poznejmisto.cz II.
Publikováno 13 únor 2013 - 22:53
Publikováno 13 únor 2013 - 22:56
Columbovsukni napsal/a:
Ty skákat nemusíš, pořiď si: http://www.oblecenin...ra-rainbow-0078
:D:D Popídím se, jestli to funguje i na mlhu, kterou vidím jen já a ostatní ne a jdu do nich. :DB)
Publikováno 13 únor 2013 - 22:57
Já bych ráda hledala i déle, dnes večer to byla zase moc velká rychlovka a to není takový zážitek, ale ten googl to vyplivnul rychleji, než jsem čekala.Columbovsukni napsal/a:
Přesně tak, 404 se dá odhadnout. Ale je od vás velmi milé, že to někdo hledal déle než 2 minuty... ;)
Publikováno 13 únor 2013 - 22:58
Mně to na poměrně konkrétní dotaz hodilo obdobnou fotku, jen z jiného úhlu.kolombo napsal/a:
Bobr_ napsal/a:
tak mně 404 zabrala asi 3 hoďky. Nebyl, neznal a navíc tenhle pohled mi to nikde nenabídlo.
Na poměrně velmi obecný dotaz to vrací velmi konkrétní fotku, ze které se dá usoudit, že by to mohlo být ono. Pravda, pohled je velmi rozdílný, ale poznat se to dá.
Publikováno 13 únor 2013 - 22:59
Alf Gang napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
:D:D Popídím se, jestli to funguje i na mlhu, kterou vidím jen já a ostatní ne a jdu do nich. :DB)
nebo něco takového
Publikováno 13 únor 2013 - 23:02
Srandičky, jo? :Dmiki6 napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
nebo něco takového
Publikováno 13 únor 2013 - 23:06
Alf Gang napsal/a:
Já bych ráda hledala i déle, dnes večer to byla zase moc velká rychlovka a to není takový zážitek, ale ten googl to vyplivnul rychleji, než jsem čekala.
Musíš příště zadávat jiné výrazy a budeš hledat déle. Třeba: "neznámý objekt kraj vysočina", "červená střecha kraj Vysočina", "skleněné okno zřejmě v druhém patře kraj Vysočina" apod. ;)
Publikováno 13 únor 2013 - 23:12
:D:D Tak slibuju - příště.Columbovsukni napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Já bych ráda hledala i déle, dnes večer to byla zase moc velká rychlovka a to není takový zážitek, ale ten googl to vyplivnul rychleji, než jsem čekala.
Musíš příště zadávat jiné výrazy a budeš hledat déle. Třeba: "neznámý objekt kraj vysočina", "červená střecha kraj Vysočina", "skleněné okno zřejmě v druhém patře kraj Vysočina" apod. ;)
Publikováno 14 únor 2013 - 0:19
To chce pravidelny masaze tak jednou za mesic. Mne to pomaha.Columbovsukni napsal/a:
Já si skáknout musela, jelikož mi mrtvily dva prsty na levé ruce, tak jsem nevěděla, co to má znamenat. No a ona krční páteř.
Publikováno 14 únor 2013 - 0:36
sHpy00n napsal/a:
To chce pravidelny masaze tak jednou za mesic. Mne to pomaha.
Já jsem dostala 6x masáž předepsanou od doktorky, ještě to nemám dochozené, ale na prsty už to zabralo.
No jo, chtělo by to pravidelně. Nebo nesedět jak lemra u pc na poznejmisto.cz a radši se hýbat.
Publikováno 14 únor 2013 - 8:11
Mě to trvalo 3 minuty, díky !Columbovsukni napsal/a: Přesně tak, 404 se dá odhadnout. Ale je od vás velmi milé, že to někdo hledal déle než 2 minuty... ;)
Publikováno 14 únor 2013 - 8:18
tak, jo no, když už teda působím dojmem tupce, tak jo.Alf Gang napsal/a:
Já bych ráda hledala i déle, dnes večer to byla zase moc velká rychlovka a to není takový zážitek, ale ten googl to vyplivnul rychleji, než jsem čekala.Columbovsukni napsal/a:
Přesně tak, 404 se dá odhadnout. Ale je od vás velmi milé, že to někdo hledal déle než 2 minuty... ;)
Ale ... zase během světlejch chvilek při chřipce sedím u fotek.
a to by mi mohlo trochu vylepšit celkový dojem ne? Já prostě ten most nikde nenašel, až na fotkách z výšky.
Publikováno 14 únor 2013 - 8:33
Publikováno 14 únor 2013 - 8:36
Ten Zlínskej strom 319 ?? Tak ten jsem rovnou vzdal ....noe1 napsal/a: Eště rychleji, nápad hned, najít na mapě 30 s - první kliknutí ... jinak hezký nezvyklý pohled. To strom potrápil mnohem víc.
Publikováno 14 únor 2013 - 9:31
Dík, nakonec mě taky políbila múza a je to tu!noe1 napsal/a: Michale, nevzdávej to ... je to jedna z fotek, kde mi googl neposloužil, zato přemýšlení nad fotkou a správný jednoduchý nápad vedly po chvíli k cíli. Nápad to byl prostý ... přišel ale až po mnoha zbytečných hodinách googlení. btw už tady v diskuzi k té # 319 padl jeden velmi návodný hint (bohužel až po tom, co jsem ji měl :-)))))))))
Publikováno 14 únor 2013 - 9:33
Bobr_ napsal/a:
tak, jo no, když už teda působím dojmem tupce, tak jo.
a to by mi mohlo trochu vylepšit celkový dojem ne? Já prostě ten most nikde nenašel, až na fotkách z výšky.
Tupec vůbec, nic takového tady nepadlo. Každý se můžeme zaseknout na něčem jiném.
Publikováno 14 únor 2013 - 10:54
Přesně tak - co já strávila času nad některými jinými lahůdkami. :| Raději ani nepočítat.Columbovsukni napsal/a:
Bobr_ napsal/a:
tak, jo no, když už teda působím dojmem tupce, tak jo.
Tupec vůbec, nic takového tady nepadlo. Každý se můžeme zaseknout na něčem jiném.
Je na tom hezky vidět, že hvězdičky obtížnosti jsou u těch fotek opravdu docela zbytečné. Já bych je tam ani nedávala.
Publikováno 14 únor 2013 - 11:16
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 14 únor 2013 - 11:52
Ono by ani nebylo špatné, kdyby člověk viděl, co tam vlastně nahrál - já už si to teď nepamatuju.kolombo napsal/a: Přijde mi, že se nám nějak zadrhávají nové fotky :-(
Možná by to chtělo, aby vylezla informace, kolik fotek asi čeká ve frontě na zveřejnění a jaký je podíl vyřazených a zveřejněných obrázků.
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů