Tak ty fleky by jemnější být mohly, to jo.
Offline (turistická) mapa pro Android
Publikováno 15 červen 2020 - 13:19
Víš, že máš dát pozor na šílence řítící se z kopce na horských trekových bicyklech s odpojenými brzdami .
Publikováno 15 červen 2020 - 19:12
Mně tam vyhovují. Jsou na té louce i v létě? Jsou. Pomáhá to orientaci? Pomáhá.
No právě v létě na té louce nic není, co by odpovídalo těm čarám. Mě to na Kohútce naopak mátlo. Vleky jsem viděl, v mapě byly. Pak jsem viděl louky, v mapě byly. Pak ovšem nějaké subjektivně zadané trasy, které může každý lyžař na sněhu jezdit i trochu jinak. Ale budiž, jezdí to přibližně stejně. Ale patrné je to pouze na sněhu.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 16 červen 2020 - 9:35
No právě v létě na té louce nic není, co by odpovídalo těm čarám. Mě to na Kohútce naopak mátlo. Vleky jsem viděl, v mapě byly. Pak jsem viděl louky, v mapě byly. Pak ovšem nějaké subjektivně zadané trasy, které může každý lyžař na sněhu jezdit i trochu jinak. Ale budiž, jezdí to přibližně stejně. Ale patrné je to pouze na sněhu.
Diky nacelniku, ze jsi se me zastal :-)
Presne popsany moje vnimani dane problematiky!
Publikováno 16 červen 2020 - 13:27
K tomuhle polemizování by se dalo přidat, že v areálech prostě mají stanovené vedení sjezdovek s jejich obtížností a tahle informace se objevuje v naší mapě a není to nic závislé na sněhu
Důvod proč jsem přišel je spíš ten, že už se dají sjezdovky vypínat. Kdyby s tím byly nějaké potíže, dejte prosím vědět.
https://osm.paws.cz -- Offline vektorová mapa.
Publikováno 16 červen 2020 - 15:39
To vypínání se realizuje jakým způsobem? Na stránce s tématy jsem hledal, ale možná info o tom je někde jinde.
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 16 červen 2020 - 16:08
Publikováno 16 červen 2020 - 19:29
To se dělá přímo v mapové aplikaci a vzhledem musí být paws_4 nebo paws_4_LE aby vypínání a zapínání podporoval. Večer udělám obrázkový návod. Vidím, že je neprázdná množina těch co tápou.
Funguje to skvele, díky!
Publikováno 17 červen 2020 - 20:44
https://osm.paws.cz/navody_paws_4.php tady je jak se dostat k volbám co zobrazit na mapě.
Publikováno 17 červen 2020 - 21:29
Já to třeba používám v a:Drake. Tam se obávám nic takového realizovat nejde.
Publikováno 18 červen 2020 - 5:40
Ja jsem si tu funkci dal na kratky klik na leve ikone pod mapou (vrstvy). (Menu Nastaveni, Mapy, Uzivatelske rozhrani - tlacistko Vrstvy, Kratky stisk - Styl mapy) Na dlouhy klik tam mam volbu map, na kratky toto.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 červen 2020 - 5:44
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 18 červen 2020 - 5:55
Tohle je z aDraku. ZobrazeniPrvkuNaMape.jpg Nastaveni.jpg
Ja jsem si tu funkci dal na kratky klik na leve ikone pod mapou (vrstvy). (Menu Nastaveni, Mapy, Uzivatelske rozhrani - tlacistko Vrstvy, Kratky stisk - Styl mapy) Na dlouhy klik tam mam volbu map, na kratky toto.
Vyzkoušel jsem to, obrazovka s hlavičkou "Mapa Style" mi nabíhá ale pod ní nic není, Stránka je prázdná. Mapy MapsForge používám.
Publikováno 18 červen 2020 - 6:27
Publikováno 18 červen 2020 - 7:18
Aha, používám "paws_L".
Dík.
Edit: Po přepnutí na "paws_4" mi to již funguje
Tento příspěvek byl upraven od PabloM64: 18 červen 2020 - 7:26
Publikováno 18 červen 2020 - 8:50
Speirs: díky moc za úpravu tématu, vypnutí je bezproblémové.
Gord: díky za ukázku, jak spouštět nastavení tématu z aDrake, netušil jsem, že to jde. Nastavil jsem si to taktéž na krátký stisk.
Publikováno 07 srpen 2020 - 6:32
Chtěl bych si stáhnout mapu pro c:geo,
nový zpusob odkazovani na mapu nevim jak stahnout
locus-actions://http/osm.paws.cz/locusaction.php?type=map&item=poland_gccz.map.zip
Zkousel jsem upravit url a to taky nejde
http://osm.paws.cz/l...nd_gccz.map.zip
Díky
Publikováno 07 srpen 2020 - 6:49
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 07 srpen 2020 - 9:06
Omlouvám se, ale nějak nemoh najít mapové téma vhodné pro Where You Go.
Ideálně s vrstevnicemi a tur. značkami.
Kterékoliv paws téma (4, tourist..) mi píše
Vybraný soubor je neplatný - "Unsupported render theme version 1"
Díky moc, nikde jsem nenašel tabulku, která aplikace vyžaduje jakou verzi a atp.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů