Geoget 2.7.4
Publikováno 07 únor 2013 - 22:06
Publikováno 08 únor 2013 - 8:09
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 únor 2013 - 8:18
S5 (N5800XM)
Publikováno 08 únor 2013 - 12:45
gord napsal/a:
Takze se nejednalo o archivovane kese, ale o kese bez souradnic. Tedy spatny popis problemu
Pokud bys udelal to, co radi mikrom, zrejme bys mel i u archivovanych kesi jejich souradnice. (Ale zase bys neprisel na tento problem s nastavenim filtru.)
Neni skoda pouzivat GG jen na uchovani vlastnich nalezu? Jak resis vylustene mysterky, predlustene mezistage multin a multinomysterek? To je silna zbran GG. Vytvoris si u kese prislusne body a pri exportu je nahrajes do GPS. V GPS (a v ni i na mape) mas vzdy oznacene vsechny vypoctene souradnice. Kdyz pak nahodou pujdes okolo, kouknes a muzes si dojit pro krabicku. Kolikrat uz se mi stalo, ze jsem udivene koukal na finalku v mape, na kterou uz jsem davno zapomnel. Navic si do GG muzes poznacit jak jsi to resil, ruzne poznamky (ciselne kody zamku, bonusova cisla, ...) To pak u kesky jako kdyz najdes. A nikdy se ti nestane, ze bys zapomnel doma papirek, kam sis to poznacil.
Archivované keše to byly, ale byly asi i bez souřadnic. Nicméně problém je vyřešen. Pokud to stahuji přes GCLive, tak u těch archivovaných se mi nezobrazí akorát vzdálenost od daného bodu.
Pokud stáhnu přímo My Finds PQ z GC.com, tak tam je vše v pořádku.
Já GG samozřejmě nepoužívám jen k uchovávání vlastních nálezů. To jsem nikde nepsal. Samozřejmě, že do toho tahám i jiné keše, ale je fakt, že vyluštěné finálky apod. tam neukládám. Pokud něco vyluštím, tak si to ukládám buď do telefonu s aplikací Locus nebo přímo do navigace.
Tož tak.
Publikováno 08 únor 2013 - 14:31
Publikováno 08 únor 2013 - 14:39
Publikováno 14 únor 2013 - 18:12
Publikováno 14 únor 2013 - 18:21
Slozitejsi cesta je udelat si vizualizacni scriptika a zmenit text, ktery je normalne zobrazen na cokoi, co se ti bude libit. Na to by stacil jediny vykonny prikaz do sablony, kterou ti udela GG pri vytvoreni vis. scriptu.
function PluginVisual(value: string): string; begin Result := Fetch(value,' '); end;
GeoGet:
Publikováno 14 únor 2013 - 18:38
Publikováno 14 únor 2013 - 18:58
Publikováno 14 únor 2013 - 19:04
GeoGet:
Publikováno 14 únor 2013 - 20:09
Publikováno 14 únor 2013 - 20:24
Publikováno 15 únor 2013 - 21:40
Publikováno 15 únor 2013 - 21:49
GeoGet:
Publikováno 16 únor 2013 - 12:39
gord napsal/a:
Informace o jakekoli kesi, pripadne logy na jakekoli kesi je mozne stahnout pres menu Databaze - Import - Stahnout kese.
Tohle používám. Geojarry se mi startuje jen při vyzváření statistik. Ovšem nevím, jestli už třeba neexistuje pro generování statistik jiná metoda. Přiznám se, že ten vývoj až tolik nesleduju.
Díky za vysvětlení.
Publikováno 16 únor 2013 - 12:50
GeoGet:
Publikováno 16 únor 2013 - 21:40
A ta nejjednodušší když kačer nechce absolutně nic nastavovat a necítí potřebu mít u sebe databázi keší je použít Project Geocaching - tam má každý kačer automaticky vygenerované statistiky. Například moje http://project-gc.co...itbutton=Filtergord napsal/a:
Metod je docela dost, staci si vybrat. Urcite jsem nevycerpal vsechny moznosti.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů