Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#541 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 18:04

ale jo, já přídavná jména používám....občas. Ale tady mi to nějak neseplo...inu stane se a každopádně děkuji za nakopáváníčko! :-)
  • 0

#542 weiski

weiski

weiski

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 18:53

kdyz už si tu dávate nakopnutí k obrázkům :). Můžete mi dát taky nakopnutí ke 367. Už s toho fakt nepsim už se mi to jeví i ve snech :D (Musela jsem si tu postěžovat :D :D :D)
  • 0

#543 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 19:04

Sláva, konečně nalezeny ty "zlínský věšáky" #0392. Fotonápověd je věru dost, aby člověk poznal z jakého směru Zlínského kraje je to foceno :). Ale pak ještě najít to přesné místo. Nakonec mě to řádně trklo a zelené Správně bylo natotata. Tak a ještě ten kus lokomotivy #0437 najít :( .....a to mám vláčky tak rád. TAK UŽ I #0437 MAM NALEZENO A VŠE ZELENO. SLÁVA KAČEROVU. :)
  • 0
bobasso

#544 E.liska

E.liska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 20:18

tak nevím, čím to je, že ať tu někdo napovídá sebevíc, tak je mi to prd platný a stejně to na tom Googlu nenajdu. Kdyby mi snad někdo chtěl dát nějaký kurz, co a jak zadávat, aby to bylo efektivní, bránit se nebudu :)
  • 0

#545 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 20:39

weiski napsal/a:
kdyz už si tu dávate nakopnutí k obrázkům :). Můžete mi dát taky nakopnutí ke 367. Už s toho fakt nepsim už se mi to jeví i ve snech :D

(Musela jsem si tu postěžovat :D :D :D)

honza.h napsal/a:
Nebyly by nějaký nákopy na 425 a 429? Díky předem...;)

Nevím co jako potom z toho máte, když si necháte poradit?
  • 0
www.povetrnik.cz

#546 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 20:43

weselka napsal/a:

weiski napsal/a:
kdyz už si tu dávate nakopnutí k obrázkům :). Můžete mi dát taky nakopnutí ke 367. Už s toho fakt nepsim už se mi to jeví i ve snech :D

honza.h napsal/a:

přesně tak, taky bych z toho asi neměl radost, že jsem to našel s nějakým nakopnutím..
  • 0

#547 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 20:48

Tahle hra je zajímavá, ukázala nám spoustu zajímavých míst na výlety v budoucnu, ale na druhou stranu musím říct, že mám určité rozpaky... Fotka ze silničního tunelu od jedné keše... že bych tam musel choditM Fotka železničního tunelu od jiné keše.. proč znovu atd. Řada fotek je prostě o klikání "do lesa" než se trefím, protože objekt není vidět nebo je to se zoomem z dalšího kopce. Z kterého? Není to zbytečné? Ano, jsou tam špeky, ale trochu chvilkama pochybuji o účelnosti. Opravdu bych uvítal něco jako "ignore list" ať už to neotravuje nebo něco jako "hvězdičkování" na co se chci podívat v nejbližší době. Chápu, že pro borce, co mají 99.99999% uhodnuto je to zbytečné, ale pro ty co začínají nebo to tak nežerou by to bylo praktické... Jo a je možné, že občas se tam objevují fotky, co dřív nebyly a pak zase jsou? Mám obavu, že občas je chyba v matrixu.
  • 0

#548 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 22:00

weselka napsal/a:

weiski napsal/a:

honza.h napsal/a:

Malilinkatému nakopnutím nepohrdnu, když jsem už absolutně zoufalá a nejde mi ani tak o bod, ale že mně zajímá, co to vůbec je za místo.
Využila jsem toho z těch 448 fotek tuším max. u pěti obrázků a šlo opravdu jen o lehoučké naťuknutí, kterým směrem se asi tak ubírat při hledání.
Rozhodně nechci vědět rovnou místo, mám radost, když si to můžu dohledat sama. Přesné místo mi bylo řečeno u jedné fotky a nejsem tomu vůbec ráda, netěší mně to.:(
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#549 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 23:15

Jů první mé FTF v této hře na #0450. To by bylo špatný, abych tuhle fotku nedal:) Doporučuji navštívit, kdo tam nebyl. Stojí to za to.:)
  • 0
bobasso

#550 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 23:45

bobasso napsal/a:
Jů první mé FTF v této hře na #0450. To by bylo špatný, abych tuhle fotku nedal:) Doporučuji navštívit, kdo tam nebyl. Stojí to za to.:)

Jsem ti byla v patách, ale nějak jsem ten kopec nestačila vyběhnout tak rychle. :(
Možná to byla i bedna.

Jinak jsem dnes na obrázky nemohla, tak jsem toho měla teď povícero.
Ale už je zase pěkně zeleno. :D
  • 0

#551 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2013 - 23:51

To já dnes dvakrát viděl nula nálezů. Ovšem po nalezení jsem byl v jednom případě druhý, ve druhém případě sedmý. Prostě než jsem kliknul na správné místo, někdo byl rychlejší.
  • 0

#552 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 10:34

No sláva, tak ty pražský klacky (413) konečně mám. Nechápu jak se na ta klíčová slova mohla objevit, ale je to tak :D Nevím jestli se mi to jen zdá, ale už jsem to tady psal. Mám stále pocit, že se občas objeví obrázek, který tam před tím nebyl. Konkrétně včera jsem určitě neměl v seznamu nenalezených 94, 80, 106 a 127. U 129 si nejsem 100% jistý. Nepozorujete to taky někdo. Nevím, jestli to nedělá třeba ten filtr na nenalezené...
  • 0

#553 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 10:37

sobikovi napsal/a:
No sláva, tak ty pražský klacky (413) konečně mám. Nechápu jak se na ta klíčová slova mohla objevit, ale je to tak :D

Nevím jestli se mi to jen zdá, ale už jsem to tady psal. Mám stále pocit, že se občas objeví obrázek, který tam před tím nebyl. Konkrétně včera jsem určitě neměl v seznamu nenalezených 94, 80, 106 a 127. U 129 si nejsem 100% jistý. Nepozorujete to taky někdo. Nevím, jestli to nedělá třeba ten filtr na nenalezené...

To se opravuje tak, že všechno najdeš :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#554 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 557 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 10:45

weselka napsal/a:

sobikovi napsal/a:
přesně tak, taky bych z toho asi neměl radost, že jsem to našel s nějakým nakopnutím..

Třeba i "jen" to, že zjistím, kde to místo je. Statistiky jsou druhořadý... Vy jste se nikdy s jinými neradili třeba o řešení mysterky?

Jinak všem ostatním děkuju ;-)
  • 0

#555 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 11:25

bobasso napsal/a:
.. To by bylo špatný, abych tuhle fotku nedal..

dík, mohl jsem to dát jen dle mapy ... ale bylo to až na n-tý pokus ;))
  • 0

#556 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 15:22

Juch, moje první FTF! #0455. Musel jsem se jít pochlubit :P
  • 0

#557 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 15:24

JolaLuba napsal/a:

bobasso napsal/a:
.. To by bylo špatný, abych tuhle fotku nedal..

dík, mohl jsem to dát jen dle mapy ... ale bylo to až na n-tý pokus ;))

On kdo nezná,tak to hledání bude mít na víc kliků. :) Je fakt, že tu jsem bez přemýšlení najel myší na jinak barevný flek a bingo. U takovýchto typů hledaní viz např turistický přístřešek a různé skalní útvary ukryté v lesích, či na malých mítinách, je to hlavně o tom, kdy v roce a za jakého počasí byl satelitní snímek pořízen. Často o dost se liší pohled na jedno misto v mapách.cz a gůgl mapě. Pak je to fakt o zběsilém klikání v zelené ploše.
  • 0
bobasso

#558 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 15:26

U 455 byl prvních 15 minut jihočeský kraj:o Nebo už s těch obrázků blbnu??
  • 0

#559 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 15:26

Netorack napsal/a:
Juch, moje první FTF! #0455. Musel jsem se jít pochlubit :P

Gratuluju! ;)

Jinak teda ale - šmankote! Zase most!! Kdyby aspoň byl pěknej...:o
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#560 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 15:28

Milancer napsal/a:
U 455 byl prvních 15 minut jihočeský kraj:o Nebo už s těch obrázků blbnu??

Neblbneš. Přesně na to samé jsem se chtěl taky zeptat.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama