Moc se nepošklebuj, nebo ti ještě dám do řepy za tu Libereckou věž !!Milancer napsal/a:
:DB)kapsa napsal/a: Milancer mi právě :Dvyfouknul FTF před nosem a STF se tady nepočítá, búúúúúúú ....
Ne a ne ji lousknout. Grrrrrrrrrrr .... :@
Publikováno 13 February 2013 - 11:17
Moc se nepošklebuj, nebo ti ještě dám do řepy za tu Libereckou věž !!Milancer napsal/a:
:DB)kapsa napsal/a: Milancer mi právě :Dvyfouknul FTF před nosem a STF se tady nepočítá, búúúúúúú ....
Publikováno 13 February 2013 - 12:38
To dáš, seš přece kačer;) Padlo tady už tolik nápověd až to neni hezký.kapsa napsal/a:
Ne a ne ji lousknout. Grrrrrrrrrrr .... :@
Publikováno 13 February 2013 - 13:01
Publikováno 13 February 2013 - 13:02
To nestíhám celý číst a z toho co jsem viděl, mi fakt nic neřeklo. Už pár dnů marně dumám nad tím, co by to vlastně vůbec mohlo být a jaký to má účel ....Milancer napsal/a: To dáš, seš přece kačer;) Padlo tady už tolik nápověd až to neni hezký.
Publikováno 13 February 2013 - 13:48
Publikováno 13 February 2013 - 13:57
v jednoduchosti je řešenímpik napsal/a:
398 se dal najít logickou úvahou. Kostkovaný ze Zlínska jsem taky našel víc logicky než googlením. Ale ty trámy - celkem chápu CO to je, ale nevidím a nevidím.
Publikováno 13 February 2013 - 16:08
Jo, musím uznat, že je ....JolaLuba napsal/a:
v jednoduchosti je řešenímpik napsal/a:398 se dal najít logickou úvahou. Kostkovaný ze Zlínska jsem taky našel víc logicky než googlením. Ale ty trámy - celkem chápu CO to je, ale nevidím a nevidím.
Publikováno 13 February 2013 - 16:20
když jsem hledala věž, dala jsem si dohromady dvě indicie, co mě tady z náznaků napadly tj zdroj a podle čeho..a bylo to domakapsa napsal/a:
Jo, musím uznat, že je ....JolaLuba napsal/a:
v jednoduchosti je řešenímpik napsal/a:398 se dal najít logickou úvahou. Kostkovaný ze Zlínska jsem taky našel víc logicky než googlením. Ale ty trámy - celkem chápu CO to je, ale nevidím a nevidím.
Já se teď zase mořil s tou Libereckou věží, kterou stále nemám ale stejně mi málem upadla hlava. Už jsem toho chtěl nechat a dát si pauzu, pak jsem si ale vzpomněl na trámy, který jsem už taky párkrát zkoušel. Negooglil jsem, jen jsem se fakt táhle zadíval na fotku a pak mi to docvaklo a měl jsem to do 5 minut - a to to tam neznám. Přesto jsem ve fotce našel hned dvě vodítka ....
Ufffff, to mi udělalo radost.
Publikováno 13 February 2013 - 17:23
To možná.. ale co je logickýho na tom že někdo postaví kus pergoly v louce.JolaLuba napsal/a:
v jednoduchosti je řešení
Publikováno 13 February 2013 - 17:54
sHpy00n napsal/a:
To možná.. ale co je logickýho na tom že někdo postaví kus pergoly v louce.JolaLuba napsal/a:
Publikováno 13 February 2013 - 18:10
sHpy00n napsal/a:
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 13 February 2013 - 19:56
Alf Gang napsal/a:
Docela by mně zajímalo, jak jste na tom s očima? Myslím hlavně hledače na předních pozicích a hlavně tedy ty, kteří hledají opravdu samostatně, jednu fotku třeba i několik dní, hodin... myslím tím ty mžourače do monitoru, kteří začnou dejme tomu v osm večer a končí ve dvě ve tři ráno... Někdy i déle...
Publikováno 13 February 2013 - 20:18
*
Publikováno 13 February 2013 - 20:21
Skywalker napsal/a:
To snad nikdo tak dlouho nehledá ? Od 8 do 3 ? Jeden obrázek ?
Publikováno 13 February 2013 - 20:24
Columbovsukni napsal/a:
A kudy chodím, přemýšlím, co bych kde vyfotila.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 13 February 2013 - 20:31
*
Publikováno 13 February 2013 - 20:32
Columbovsukni napsal/a:
Gresaci napsal/a:
Tak mám vše a nejsem mezi prvními
Nejsi, protože máš vložené fotky a bod navíc budeš mít až po 400 uhádnutých, pak je doženeme.
Publikováno 13 February 2013 - 20:35
Mohl bych se prosím pěkně dovědět, jakou databázi to používám? Ať žije Google, hrady.cz, atlasceska.cz, mapy.cz a - abych nezapomněl - geocaching.com.Skywalker napsal/a:
...Dle mého názoru většina na první pozici (jednotlivci i skupinky) pro "špeky" používají velmi dobře známou databázi a tyto "záseky" řeší pomocí pár kliků...
Publikováno 13 February 2013 - 20:37
*
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů