Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#621 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1183 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 19:46

sobikovi napsal/a:
Lidičky, nemáte prosím nakopnutí pro 198? Netuším, čím je to místo zajímavé, netuším, jak takový přístřešek hledat... tohle je přesně fotka pro "klikače" nebo na ignore list. Kvůli podobným fotkám bych si moc přál, kdyby šlo dát ignore, ať to prostě nestraší v seznamu...

Skoro 100 lidí si s tím poradilo, proč ne ty?
Na té fotce je něco, co velmi upřesní polohu. Pak už musíš pracovat s mapou.
  • 0

#622 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 19:48

sobikovi napsal/a:
Lidičky, nemáte prosím nakopnutí pro 198? Netuším, čím je to místo zajímavé, netuším, jak takový přístřešek hledat... tohle je přesně fotka pro "klikače" nebo na ignore list. Kvůli podobným fotkám bych si moc přál, kdyby šlo dát ignore, ať to prostě nestraší v seznamu...

Já jsem vygůglila, musíš to správně pojmenovat + pohoří (Královéhradecký kraj je moc obšírné). Zjisti si, jak se těm budkám říká, pak by to mělo jít. ;)
  • 0

#623 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:09

Columbovsukni napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Já jsem vygůglila, musíš to správně pojmenovat + pohoří (Královéhradecký kraj je moc obšírné). Zjisti si, jak se těm budkám říká, pak by to mělo jít. ;)

Pohoří vím a i budkám vím jak se říká, ale to nic nemění na tom, že tohle místo je prostě nezajímavé a to je škoda. Chápu celý projekt jako něco co by mělo upozornit na zajímavá místa trochu netradičním způsobem, ale tohle to prostě není.
  • 0

#624 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 362 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:19

Ta bouda uz me nastesti netrapi, ale dnes jsme si dala za ukol tu radnici (328) a asi se mi o ni bude i zdat. Zacinam mit dojem ze snad ani neexistuje :)
  • 0

#625 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 648 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:20

sobikovi napsal/a:
Pohoří vím a i budkám vím jak se říká, ale to nic nemění na tom, že tohle místo je prostě nezajímavé a to je škoda. Chápu celý projekt jako něco co by mělo upozornit na zajímavá místa trochu netradičním způsobem, ale tohle to prostě není.

Pokud víš, proč potřebuješ nakopnout? S těmi informacemi to najdeš. Protože tě to nebaví hledat? ;)
Pro někoho nezajímavé, pro někoho zajímavé, to máš těžko. Já to osobně hledat určitě nepůjdu, ale na netu jsem si zahledala ráda. ;)
  • 0

#626 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8816 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:30

Tak já už tyto budky našel asi tři. Žádná z nich to nebyla. A byly dokonce v sousedním kraji. Je mi jasné, kde to asi bude a jednou to najdu. Šlo by taky si na mapě na Seznamu najít turistické cesty, podle terénu je hledat na ortofoto a klikat po 100 metrech, trochu zdlouhavá metoda.
  • 0

#627 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 362 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:36

se spravnym zdrojem byla na 3.pokus
  • 0

#628 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:51

Aichah napsal/a:
Ta bouda uz me nastesti netrapi, ale dnes jsme si dala za ukol tu radnici (328) a asi se mi o ni bude i zdat. Zacinam mit dojem ze snad ani neexistuje :)

jj, taky fotka o ničem :( Už znám tolik radnic, ale tahle odolává :( Proč bych sem měl jet?! Snad jestli ta fontána je od nějakého hodně zajímavého architekta či ta radnice, ale i web architektů mlčí...
  • 0

#629 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 20:54

mpik napsal/a:
Tak já už tyto budky našel asi tři. Žádná z nich to nebyla. A byly dokonce v sousedním kraji. Je mi jasné, kde to asi bude a jednou to najdu. Šlo by taky si na mapě na Seznamu najít turistické cesty, podle terénu je hledat na ortofoto a klikat po 100 metrech, trochu zdlouhavá metoda.

Moje řeč. Proč mám klikat po mapě až to bude ono :(
  • 0

#630 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 21:08

To sis vytvořil zbytečnou averzi vůči místům, která nemůžeš najít ;) Ta budka je prostě jen méně známý pohled na jinak profláklou cestu. Mně třeba vadí kostely. Kolik jsem jich už viděl, ale vždycky musím začít odznova, protože tohle je zrovna typ stavby, který se mi do paměti ani zanic neobtiskne... Ale ještě víc mi vadí zámky, protože ať napíšu co chci, hned mezi prvními fotkami je pan bývalýhejtmantohočasuvevýkonuvazby. A začínají mi vadit fotky z Vysočiny, protože se mi tam čím dál víc začíná objevovat krájený salám :D ...a pak něco hledej před obědem... :D
  • 0

#631 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 21:16

radims: tak tomu není. Jen nemám radost z míst, která jsou taková jalová. Mám už spoustu favoritů na výlety.
  • 0

#632 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8816 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 21:19

Tak salám se mi ještě neukázal. Spíš mi vadí, že se mi pořád opakují obrázky, co jsem už našel, i když poprvé se nechtěly ukázat ani za nic. To je ale asi vlastnost Googlu. Kostely se nehledají zase až tak špatně, ale je jich moc. Najít ten správný chce nějaký nápad, který hledání upřesní. Stejně by mě ale zajímal algoritmus, podle kterého Google hledá.
  • 0

#633 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 21:26

mpik napsal/a:
Stejně by mě ale zajímal algoritmus, podle kterého Google hledá.

Myslím, že indexuje klíčová slova na stránce, kde je obrázek a z názvu obrázku...
  • 0

#634 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1104 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 21:40

sobikovi napsal/a:
Jen nemám radost z míst, která jsou taková jalová. Mám už spoustu favoritů na výlety.

Ten web se jmenuje: poznejmisto.cz a ne tipnavylet.cz

Od Karlova mostu až po hřebík ve stavidlu
rybníka sousední vesnice

Taky asi nikdo nevyrazí na výlet ke hřebíku ve stavidlu rybníka.
Podle mého tam patří všechny obrázky, které tam jsou. A že mě nějaký štve? Štve! No a co? Ale štve mě jen proto, že ho nemůžu najít a ne proto, že mě zrovna neláká k výletu. Stejně všechna místa nenavštívíš i kdyby všechna byla super tip na výlet.
  • 0

#635 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 21:56

Aichah napsal/a:

A je nutne hledat radnici podle radnice? Ja hledal neco jineho a radnice byla za okamzik.
  • 0

#636 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 22:03

2 sHpy00n
Hledat radnici podle radnice taky netrvá zase tak dlouho, jen to chce použít vhodný hledací nástroj (což nemusí být pokaždé Google), správně přeložit slovo "radnice", a pak těch pár desítek možností zkoušet pěkně jednu po druhé.

• 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#637 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 22:08

PLAJ family napsal/a:
Podle mého tam patří všechny obrázky, které tam jsou. A že mě nějaký štve? Štve! No a co? Ale štve mě jen proto, že ho nemůžu najít a ne proto, že mě zrovna neláká k výletu. Stejně všechna místa nenavštívíš i kdyby všechna byla super tip na výlet.

Tak tomuhle tleskám! Jsem doma, moc se nedostanu ven, tak si krátím čas hledáním míst. Některá se mi líbí víc, některá míň, některá vůbec, někam chci rozhodně jet. Ale co mě baví nejvíc je ten moment-okamžik, kdy se mi to místo povede najít. :) Nejlépe samozřejmě bez nápověď.;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#638 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 22:27

Z jiného soudku-Prohledávám zase své "archivy" a děsně mě štve, že bezva fotky mám vyfocené na výšku.:(
  • 0

#639 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 22:34

Evca.N napsal/a:
Z jiného soudku-Prohledávám zase své "archivy" a děsně mě štve, že bezva fotky mám vyfocené na výšku.:(

S tímhle mám taky problém. Nebo mám fotky z prima míst, ale na každé je někdo z rodiny.:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#640 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 21 February 2013 - 23:20

droping napsal/a:

honza.h napsal/a:
Překvapuje mě, co má nálezů ta divná skála 452... V Libereckým kraji hledat skály, to je jak hledat jehlu v kupce sena.

Tenhle typ skaly je jen nekde.
Nakonec mi google vyplivnul temer identickou fotku, jen trosku z jine strany, ale to zabradli je nastesti nezamenitelne.

Kdyz jsem to pak rikala muzovi, tak mi rekl, ze to je prece to, jak jsme na to koukali, ale ja jsem rekla, ze tam zajdem jindy. Pry to mam za to. :)

Tak to jsem ráda, že konečně jedna z mých fotek je tu diskutovaná :D
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama