Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#581 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 394 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:18

honza.h napsal/a:
Překvapuje mě, co má nálezů ta divná skála 452... V Libereckým kraji hledat skály, to je jak hledat jehlu v kupce sena.

Tahle skála byla v pohodě, stačí ji opravdu jen správně pojmenovat. Horší je, že mi mezi nenalezenými pořád straší #78. Přitom má takových uhodnutí a já s ní ne a ne hnout...
  • 0
Vložený obrázek

#582 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:25

Joo, tak 78, ta už mi trvala mnohem dýl... :D Musíš opět správně pojmenovat (vyzkoušej různé názvy) a ještě navíc mít trochu představivost, mně ta fotka vylezla z druhé strany a vypadalo to úplně jinak, ale už jsem byla zoufalá, tak jsem to zkusila. ;)
  • 0

#583 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:29

koyamas family napsal/a:

honza.h napsal/a:
Překvapuje mě, co má nálezů ta divná skála 452... V Libereckým kraji hledat skály, to je jak hledat jehlu v kupce sena.

Tahle skála byla v pohodě, stačí ji opravdu jen správně pojmenovat. Horší je, že mi mezi nenalezenými pořád straší #78. Přitom má takových uhodnutí a já s ní ne a ne hnout...

jo, 78 je hnus. Strašila červená dlouho. Pak jsem hledala okolo něco jiného. A byl tam obrázek z jiné strany. Zkusila a bylo to. Tenhle úhel/pohled je fakt dost velkej špek.
  • 0

#584 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:35

Evca.N napsal/a:
jo, 78 je hnus. Strašila červená dlouho. Pak jsem hledala okolo něco jiného. A byl tam obrázek z jiné strany. Zkusila a bylo to. Tenhle úhel/pohled je fakt dost velkej špek.

Když o tom tak mluvíš, tak se mi taky zdá, že mi ta fotka z druhé strany taky vyběhla, když jsem hledala něco jiného... :)
  • 0

#585 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:39

noe1 napsal/a:
Ale nemusíš :-))))) B)B)B) Proklikal jsem tehdá celou čáru a na jednom místě se zazelenalo, akorát jsem to přehlédl a pak se divil, že už mám najito :-)))))

A pak na mne párkrát z googlu vykoukla, když jsem hledal něco jiného.

No jo, já zrovna tuto metodu klikání v lesích a horách nemám ráda. Málokdy jdu klikat, aniž bych z googlu věděla, kde to je. Někdy ale nezbývá nic jiného. ;)
  • 0

#586 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:45

Columbovsukni napsal/a:
Joo, tak 78, ta už mi trvala mnohem dýl... :D Musíš opět správně pojmenovat (vyzkoušej různé názvy) a ještě navíc mít trochu představivost, mně ta fotka vylezla z druhé strany a vypadalo to úplně jinak, ale už jsem byla zoufalá, tak jsem to zkusila. ;)

Taky jsem jí hledala podobně. Nakonec stačilo správně označit to, co tam z té skály (kamene) vyčuhuje a vyloupla se mi dokonce hodně podobná fotka.
Klikání na mapě, když nemám ani trochu ponětí kde to místo aspoň přibližně může být taky nemám ráda. To dělám až v úplném zoufalství.:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#587 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 12:57

noe1 napsal/a:
No zrovna tady bylo jasné na jaké linii hledat, kde začít klikat a kde končit. Navíc se daly velmi dlouhé úseky vynechat ... v reálu zůstalo tak 40 km -což se dá na 200 - 300 kliknutí zvládnout :-)))) Ale jinak je to asi jediné místo, které jsem touhle drsnou BF metodou dal.

Tak mně tehdá vůbec nebylo při pohledu na obrázek jasné, na jaké linii hledat. :D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#588 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 394 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:05

Alf Gang napsal/a:

noe1 napsal/a:
No zrovna tady bylo jasné na jaké linii hledat, kde začít klikat a kde končit. Navíc se daly velmi dlouhé úseky vynechat ... v reálu zůstalo tak 40 km -což se dá na 200 - 300 kliknutí zvládnout :-)))) Ale jinak je to asi jediné místo, které jsem touhle drsnou BF metodou dal.

Tak mně tehdá vůbec nebylo při pohledu na obrázek jasné, na jaké linii hledat. :D

Mně taky ne. Ale teď to bylo na čtvrtý klik... :D
  • 0
Vložený obrázek

#589 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 394 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:08

Takže díky, teď už mi zůstávají jen tři, na které jsem víceméně rezignoval (brněnské krematorium, zlínská lávka a železniční budova u Tiskaře na zahrádce) a pak tři místa, kam bych se třeba i podíval rád, ale zatím mě nějak neosvítilo.
  • 0
Vložený obrázek

#590 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:09

noe1 napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

No mě to jasné bylo hned, řekl jsem si, že tam asi silnice nevede a že ten patník tam asi není pro nic za nic B) ... co mne ale dost upřimně překvapilo, že ten předpoklad vyšel :-)))))

No vidíš. Já myslela, že to je vrcholová kniha... pak už mi to bylo taky jasný.:)
  • 0

#591 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:15

noe1 napsal/a:
Teď mi publikovali další místo - ale netěšte se, je to lehoučká dávačka. Nevím, proč si moje vybrané špeky tak syslí :-))))

Tak zrovna tohle místo jsem viděla v úterý, když jsem se připravovala na hodinu.:)
  • 0

#592 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:15

koyamas family napsal/a:
Takže díky, teď už mi zůstávají jen tři, na které jsem víceméně rezignoval (brněnské krematorium, zlínská lávka a železniční budova u Tiskaře na zahrádce) a pak tři místa, kam bych se třeba i podíval rád, ale zatím mě nějak neosvítilo.

Zlínská lávka je gůglitelná, zaměř se na ten objekt za lávkou, k čemu to vede... Ty ostatní dvě moc gůglitelné nejsou. B)
  • 0

#593 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:17

noe1 napsal/a:
Teď mi publikovali další místo - ale netěšte se, je to lehoučká dávačka. Nevím, proč si moje vybrané špeky tak syslí :-))))

Fíha, Ty už pomalu doháníš ve vložených obrázcích Timana :)

My pořád s mou nejmilejší čekáme, až se nám zase nějaký obrázek vylíhne - a ono nic. Asi budeme muset poslat víc kousků B)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#594 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:30

noe1 napsal/a:

Moje špeky taky leží ladem... :D Tak už jsem tam, zase 1. Ale radši bych měla tolik vložených fotek co ty. :)
  • 0

#595 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:37

Columbovsukni napsal/a: Moje špeky taky leží ladem... :D Tak už jsem tam, zase 1. Ale radši bych měla tolik vložených fotek co ty. :)

Já jsem tam nahrál taky jeden opravdu hodně, hodně ale fakt hodně špekovitej špek. Není ale samoúčelnej, má pointu i "aha efekt" a navíc si i myslím, že je to zajímavý. Jestli mi to ale publikují, tak mě asi zabijete .... :D
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#596 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:41

kapsa napsal/a:

Columbovsukni napsal/a: Moje špeky taky leží ladem... :D Tak už jsem tam, zase 1. Ale radši bych měla tolik vložených fotek co ty. :)

Já jsem tam nahrál taky jeden opravdu hodně, hodně ale fakt hodně špekovitej špek. Není ale samoúčelnej, má pointu i "aha efekt" a navíc si i myslím, že je to zajímavý. Jestli mi to ale publikují, tak mě asi zabijete .... :D

Je vidět, že starší špeky některé trápí ještě dnes, v poslední době se tu a tam nějaký špek objeví, ale málokdo se s ním morduje v řádu dní či týdnů. Takže nějaký větší špíček určitě nezaškodí. Bude nad čím si lámat hlavičku.:D
  • 0

#597 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:43

kapsa napsal/a:

My si tě najdeme a uvidíš tóčo... :D
  • 0

#598 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:45

Alf Gang napsal/a: Je vidět, že starší špeky některé trápí ještě dnes, v poslední době se tu a tam nějaký špek objeví, ale málokdo se s ním morduje v řádu dní či týdnů. Takže nějaký větší špíček určitě nezaškodí. Bude nad čím si lámat hlavičku.:D

No, jestli pustí ten můj, tak si myslím, že to moc lidí hned tak nedá - dovoluju si drze tvrdit, že by se zařadil do max. trojky nejtěžších. :)
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#599 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:46

noe1 napsal/a:

Jo a pekne me to nakrklo, protoze jsem zajasala, ze mi konecne taky neco publikovali a ono to nebylo moje :(
  • 0

#600 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 13:47

kapsa napsal/a:
No, jestli pustí ten můj, tak si myslím, že to moc lidí hned tak nedá - dovoluju si drze tvrdit, že by se zařadil do max. trojky nejtěžších. :)

Já jsem taky poslala jeden, kolem kterého když někdo nejel, tak zřejmě nenajde... Tak šup tam s ním! B)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama