GgStat - 1.1.36
Publikováno 02 únor 2013 - 15:40
Publikováno 02 únor 2013 - 16:45
Do templatu jsem mezi ostatní mapy dal následující řádky:
ReadState France
Header Nálezy podle regionu Francie
SPLIT 2
#FindsByCountyPie none
FindsByCountyTable none
WIDTHNEXT 430
FindsByCountyMap Flags:N none
Výpis keší v jednotlivých státech je správně, ale mapa se nezobrazuje (Chyba, některý z parametrů byl zadán špatně).
Poradí mi někdo, co mám špatně? Díky
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 02 únor 2013 - 17:02
EDIT: Aha, tak trochu kecám. Území (na úrovni našich krajů) Francie má. I tabulka se vytvoří. Že by nám chtěl MaFa něco nenápadně naznačit novým příkazem DEFINEMAPTYPE FRkraj France...?!?

Jdu to testovat...
Publikováno 02 únor 2013 - 17:42

Publikováno 02 únor 2013 - 17:46
Publikováno 02 únor 2013 - 18:46
Publikováno 02 únor 2013 - 18:59
Citace
MaFa napsal/a:
To je tak, když se něco dělá narychlo, pak se snadno prohodí kraje a okresy, případně zapomenou mezery.
Takže nová opravená verze 1.1.36a
Díky, Francie už funguje. Bohužel jsem ale zjistil, že těch regionů mi chybí sakra hodně

EDIT: Beru zpět, narazil jsem problém s Provence, který jsem poslal ve vlákně věnovaném mapám.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 07 únor 2013 - 15:14
Publikováno 07 únor 2013 - 15:28
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 únor 2013 - 15:28
Publikováno 07 únor 2013 - 15:34
Publikováno 07 únor 2013 - 16:00
Publikováno 07 únor 2013 - 16:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 únor 2013 - 16:13
Citace
KIM-PA napsal/a:
Nemohli byste prosím někdo poslat odkaz na stránky s popisem jak ty záložky nadefinovat?
díky moc
Mrkni na šablonu "Template.tabmenu.cz", kterou bys měl mít ve složce "GeoGet\script\GgStat"
Publikováno 07 únor 2013 - 16:45
Publikováno 01 duben 2013 - 16:27
HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= '';document.getElementById('CRokresy').style.display='none';return false;">kraje</button> HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= 'none';document.getElementById('CRokresy').style.display='';return false;">okresy</button> HTML <div id='CRkraje' style='display: ;'> FindsByKrajCZMap Flags:N none HTML </div> HTML <div id='CRokresy' style='display: none;'> FindsByOkresCZMap Flags:N none HTML </div>Pokud budeme chtít pod mapou vypsat i tabulku krajů a okresů, upravíme takhle:
HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= '';document.getElementById('CRokresy').style.display='none';return false;">kraje</button> HTML <button href='#' onclick="document.getElementById('CRkraje').style.display= 'none';document.getElementById('CRokresy').style.display='';return false;">okresy</button> HTML <div id='CRkraje' style='display: ;'> FindsByKrajCZMap Flags:N none SPLIT 2 WIDTHNEXT 370 MAXTABLELINESNEXT 10 FindsByCountyTable none WIDTHNEXT 370 RANGETABLELINESNEXT 11 20 FindsByCountyTable none HTML </div> HTML <div id='CRokresy' style='display: none;'> FindsByOkresCZMap Flags:N none SPLIT 2 WIDTHNEXT 370 MAXTABLELINESNEXT 20 FindsByCantonTable none WIDTHNEXT 370 RANGETABLELINESNEXT 21 40 FindsByCantonTable none HTML </div>Výsledek je k vidění u mne v profilu...
EDIT: odsmajlíkováno
Publikováno 02 duben 2013 - 9:16
Publikováno 02 duben 2013 - 9:21
Citace
Aha, sorry. Překopíroval jsem část své šablony, ve které mám ale udělané sbalování/rozbalování sekcí a zapomněl jsem tam jeden </div> navíc. Opraveno nahoře a tobě se omlouvám...KIM-PA napsal/a:
Také jsem zkusil upravit statistiky podle nápadu o dva příspěvky výš - přepínač KRAJ/OKRES na mapě, a asi je potřeba ještě někde něco upravit, protože se mi sice verze Kraj zobrazila, i přepínač se objevil, ale veškeré dále generované údaje se už nevygenerovaly, a při stisku tlačítka Okres se statistiky přestaly zobrazovat úplně.
Publikováno 02 duben 2013 - 9:29
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů