Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#421 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5682 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2013 - 20:00

Tak jsem si včera na běžkách říkal, že tahle fotka tu schází a už je to tu :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#422 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2013 - 20:05

Ale v zimě je to tam tak nějak hezčí... ;-)
  • 0

#423 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 9:43

"Vyhlídka" #0414 je opravdu v zimě pěkná. Mohu potvrdit. Je to pár let tomu nazad, co jsme koncem listopadu dali s kamarády kousek od tohoto místa v lesích vandr. Ráno jsme se probudime a všude kolem bílo a v této sněžné nadílce jsme se tam vydali. Parádní výlet. Jinak zrovna noc na dnes jsem celou probděl u noťasu nad hádáním fotek. Měl jsem trochu zkluz a tak jsem to musel dohnat. Konečně nalezen domek na Vysočině #0389, ale pomalu začínám být alergickej na jakékoli dřevěné plastiky. Ty pražské #0413 jsem naštěstí dal rychle, ale ty zlínské #0392 né a né objevit. Když se tady gůgl na mě vyprd, tak jsem začal důsledně laborovat s mapou, takže už přibližně vím, v jaké lokalitě ty věšáky, či co to proboha je, mám hledat. BF metoda to asi jistí. :)
  • 0
bobasso

#424 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 11:14

bobasso napsal/a:
"Vyhlídka" #0414 je opravdu v zimě pěkná. Mohu potvrdit. Je to pár let tomu nazad, co jsme koncem listopadu dali s kamarády kousek od tohoto místa v lesích vandr. Ráno jsme se probudime a všude kolem bílo a v této sněžné nadílce jsme se tam vydali. Parádní výlet.
Jinak zrovna noc na dnes jsem celou probděl u noťasu nad hádáním fotek. Měl jsem trochu zkluz a tak jsem to musel dohnat. Konečně nalezen domek na Vysočině #0389, ale pomalu začínám být alergickej na jakékoli dřevěné plastiky. Ty pražské #0413 jsem naštěstí dal rychle, ale ty zlínské #0392
né a né objevit. Když se tady gůgl na mě vyprd, tak jsem začal důsledně laborovat s mapou, takže už přibližně vím, v jaké lokalitě ty věšáky, či co to proboha je, mám hledat. BF metoda to asi jistí. :)

jsi kačer, jsi..to by mělo pomoci, zvlášt, kdyžs přibližně lokalizoval...:-))
  • 0

#425 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 11:38

Před chvilkou jsem koukal na TV a cosi mě tam velmi zaujalo. A hle, otevřu nové obrázky a vidím stejný pohled. Jaká to náhoda.
  • 0

#426 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 11:40

Milancer napsal/a:
Před chvilkou jsem koukal na TV a cosi mě tam velmi zaujalo. A hle, otevřu nové obrázky a vidím stejný pohled. Jaká to náhoda.

a pro mě velká klika, nevidět to, mám zase dalšího špeka..
  • 0

#427 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5682 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 12:43

Milancer napsal/a:

Asi jsem moc nesledoval obrazovku, ale byla to Toulavá kamera ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#428 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 12:45

#432 parádní Kapsova fotka a výborné, smysluplné využití!!! Tleskám! :-)
  • 0

#429 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 15:19

Tak ta nejmenovaná fotka by teda byla parádní špekoun, kdyby...... :) Díky chlapci, tohle bych asi sám nedal, přestože jsem TO z venčí ještě před TÍM na gůglu viděl, ale kdo by tušil, že je to právě vono. Já teda né :)Skvělé využití.
  • 0
bobasso

#430 Spagetka

Spagetka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 16:30

Ahoj, mám menší problém. Jakým nejrychlejším způsobem mohu upravit fotku tak aby splňovala rozměry a formát pro úspěšné nahrání? Předem děkuji za kladné vyřízení. Pořád mi to ukazuje toto: Soubor nebyl vložen! Vložte fotku ve formátu 4:3, minimálně 505×380 pixelů.:D:D
  • 0

#431 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 16:37

#414 mi dala pěkně zabrat, přitom jsem v pátek několikrát na to správné místo narazila, ale nechápu, proč jsem si stále říkala, že to není ono. Kdybych to raději vyzkoušela, měla jsem to nalezeno už v pátek.:| Ze včerejška mi zbyl jen zásek na #425 a teď se jdu poprat s dnešní várkou. Mám radost, na víkend bylo "naděleno" poměrně dost obrázků.:)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#432 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 16:43

Spagetka napsal/a:
Jakým nejrychlejším způsobem mohu upravit fotku tak aby splňovala rozměry a formát pro úspěšné nahrání?

Velikost stranka upravuje sama, takže bude asi problém s poměrem stran. Ořízni ten obrázek v nějakém editoru - fajn je třeba Fast Stone.
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#433 Spagetka

Spagetka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 16:47

Díky za užitečné informace;)
  • 0

#434 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 17:43

Není nějaké divné to stránkování, když dám filtr nenalezené? Ukazuje to u mne 6 stránek, ale když dám další, posune se to jen o řádek nebo dva, tedy ne o stránku a dalších 30 obrázků :(
  • 0

#435 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 18:28

Alf Gang napsal/a:
#414 mi dala pěkně zabrat, přitom jsem v pátek několikrát na to správné místo narazila, ale nechápu, proč jsem si stále říkala, že to není ono. Kdybych to raději vyzkoušela, měla jsem to nalezeno už v pátek.:|

Ze včerejška mi zbyl jen zásek na #425 a teď se jdu poprat s dnešní várkou. Mám radost, na víkend bylo "naděleno" poměrně dost obrázků.:)

#425 je v podstatě profláklý místo, což nic nemění na jeho nádheře v každém ročním období ;-)
  • 0

#436 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 18:39

FISATA napsal/a:
#425 je v podstatě profláklý místo

jak pro koho :o
pro mě jsou profláklý místa do 30-ti km od HC. :o
A to není ani 10% :(
  • 0

#437 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 18:55

sobikovi napsal/a:
Není nějaké divné to stránkování, když dám filtr nenalezené? Ukazuje to u mne 6 stránek, ale když dám další, posune se to jen o řádek nebo dva, tedy ne o stránku a dalších 30 obrázků :(

mne to beha v chrome OK.

pro autory: diky za dlasi splnene prani co se tyce filtru :).
  • 0

#438 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 18:58

Je to pravda, i mně různé kapličky a boudy z KH kraje dávají zabrat ;-) a spoustu mi jich ještě leží nevyřešených.... noe a až ti fotka zezelená, uvidíš, že znáš :-)
  • 0

#439 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 19:14

FISATA napsal/a:

Alf Gang napsal/a:
Ze včerejška mi zbyl jen zásek na #425 a teď se jdu poprat s dnešní várkou. Mám radost, na víkend bylo "naděleno" poměrně dost obrázků.:)

#425 je v podstatě profláklý místo, což nic nemění na jeho nádheře v každém ročním období ;-)

Vím téměř jistě, že to na mně koukalo, když jsem hledala kdysi #167, ale teď na to správné místo ne a ne kápnout.:@ A profláklé mi nepřijde ani trošičku.:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#440 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2013 - 19:17

FTF na 437 mirotiro. Kdo jiný by to měl být když ne on?? :)
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama