Opravdu by mě to zajímalo, děkuji.Alf Gang napsal/a:
Jestli chceš, tak ti pro zajímavost napíšu, co jsem zadala k obrázku těch trámů...
poznejmisto.cz II.
Publikováno 12 únor 2013 - 14:25
Publikováno 12 únor 2013 - 14:27
Posílám SZ;)Netorack napsal/a:
Jestli chceš, tak ti pro zajímavost napíšu, co jsem zadala k obrázku těch trámů...
Publikováno 12 únor 2013 - 14:28
pošli mi taky, máme uloveno..jen by mě to zajímaloAlf Gang napsal/a:
Posílám SZ;)Netorack napsal/a:
Publikováno 12 únor 2013 - 14:29
Publikováno 12 únor 2013 - 14:35
To je pravda. Na jeden stejný dotaz to někomu vyhodí a někomu ne. Asi záleží, jak často a jak moc člověk googlí a co hledá.davidb11 napsal/a:
Mi ty trámy vyplivl gúgl na druhý pokus. A to jsem je popsal dost obecně. Někdy se prostě poštěstí.
Publikováno 12 únor 2013 - 14:37
Publikováno 12 únor 2013 - 14:39
Publikováno 12 únor 2013 - 14:41
Zkusila jsem zadat tvojí variantu na ty trámy (viz. vzkazy) a NIC!JolaLuba napsal/a:
až bude příště nějaká lahůdka, možná zadáme do gúglu jen -špek, ten a ten kraj- a bude hotovo! :-)
Publikováno 12 únor 2013 - 14:44
no já jsem přesvědčena, že jsem to předtím 100 x zadávala a taky nic, když začnu o půlnoci guglu vyhrožovat, že du spát, občas se lísne a něco vyhodí..:-))Alf Gang napsal/a:
Zkusila jsem zadat tvojí variantu na ty trámy (viz. vzkazy) a NIC!JolaLuba napsal/a:
až bude příště nějaká lahůdka, možná zadáme do gúglu jen -špek, ten a ten kraj- a bude hotovo! :-)
Publikováno 12 únor 2013 - 14:47
JolaLuba napsal/a:
no já jsem přesvědčena, že jsem to předtím 100 x zadávala a taky nic, když začnu o půlnoci guglu vyhrožovat, že du spát, občas se lísne a něco vyhodí..:-))Alf Gang napsal/a:
no, Jolča totiž včera v půl devátý vyhrožovala, že počitač ani nezapne :D
Publikováno 12 únor 2013 - 14:52
Já jsem taky přesvědčená, že jsem tu mojí "formulku" minimálně jednou (ale spíš víckrát) zadávala hned na začátku. Až dlouhém hledání všelijakých trámů se mi to googl rozhodl ukázat na stejný dříve zadaný dotaz. Asi si myslel, že se potřebuju nejdřív vzdělat v názvosloví trámoví.JolaLuba napsal/a:
Publikováno 12 únor 2013 - 14:54
Závislosti se těžko odolává.JolaLuba napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
no, Jolča totiž včera v půl devátý vyhrožovala, že počitač ani nezapne :D
Publikováno 12 únor 2013 - 15:24
Publikováno 12 únor 2013 - 15:35
Tak nějak. :DNetorack napsal/a:
Potvrzuji, heslo od Alf Gangu mi nenajde trámy ani s přihlášením pod google účtem, ani bez přihlášení. Prostě to přizpůsobuje výsledky předchozím hledáním a zjevně toho večera pochopil, že Alf hledá trámy
Publikováno 12 únor 2013 - 19:04
Publikováno 12 únor 2013 - 19:57
Netorack napsal/a:
Tak ještě jinak: Já samozřejmě taky googlím. Chápu, že se dá vygooglovat roubenka, kostel, zřícenina nebo nová budova knihovny. Ale trám trčící ze země na stráni je nad moje chápání...
Ad to nalezení jedné věci při hledání jiné: mám pocit, že jsme si už google vycvičili tak, že nám nabízí různé zajímavé objekty, protože vypadáme, že se jimi zabýváme
Já gůglím všechno a kromě Tiskařova a cíle našeho budoucího společného výletu (367) to snad všechno vygůglit šlo. 367 jde teda taky, ale musíš znát název.
Na trámy jsem zadala jedno stupidní slovo a kraj a bylo hotovo. Samozřejmě po hodině předchozích kombinací... Takže pan google možná taky věděl, co jsem chtěla.
Publikováno 12 únor 2013 - 20:18
Publikováno 12 únor 2013 - 22:03
Publikováno 12 únor 2013 - 22:20
HaLuMa napsal/a:
No jo, zatracena 367... kdybych znal nazev, tak to prece nemusim googlit, ne? Ale to zminene Tiskarovo jsem, svete div se, vygooglil! jen to chtelo pouzit jednu netypickou slozitejsi techniku.
To by mě také móóóc zajímalo. Prosila bych poslat SZ. Děkuji.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů