Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#321 venca68

venca68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 467 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 20:39

Gresaci napsal/a:
Ta tvoje fotka je dobrá. Ještěže jsem tam byla a poznala. ;)

Jj, fotka 404 je fajn. :) Nedá se asi najít přímým tupým googlením a přitom po nasazení poměrně jednoduchého prohledávání se objekt během chvíle vyloupne.

Věci, které se dají vygooglit přímo přes obrázek nebo prosíváním stovek fotek dle klíče "kraj XYZ kostel", jsou už docela nuda. Ale u věcí "špeků", které trvají několik dní, zase odpadávám, nemám tu vytrvalost. ;) Nejlepší je něco s trochu netradičním pohledem na věc, co se dá s dobrým nápadem do hodinky udělat.
  • 0

#322 venca68

venca68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 467 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 20:40

Skywalker napsal/a:
to venca68: kdyby jsi ji používal, tak to bezpečně víš :DB)

Fajn, tak aspoň nepatřím mezi většinu... :D
  • 0

#323 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 20:47

venca68 napsal/a:

Skywalker napsal/a:
to venca68: kdyby jsi ji používal, tak to bezpečně víš :DB)

Fajn, tak aspoň nepatřím mezi většinu... :D

Taky nevím, o čem mluví. :(
Ale musí to být něco fajnového. Na pár kliků mám jen, to znám nebo kde jsem byla. :)
  • 0

#324 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 20:48

to venca68: máš pravdu, problém je, že ten klíč je prostě na všechno...třeba 389 - do googlu napíšu přesně to co vidím - 3 slova - a on mi vyjede hned na prvním místě... Zajímalo by mě, jestli si ta mrcha google opravdu pamatuje co nás zajímá a pak ten výběr upravuje podle toho. Pač ten muj je už pěkně vycvičený :-D Nerozumím tomu.
  • 0

*

#325 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 20:54

tak jsem mimo mísu, ale asi nepudu dnes dlouho spát
  • 0

#326 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:16

Skywalker napsal/a:
To snad nikdo tak dlouho nehledá ? Od 8 do 3 ? Jeden obrázek ? :o

No, já třeba ano. :D Ale takhle jsem hledala jen zlomek fotek, co tam jsou. Většinu nacházím rychleji.:D
Navíc nehledám v kolektivu, každý obrázek jsem hledala sama.
A nevyužívám nápověd, max. u pár snímků lehoulinké naťuknutí. Z nálezu, kdy by mi někdo řekl na rovinu, kde to je bych neměla žádnou radost.;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#327 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:17

Skywalker napsal/a:
Zajímalo by mě, jestli si ta mrcha google opravdu pamatuje co nás zajímá a pak ten výběr upravuje podle toho. Pač ten muj je už pěkně vycvičený :-D
Nerozumím tomu.

Každopádně si pamatuje, co jsme hledali, protože mi tam cpe ty obrázky pořád dokola. To by si mohl odpustit, už je mám nalezené, že... :D
A podle mě tam cpe i podobné fotky toho, co jsme rozklikli, protože to co občas vyplivne, naprosto neodpovídá zadání a naopak to odpovídá tomu, co jsem hledala jindy. :)
  • 0

#328 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:19

Columbovsukni napsal/a:

Alf Gang napsal/a:
Docela by mně zajímalo, jak jste na tom s očima? Myslím hlavně hledače na předních pozicích a hlavně tedy ty, kteří hledají opravdu samostatně, jednu fotku třeba i několik dní, hodin... myslím tím ty mžourače do monitoru, kteří začnou dejme tomu v osm večer a končí ve dvě ve tři ráno...;) Někdy i déle...:D

Zatím dobře! :) Ale od té doby, co do toho vejrám (začátek ledna), tak mě bolí krční páteř, zřejmě se u toho moc hrbím. :D

A kudy chodím, přemýšlím, co bych kde vyfotila. B)

Moje oči trpí. Mám obavu, že si budu muset dát brzy pauzu, dnes ráno jsem měla mlhu před očima a mlha prý žádná nebyla.B)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#329 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:20

Columbovsukni napsal/a:

Skywalker napsal/a:
Zajímalo by mě, jestli si ta mrcha google opravdu pamatuje co nás zajímá a pak ten výběr upravuje podle toho. Pač ten muj je už pěkně vycvičený :-D
Nerozumím tomu.

Každopádně si pamatuje, co jsme hledali, protože mi tam cpe ty obrázky pořád dokola. To by si mohl odpustit, už je mám nalezené, že... :D
A podle mě tam cpe i podobné fotky toho, co jsme rozklikli, protože to co občas vyplivne, naprosto neodpovídá zadání a naopak to odpovídá tomu, co jsem hledala jindy. :)

Ten můj si se mnou hraje úplně stejně.:@
  • 0

#330 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:25

kolombo napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:
A kudy chodím, přemýšlím, co bych kde vyfotila. B)

A jde Ti to :-)

Díky. :) Zatím jsem ale nic nového nevyfotila, to jsou staré zásoby. Už aby bylo jaro...
  • 0

#331 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:30

Alf Gang napsal/a:
Moje oči trpí. Mám obavu, že si budu muset dát brzy pauzu, dnes ráno jsem měla mlhu před očima a mlha prý žádná nebyla.B)

No já to dohnala na 6x rehabilitaci krční páteře, předepsanou MUDr., heč... :D
  • 0

#332 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:40

Teď jsem dala jen na zkoušku hledat googlem #404 a vyplivnul mi rybník z ústeckého kraje #309 a ten obrázek z diskuze č. 1, kde jsme hledali pro ukrácení dlouhé chvíle "zídku s okem". Tak nevím, jestli si ze mně dělá blázny...:D
  • 0

#333 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:41

Columbovsukni napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

No já to dohnala na 6x rehabilitaci krční páteře, předepsanou MUDr., heč... :D

Kdybych se urvala od počítače a skákla si k Mudrovi, tak bych tu rehábku na tuty dostala taky.:D:D
  • 0

#334 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:52

venca68 napsal/a:

Jj, fotka 404 je fajn. :) Nedá se asi najít přímým tupým googlením a přitom po nasazení poměrně jednoduchého prohledávání se objekt během chvíle vyloupne.

Tak nevím - já jsem 404 tupě vygooglila za ani ne 2 minuty. B) Stačilo jen zadat správné slovíčko a kraj a obdobná fotka se vyloupla ani ne uprostřed stránky.;)
Tak kecám - byla na pátém řádku.:)
  • 0

#335 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:55

404 bez hledání na první kliknutí. A to jsem tam naposled byl ... tak před 30 roky. Zato trámy ne a ne. Už jsem zkusil Googla odhlásit, hledá pak trošku něco jiného, ale zase nic. Pracuju totiž v GoogleDocs a tak ho mám přihlášeného skoro pořád.
  • 0

#336 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 21:56

mpik napsal/a:
404 bez hledání na první kliknutí. A to jsem tam naposled byl ... tak před 30 roky.

Já tam nikdy nebyla a taky dá se říct na první kliknutí. :D
  • 0

#337 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 22:28

tak mně 404 zabrala asi 3 hoďky. Nebyl, neznal a navíc tenhle pohled mi to nikde nenabídlo.
  • 0

#338 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 22:36

404 jsem zazoomoval a na jeden klik taky, jupíí :) ... v objektu jsem taky byl před (přesně) 30 lety
  • 0

#339 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 22:48

Bobr_ napsal/a:
tak mně 404 zabrala asi 3 hoďky. Nebyl, neznal a navíc tenhle pohled mi to nikde nenabídlo.

Na poměrně velmi obecný dotaz to vrací velmi konkrétní fotku, ze které se dá usoudit, že by to mohlo být ono. Pravda, pohled je velmi rozdílný, ale poznat se to dá.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#340 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2013 - 22:48

Alf Gang napsal/a:
Kdybych se urvala od počítače a skákla si k Mudrovi, tak bych tu rehábku na tuty dostala taky.:D:D

Já si skáknout musela, jelikož mi mrtvily dva prsty na levé ruce, tak jsem nevěděla, co to má znamenat. No a ona krční páteř. B)
Ty skákat nemusíš, pořiď si: http://www.oblecenin...ra-rainbow-0078 ;):)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka