Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#281 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2013 - 22:29

už se mi po tý 1. vedle mýho jména stejskalo dík všemu co mi dnes pomohlo domek na Vysočině byl teda síla - aspoň znám další zajímavý stránky
  • 0

#282 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2013 - 23:00

HaLuMa napsal/a:
No jo, zatracena 367... kdybych znal nazev, tak to prece nemusim googlit, ne? Ale to zminene Tiskarovo jsem, svete div se, vygooglil! jen to chtelo pouzit jednu netypickou slozitejsi techniku.

Taky by mě moc moc zajímalo, jak se dal Tiskařov vygooglit. Prosím SZ - nalezeno mám.;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#283 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2013 - 23:10

Tak mně něco napadlo a tu máš čerte kropáč: #367 je doma. Já su tak sčasný, asi se dneska nevyspím... :-) Ale moudrej z toho, co že to vlastně je, nejsem....
  • 0

#284 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2013 - 23:26

FISATA napsal/a:
Ale moudrej z toho, co že to vlastně je, nejsem....

Máš SZ;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#285 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2013 - 23:58

Všichni mají most, jenom mně se ten dacan vyhýbá obloukem. No jo, Ústecký kraj, klasika. Asi dáme panu Gůglovi noční odpočinek a zítra ho vyplivne. Doufám. :D
  • 0

#286 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 0:03

Columbovsukni napsal/a:
Všichni mají most, jenom mně se ten dacan vyhýbá obloukem. No jo, Ústecký kraj, klasika. Asi dáme panu Gůglovi noční odpočinek a zítra ho vyplivne. Doufám. :D

I já marně tápu... taky to nechám na zítra. ;)
  • 0

#287 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 0:06

Alf Gang napsal/a:

To jsem ráda, že držíš basu. Opovaž se ho teď najít!!! :D
  • 0

#288 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 0:11

Columbovsukni napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

To jsem ráda, že držíš basu. Opovaž se ho teď najít!!! :D

:D:D To nehrozí! Už u toho sedím víc než dvě hodiny a mám toho mostu plný zuby!:@
  • 0

#289 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 0:29

Alf Gang napsal/a:
:D:D To nehrozí! Už u toho sedím víc než dvě hodiny a mám toho mostu plný zuby!:@

Já též. Došla trpělivost, peču na to. :)
  • 0

#290 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 0:32

stačí sednout na vlak a jet..;)
  • 0

#291 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 0:37

Ještě napiš kama (rozmezí max. 5 km) a bude to geniální. :) Druh mostu jsem odhadla, ale prostě no picture.
  • 0

#292 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 3:54

Najít most byla otázka chvíle.Taková lehči vypečenost :).Chce to opravdu dobré oči, ale chápu, že když do toho monitoru civíme hodiny a hodiny, tak uz se lecjaký detail přehlídne. Mě zas neskutečně se... ty trámy na Zlínsku a ten domek na Vysočině. Gůgl má snad prázdniny či co.... :) Vůbec nespolupracuje mrcha jedna. :(
  • 0
bobasso

#293 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 8:41

Tak mám vše a nejsem mezi prvními :o Jinak ten most se musí opravdu projet. Jsem sedla na virtuální vlak, projela se po mapě krajem a nic. Pak na to koukla dcera a sedla z druhé strany a bylo to hned. :D
  • 0

#294 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 8:58

Gresaci napsal/a:
Tak mám vše a nejsem mezi prvními :o

To dělají ty bonusy za poznané fotky. Kdo nahrává, tak má méně rozpoznaných a dostane bonus později.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#295 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 9:01

Gresaci napsal/a:
Tak mám vše a nejsem mezi prvními :o

Jinak ten most se musí opravdu projet. Jsem sedla na virtuální vlak, projela se po mapě krajem a nic. Pak na to koukla dcera a sedla z druhé strany a bylo to hned. :D

Nejsi, protože máš vložené fotky a bod navíc budeš mít až po 400 uhádnutých, pak je doženeme. :)

Most už padnul. :)
  • 0

#296 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 9:20

Nevěděl jsem, o jakém mostu to mluvíte. Musel jsem se kouknout. Aha, tenhle. To jsem měl do minuty a jako singleclick. Bodejď ne, když kolem občas projedu a navíc nikdy nezapomenu dětem vyprávět historku: "Tak si představte, co se nám zde před lety stalo. Jeli jsme tudy s maminkou na motorce a mně vlétla pod bundu vosa..." Děti na to vždy s nadšením reagují. Většinou si zacpávají uši a volají: "Tati, mlč!" Ale včera večír jsem mimo jiné dal trámy a stožár. Spát jsem šel výjimečně před půlnocí.
  • 0

#297 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 10:11

bobasso napsal/a:
Najít most byla otázka chvíle.Taková lehči vypečenost :).Chce to opravdu dobré oči, ale chápu, že když do toho monitoru civíme hodiny a hodiny, tak uz se lecjaký detail přehlídne. Mě zas neskutečně se... ty trámy na Zlínsku a ten domek na Vysočině. Gůgl má snad prázdniny či co.... :)
Vůbec nespolupracuje mrcha jedna. :(

kešuješ?:-))
  • 0

#298 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 10:36

Hamaci napsal/a:
Nevěděl jsem, o jakém mostu to mluvíte. Musel jsem se kouknout. Aha, tenhle. To jsem měl do minuty a jako singleclick. Bodejď ne, když kolem občas projedu a navíc nikdy nezapomenu dětem vyprávět historku: "Tak si představte, co se nám zde před lety stalo. Jeli jsme tudy s maminkou na motorce a mně vlétla pod bundu vosa..." Děti na to vždy s nadšením reagují. Většinou si zacpávají uši a volají: "Tati, mlč!"
Ale včera večír jsem mimo jiné dal trámy a stožár. Spát jsem šel výjimečně před půlnocí.

Mám bráchu architekta, co fušuje i do krajiny. Tak jsem na něj uhodil, co si myslí o trámech. Vypadlo z něho asi 30 možných hesel a jak to už tak bejvá, ani jedno se nezadařilo :-D
ale já už to někde viděl, jen si vzpomenout kde...
Stožár byl dobrej :-)
  • 0

#299 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 11:07

Milancer mi právě :Dvyfouknul FTF před nosem a STF se tady nepočítá, búúúúúúú .... :D
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#300 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 11:12

kapsa napsal/a:
Milancer mi právě :Dvyfouknul FTF před nosem a STF se tady nepočítá, búúúúúúú .... :D

B):DB)
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama