Už tam je pár dnů ale nejsem si jist, jestli to vůbec pustí, na první pohled to totiž vypadá jako pitomost ale napsal jsem jim k tomu vysvětlení. Tohle totiž není skoro vůbec vidět, náhodnou cestou kolem to nespatříš a na satelitní mapě .... no, to už vůbec nehrozí ....Columbovsukni napsal/a: Já jsem taky poslala jeden, kolem kterého když někdo nejel, tak zřejmě nenajde... Tak šup tam s ním!
poznejmisto.cz II.
Publikováno 21 únor 2013 - 13:52
Publikováno 21 únor 2013 - 13:55
Columbovsukni napsal/a:
Já jsem taky poslala jeden, kolem kterého když někdo nejel, tak zřejmě nenajde... Tak šup tam s ním!
Doufám, že není ve Zlínském kraji. To je pro mě takový "orient", že obtížnost každé fotky mohu umocnit na druhou:@
Ale kdyby na víkend přišla velká porce špeků, ideálně po dvou z každého kraje, měl by vedoucí peloton na pár dní o zábavu postaráno a TOP žebříček by dostal grády.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 21 únor 2013 - 14:17
Jo, tak to jsme na tom stejně, Zlínskej je pro mě taky zakletej, se přiznám, že to tam moc neznám.PaWcz napsal/a: Doufám, že není ve Zlínském kraji. To je pro mě takový "orient", že obtížnost každé fotky mohu umocnit na druhou:@
Zajímalo by mě ale, proč pouští ven tak málo fotek - jen pár denně. Přitom jich tam evidentně mají v zásobě hafo ....
Publikováno 21 únor 2013 - 14:22
To aby někteří zvládli dělat i něco jiného. :Dkapsa napsal/a:
Zajímalo by mě ale, proč pouští ven tak málo fotek - jen pár denně. Přitom jich tam evidentně mají v zásobě hafo ....
Publikováno 21 únor 2013 - 14:33
kapsa napsal/a:
Jo, tak to jsme na tom stejně, Zlínskej je pro mě taky zakletej, se přiznám, že to tam moc neznám.PaWcz napsal/a: Doufám, že není ve Zlínském kraji. To je pro mě takový "orient", že obtížnost každé fotky mohu umocnit na druhou:@
Asi nestíhají. Už jsem to tu psala nedávno - někde jsem četla (facebook nebo tady na fóru), že to dělají dva a jeden má právě vrchol zkouškového období... Tak je tak nehoňme. Pravda, že kdyby dali pár pořádných špeků, mají na chvíli vystaráno.
Nene, Zlínský to není, je to v Jihomoravském. Ale oni to beztak nedají.
Publikováno 21 únor 2013 - 14:46
Columbovsukni napsal/a:
koyamas family napsal/a:
Takže díky, teď už mi zůstávají jen tři, na které jsem víceméně rezignoval (brněnské krematorium, zlínská lávka a železniční budova u Tiskaře na zahrádce) a pak tři místa, kam bych se třeba i podíval rád, ale zatím mě nějak neosvítilo.
Zlínská lávka je gůglitelná, zaměř se na ten objekt za lávkou, k čemu to vede... Ty ostatní dvě moc gůglitelné nejsou.
A zrovna "krematorium" jsem nakonec vyguglil - když jsem se (celkem namáhavě) oprostil od té zdejší přezdívky "krematorium" a zamyslel se, co to připomíná a k čemu by to mohlo sloužit, bylo to hned.
droping napsal/a:
noe1 napsal/a:
Teď mi publikovali další místo - ale netěšte se, je to lehoučká dávačka. Nevím, proč si moje vybrané špeky tak syslí :-))))
Jo a pekne me to nakrklo, protoze jsem zajasala, ze mi konecne taky neco publikovali a ono to nebylo moje
Jó, já se v první vteřině taky zaradoval - těšil jsem se, že bych měl fotku na stejné téma ve dvou krajích - a na druhej pohled koukám, že vono prt
A to tam ode mě mají i stejný pohled jako #457, jen o dva metry vedle. Dneska holt dostávám jen ostrouhanou mrkvičku... :|
Publikováno 21 únor 2013 - 15:36
Publikováno 21 únor 2013 - 15:43
noe1 napsal/a:
A chvíli si byla #1 úplně sama :-))) A zároveň máš další publikovanou fotku. Holt, když se daří, tak se daří.
Ke špekům: poslal jsem cca 100 fotek z nichž tak 5% považuju za špek - z nich se zatím neobjevilo žádné. A to nejobtížnější je taky v Jihomoravském kraji - prča by byla, kdyby to bylo stejné místo :-)))
Ani jsem se neviděla.
A co žes to v tom Jihomoravském kraji fotil?!
Publikováno 21 únor 2013 - 15:57
noe1 napsal/a:
Dyť jsem to psal ... špek přeci :-))))))
Pošli název a souřadnice, porovnáme špeky. :DB)
Publikováno 21 únor 2013 - 16:01
1. Hmmm, kola od lokomotivy, zadám tedy "lokomotiva" a "kola" ....
2. Jééééé, tolik obrázků mašinek, no to je paráda .... kdepak je asi tohle ??
3. Jó, to je to nádraží na Vysočině, tam to znám, tam jsem kdysi jezdil na vandr ....
4. Jakpak to tam asi dneska vypadá? Podívám se na mapu!
5. Hmmmmm, podle mapy a fotek okolo to vypadá, že je tam stále krásně.
6. Sakra, že bych si tam zase zajel na vandr jako za mlada?? Není tam nějaká keška?? Kouknu na GC.com ....
7. No hele, nedaleko je i pěkná keška! Já si tam snad fakt o víkendu zajedu!
8. Kde jen mám tu usárnu, abych se mohl sbalit? No nic, vypnu počítač a jdu ji najít ....
9. Vypínám počítač ....
10. Hledám usárnu .... a v duchu si říkám, co jsem to vlastně na tom internetu původně hledal??
Publikováno 21 únor 2013 - 16:14
Viburnus napsal/a:
Jó, já se v první vteřině taky zaradoval - těšil jsem se, že bych měl fotku na stejné téma ve dvou krajích - a na druhej pohled koukám, že vono prt
A to tam ode mě mají i stejný pohled jako #457, jen o dva metry vedle. Dneska holt dostávám jen ostrouhanou mrkvičku... :|
Tak fotek, ktere jsem nahrala a publikovali je od nekoho jineho uz mam 9.
No co nadelam.
Publikováno 21 únor 2013 - 16:31
Publikováno 21 únor 2013 - 16:49
Taky nevím, jak by se to hledalo, ale avízované to na hlavní stránce je, tak stále čekám, jestli přijdou i takové fotky.noe1 napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
A já stále čekám na ten hřebík ve stavidlu
rybníka sousední vesnice. :D
Nevím nevím, jak be se to hledalo. Zkoušel jsem do G zadat "sousední vesnice" a žádný hřebík mi to nenašlo. Zato mi to na jednom z prvních míst zobrazilo # 100 :-))))))
(Ale to neznamená, že po nich toužím.)
Publikováno 21 únor 2013 - 17:08
noe1 napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
Pošli název a souřadnice, porovnáme špeky. :DB)
Proti porovnání nic nenamítám. I když ... nechci tě podceňovat ... ale na mé špeky určitě nemáš. Navíc jsem přes zimu, co nekešuju a jen sedím u kompu zas o trošku přibral :-)))))))))
:D Takovou odpověď jsem mohla čekat, že?! Nemáš třeba poslanou fotku v GeoMissák, že bysme se všichni mrkli?
Publikováno 21 únor 2013 - 17:37
Jo od toho už jsem se při hledání taky dávno oprostil, ale evidentně jsem nenašel tu správnou funkci novostavby....anebo mám línej gůgl...Viburnus napsal/a:
A zrovna "krematorium" jsem nakonec vyguglil - když jsem se (celkem namáhavě) oprostil od té zdejší přezdívky "krematorium" a zamyslel se, co to připomíná a k čemu by to mohlo sloužit, bylo to hned.
Publikováno 21 únor 2013 - 17:47
Publikováno 21 únor 2013 - 18:17
Publikováno 21 únor 2013 - 18:23
mpik napsal/a:
Nemohu si pomoci, ale mě to pořád připomíná kotelnu s komínem.
Mne to pripomnelo jednu prazskou stavbu, u ktere jsem byla na podzim na kesce.
Tak jsem ten nazev trosku upravila a kupodivu to bylo ono, vypadlo to hned jako treti obrazek, ma taky svou kes.
Pak jsem se teda jeste neco nahledala, nez jsem urcila, kde to opravdu je, nebot, jak uz nekdo zminoval, na jednech mapach to je a na druhych ne.
Publikováno 21 únor 2013 - 19:20
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů