Tak já nevím, mně to nešlape. Tedy posledních 20 vidím, ale když se chci dostat jinam, vyhodí mi to prázdný okno. Ne, že by mi to nějak rvalo žíly...spíš by mě zajímalo proč mi to nechodí.JolaLuba napsal/a:
Milancer napsal/a:
Moc pěkná a užitečná přehledka, díky moc.JolaLuba napsal/a:
ahoj spáchal jsem takovou menší online přehledku: http://luvan.xf.cz/pm/
Nejvíc mě pobavil poslední sloupec "obsah špeku":D
Jak se taková špekovitost počítá?
dík
špekounství je tím větší čím je fotka starší a čím má relativně míň úlovků, rámcově ... mladší než den se nepočítaj a fotky s více než 95% ulovenými maj rovnou nula špeku
poznejmisto.cz II.
Publikováno 11 únor 2013 - 16:15
Publikováno 11 únor 2013 - 16:17
Tak nejsem jedinej... Už jsem myslel, že ano, že je problém u mne. Nechodí mi žádné javascriptové odkazy - přechod na jinou stránku, případně změna třídění.koyamas family napsal/a:
Tak já nevím, mně to nešlape. Tedy posledních 20 vidím, ale když se chci dostat jinam, vyhodí mi to prázdný okno. Ne, že by mi to nějak rvalo žíly...spíš by mě zajímalo proč mi to nechodí.
Publikováno 11 únor 2013 - 16:18
Jsem na tom úplně stejně.venca68 napsal/a:
Tak nejsem jedinej... Už jsem myslel, že ano, že je problém u mne. Nechodí mi žádné javascriptové odkazy - přechod na jinou stránku, případně změna třídění.koyamas family napsal/a:
Tak já nevím, mně to nešlape. Tedy posledních 20 vidím, ale když se chci dostat jinam, vyhodí mi to prázdný okno. Ne, že by mi to nějak rvalo žíly...spíš by mě zajímalo proč mi to nechodí.
Publikováno 11 únor 2013 - 16:23
Publikováno 11 únor 2013 - 16:28
Předtím mi to nechodilo ani v IE, ani v FF. Teď už jo. Dík.JolaLuba napsal/a:
zkuste teď
mně to na IE nechodilo (javascript v a.href) teď jo (dáno do a.onclick)
Publikováno 11 únor 2013 - 18:35
Jeslti myslíš 392, tak to není tak hrozný. Asi 40 minut práce s topo mapou a je hotovo. Ale uznávám, že je to pěknej špekB)noe1 napsal/a:
Tak mám ten dojem, že tu máme nový Tiskařov :-)))))
Publikováno 11 únor 2013 - 18:48
.. a leží už docela dávnou.. ne?? :-Dsobikovi napsal/a:
urááá 325 padla...
Publikováno 11 únor 2013 - 18:53
Publikováno 11 únor 2013 - 19:12
noe1 napsal/a:
no jo, ale tři hvězdy...? to zas bude hledání a trápení...
Publikováno 11 únor 2013 - 19:42
Publikováno 11 únor 2013 - 20:25
Milancer napsal/a:
Jeslti myslíš 392, tak to není tak hrozný. Asi 40 minut práce s topo mapou a je hotovo. Ale uznávám, že je to pěknej špekB)
Jakypak spek? Druhy dotaz do Googlu mi to vyplivnul. Ale 367 se nedari a nedari...
Publikováno 11 únor 2013 - 20:26
HaLuMa napsal/a:
Milancer napsal/a:
Jeslti myslíš 392, tak to není tak hrozný. Asi 40 minut práce s topo mapou a je hotovo. Ale uznávám, že je to pěknej špekB)
Jakypak spek? Druhy dotaz do Googlu mi to vyplivnul. Ale 367 se nedari a nedari...
A na co ses ptal?
Publikováno 11 únor 2013 - 21:04
No 40 minut s topo mapou a jsem 4km vedle a pritom to tak pekne pasuje, ach jo. Pak zadat do guglu a vyplivlo to za minutu, ach jo. No jo, ale ted z toho prekvapeni nevim co jsem tam zadal do toho guglu, ach jo.Milancer napsal/a:
Jeslti myslíš 392, tak to není tak hrozný. Asi 40 minut práce s topo mapou a je hotovo. Ale uznávám, že je to pěknej špekB)noe1 napsal/a:
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 11 únor 2013 - 21:16
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 11 únor 2013 - 21:17
Milancer napsal/a:
No tak já ani nevím, jak TO nazvat, aby něco relevantního google vyhodil.
Publikováno 11 únor 2013 - 22:07
Já raději zápolím s googlem, což se mi zrovna povedlo a kupodivu mi google obrázek vyplivl. Ale když se dívám na mapu, tak sice místo se mi označilo správně, ale já tam tu šílenost prostě nevidím.PaWcz napsal/a:
392 byla hledačská slast -
Tohle slídění se mi zamlouvalo víc než zápolení s googlem a osvědčenými databázemi.
Takže kdo to najde podle map - klobouk dolů!
Publikováno 11 únor 2013 - 22:28
Alf Gang napsal/a:
ale já tam tu šílenost prostě nevidím
To je nevyhoda Google map - na mapy.cz je skulptura o neco patrnejsi.
Jinak se mi pro dohledavani drobnejsich objektu na mape osvedcilo vytipovat lokalitu (casto pomuze turisticka vrstva), priblizoomovat, a pak si zapnout v mape fotografie.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 11 únor 2013 - 22:32
A to je někdy právě ten největší oříšek - vytipovat SPRÁVNĚ lokalitu! Projíždět na mapě celý kraj, to je skoro šílenství.PaWcz napsal/a:
Jinak se mi pro dohledavani drobnejsich objektu na mape osvedcilo vytipovat lokalitu
Publikováno 11 únor 2013 - 22:45
Alf Gang napsal/a:
A to je někdy právě ten největší oříšek - vytipovat SPRÁVNĚ lokalitu! Projíždět na mapě celý kraj, to je skoro šílenství.PaWcz napsal/a:
Jinak se mi pro dohledavani drobnejsich objektu na mape osvedcilo vytipovat lokalitu
Ano, šílenství to je, ale jinak to snad ani nejde. Ale i v tom projíždění mi už docházejí nápady, kde by to mohlo být.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů