyby tak fungoval ten obrázek, co jsi vkládal,, abychom věděli, o čem tady vlastně mluvíme.
Rekl bych, ze ten obrazek mohl vypadat nejak takto.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 15 June 2020 - 8:15
Teda pokud bych mohl poprosit, tak kdyby v letnim tematu ty sjezdovky nebyly, tak bych byl jedine rad!
Publikováno 15 June 2020 - 8:32
Mně tam vyhovují. Jsou na té louce i v létě? Jsou. Pomáhá to orientaci? Pomáhá.
Sem tam se pod nimi i keše vyskytují, je dobré vědět, že to není uprostřed prázdné louky.
Občas si přepínám i na mapy.cz proto, abych se podívala, kudy vedou dráty a kde stojí sloupy od nich.
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 15 June 2020 - 8:36
Publikováno 15 June 2020 - 8:59
Sem tam se pod nimi i keše vyskytují, je dobré vědět, že to není uprostřed prázdné louky.
Občas si přepínám i na mapy.cz proto, abych se podívala, kudy vedou dráty a kde stojí sloupy od nich.
Kolik tresni, tolik visni :-) Uvital bych moznost si v tematu vypnout! Ale nejak to nehrotim, dokazu s tim zit :-)
Publikováno 15 June 2020 - 9:19
Jak vždycky, někomu se to líbí a někomu ne. Já osobně jsem zastánce toho tam sjezdovky mít, protože v létě nikam neodlétají. Ale dovedu si představit, že tam někomu vyloženě vadí. Jsou dvě varianty, v ne-zimě dát více průhlednosti na barevné pruhy, nebo to vypínání. Pro mě je přímočařejší možnost skrytí. Pokud by se to neosvědčilo, můžeme to vždycky změnit k lepšímu
Publikováno 15 June 2020 - 11:57
Jak rikam, je mi to celkem fuk. Ale chci se jen zeptat. V cem pomuze lepsi orientaci zobrazeni "barevnych fleku", vyznacujicich sjezdovku? Lanovky, vleky a objekty pro lyzovani v letni mape zustavaji, takze tady chapu to lepsi zorientovani......
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů