Tahle skála byla v pohodě, stačí ji opravdu jen správně pojmenovat. Horší je, že mi mezi nenalezenými pořád straší #78. Přitom má takových uhodnutí a já s ní ne a ne hnout...honza.h napsal/a:
Překvapuje mě, co má nálezů ta divná skála 452... V Libereckým kraji hledat skály, to je jak hledat jehlu v kupce sena.
poznejmisto.cz II.
Publikováno 21 únor 2013 - 12:18
Publikováno 21 únor 2013 - 12:25
Publikováno 21 únor 2013 - 12:29
koyamas family napsal/a:
Tahle skála byla v pohodě, stačí ji opravdu jen správně pojmenovat. Horší je, že mi mezi nenalezenými pořád straší #78. Přitom má takových uhodnutí a já s ní ne a ne hnout...honza.h napsal/a:
Překvapuje mě, co má nálezů ta divná skála 452... V Libereckým kraji hledat skály, to je jak hledat jehlu v kupce sena.
jo, 78 je hnus. Strašila červená dlouho. Pak jsem hledala okolo něco jiného. A byl tam obrázek z jiné strany. Zkusila a bylo to. Tenhle úhel/pohled je fakt dost velkej špek.
Publikováno 21 únor 2013 - 12:35
Evca.N napsal/a:
jo, 78 je hnus. Strašila červená dlouho. Pak jsem hledala okolo něco jiného. A byl tam obrázek z jiné strany. Zkusila a bylo to. Tenhle úhel/pohled je fakt dost velkej špek.
Když o tom tak mluvíš, tak se mi taky zdá, že mi ta fotka z druhé strany taky vyběhla, když jsem hledala něco jiného...
Publikováno 21 únor 2013 - 12:39
noe1 napsal/a:
Ale nemusíš :-))))) B)B) Proklikal jsem tehdá celou čáru a na jednom místě se zazelenalo, akorát jsem to přehlédl a pak se divil, že už mám najito :-)))))
A pak na mne párkrát z googlu vykoukla, když jsem hledal něco jiného.
No jo, já zrovna tuto metodu klikání v lesích a horách nemám ráda. Málokdy jdu klikat, aniž bych z googlu věděla, kde to je. Někdy ale nezbývá nic jiného.
Publikováno 21 únor 2013 - 12:45
Taky jsem jí hledala podobně. Nakonec stačilo správně označit to, co tam z té skály (kamene) vyčuhuje a vyloupla se mi dokonce hodně podobná fotka.Columbovsukni napsal/a:
Joo, tak 78, ta už mi trvala mnohem dýl... Musíš opět správně pojmenovat (vyzkoušej různé názvy) a ještě navíc mít trochu představivost, mně ta fotka vylezla z druhé strany a vypadalo to úplně jinak, ale už jsem byla zoufalá, tak jsem to zkusila.
Klikání na mapě, když nemám ani trochu ponětí kde to místo aspoň přibližně může být taky nemám ráda. To dělám až v úplném zoufalství.
Publikováno 21 únor 2013 - 12:57
Tak mně tehdá vůbec nebylo při pohledu na obrázek jasné, na jaké linii hledat.noe1 napsal/a:
No zrovna tady bylo jasné na jaké linii hledat, kde začít klikat a kde končit. Navíc se daly velmi dlouhé úseky vynechat ... v reálu zůstalo tak 40 km -což se dá na 200 - 300 kliknutí zvládnout :-)))) Ale jinak je to asi jediné místo, které jsem touhle drsnou BF metodou dal.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:05
Mně taky ne. Ale teď to bylo na čtvrtý klik...Alf Gang napsal/a:
Tak mně tehdá vůbec nebylo při pohledu na obrázek jasné, na jaké linii hledat.noe1 napsal/a:
No zrovna tady bylo jasné na jaké linii hledat, kde začít klikat a kde končit. Navíc se daly velmi dlouhé úseky vynechat ... v reálu zůstalo tak 40 km -což se dá na 200 - 300 kliknutí zvládnout :-)))) Ale jinak je to asi jediné místo, které jsem touhle drsnou BF metodou dal.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:08
Publikováno 21 únor 2013 - 13:09
noe1 napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Tak mně tehdá vůbec nebylo při pohledu na obrázek jasné, na jaké linii hledat.
No mě to jasné bylo hned, řekl jsem si, že tam asi silnice nevede a že ten patník tam asi není pro nic za nic ... co mne ale dost upřimně překvapilo, že ten předpoklad vyšel :-)))))
No vidíš. Já myslela, že to je vrcholová kniha... pak už mi to bylo taky jasný.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:15
noe1 napsal/a:
Teď mi publikovali další místo - ale netěšte se, je to lehoučká dávačka. Nevím, proč si moje vybrané špeky tak syslí :-))))
Tak zrovna tohle místo jsem viděla v úterý, když jsem se připravovala na hodinu.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:15
koyamas family napsal/a:
Takže díky, teď už mi zůstávají jen tři, na které jsem víceméně rezignoval (brněnské krematorium, zlínská lávka a železniční budova u Tiskaře na zahrádce) a pak tři místa, kam bych se třeba i podíval rád, ale zatím mě nějak neosvítilo.
Zlínská lávka je gůglitelná, zaměř se na ten objekt za lávkou, k čemu to vede... Ty ostatní dvě moc gůglitelné nejsou.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:17
noe1 napsal/a:
Teď mi publikovali další místo - ale netěšte se, je to lehoučká dávačka. Nevím, proč si moje vybrané špeky tak syslí :-))))
Fíha, Ty už pomalu doháníš ve vložených obrázcích Timana
My pořád s mou nejmilejší čekáme, až se nám zase nějaký obrázek vylíhne - a ono nic. Asi budeme muset poslat víc kousků
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 21 únor 2013 - 13:30
noe1 napsal/a:
Moje špeky taky leží ladem... Tak už jsem tam, zase 1. Ale radši bych měla tolik vložených fotek co ty.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:37
Já jsem tam nahrál taky jeden opravdu hodně, hodně ale fakt hodně špekovitej špek. Není ale samoúčelnej, má pointu i "aha efekt" a navíc si i myslím, že je to zajímavý. Jestli mi to ale publikují, tak mě asi zabijete ....Columbovsukni napsal/a: Moje špeky taky leží ladem... Tak už jsem tam, zase 1. Ale radši bych měla tolik vložených fotek co ty.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:41
Je vidět, že starší špeky některé trápí ještě dnes, v poslední době se tu a tam nějaký špek objeví, ale málokdo se s ním morduje v řádu dní či týdnů. Takže nějaký větší špíček určitě nezaškodí. Bude nad čím si lámat hlavičku.kapsa napsal/a:
Já jsem tam nahrál taky jeden opravdu hodně, hodně ale fakt hodně špekovitej špek. Není ale samoúčelnej, má pointu i "aha efekt" a navíc si i myslím, že je to zajímavý. Jestli mi to ale publikují, tak mě asi zabijete ....Columbovsukni napsal/a: Moje špeky taky leží ladem... Tak už jsem tam, zase 1. Ale radši bych měla tolik vložených fotek co ty.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:43
kapsa napsal/a:
Já jsem tam nahrál taky jeden opravdu hodně, hodně ale fakt hodně špekovitej špek. Není ale samoúčelnej, má pointu i "aha efekt" a navíc si i myslím, že je to zajímavý. Jestli mi to ale publikují, tak mě asi zabijete ....
My si tě najdeme a uvidíš tóčo...
Publikováno 21 únor 2013 - 13:45
No, jestli pustí ten můj, tak si myslím, že to moc lidí hned tak nedá - dovoluju si drze tvrdit, že by se zařadil do max. trojky nejtěžších.Alf Gang napsal/a: Je vidět, že starší špeky některé trápí ještě dnes, v poslední době se tu a tam nějaký špek objeví, ale málokdo se s ním morduje v řádu dní či týdnů. Takže nějaký větší špíček určitě nezaškodí. Bude nad čím si lámat hlavičku.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:46
noe1 napsal/a:
Jo a pekne me to nakrklo, protoze jsem zajasala, ze mi konecne taky neco publikovali a ono to nebylo moje
Publikováno 21 únor 2013 - 13:47
kapsa napsal/a:
No, jestli pustí ten můj, tak si myslím, že to moc lidí hned tak nedá - dovoluju si drze tvrdit, že by se zařadil do max. trojky nejtěžších.
Já jsem taky poslala jeden, kolem kterého když někdo nejel, tak zřejmě nenajde... Tak šup tam s ním!
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů