JolaLuba napsal/a:
tak se mi zdá, že tohle je teda pěkná nápověda..:-)))))
Leda tak nechtěná, já nebýt z Prahy, já netušit...
Publikováno 22 únor 2013 - 22:51
JolaLuba napsal/a:
Publikováno 22 únor 2013 - 22:55
Kde vidíte nápovědu? Jestli je místo v Praze, tak je to napsané i pod fotkou, že je to Praha, ne?Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Leda tak nechtěná, já nebýt z Prahy, já netušit...
Publikováno 22 únor 2013 - 23:10
Publikováno 22 únor 2013 - 23:10
No tak teď už se smíchy fakt válím pod stolem.:D:D:D:DGresaci napsal/a:
já teda vůbec nestíhám sledovat, co se tu děje
no a to sněží
až přestane, tak budu úplně mimo
Publikováno 23 únor 2013 - 11:22
Publikováno 23 únor 2013 - 11:41
Publikováno 23 únor 2013 - 12:24
*
Publikováno 23 únor 2013 - 12:47
Mně udělal radost, nalezeno do tří minut. A to jsem vůbec netušila, kde to je.JolaLuba napsal/a:
ten dřevěný asketa nás teda pěkně štve!!! :-)
Publikováno 23 únor 2013 - 12:50
ty máš toho strejdu G nějakýho chytrýho sakra!a mně stydne uvaření!:-)a dost! jdu servírovat!Alf Gang napsal/a:
Mně udělal radost, nalezeno do tří minut. A to jsem vůbec netušila, kde to je.JolaLuba napsal/a:
Publikováno 23 únor 2013 - 12:52
Já zrovna tohle nehledala přes google.JolaLuba napsal/a:
ty máš toho strejdu G nějakýho chytrýho sakra!a mně stydne uvaření!:-)a dost! jdu servírovat!Alf Gang napsal/a:
Publikováno 23 únor 2013 - 13:02
No, chvilku to trvalo. Nejvíc mne točilo, že jsem celou dobu věděl, že je to focené časem 1/125, clona 11, ISO 200 s Nikonem D5100 a že je to obrázek č. 15. Proč jen, Kapso, nepoužíváš geotagging. Takový zapomenutý tag by se hodil.Alf Gang napsal/a:
#471 - úplně se mi srdíčko zatetelilo, že mi zveřejnili další fotku a pak koukám - kapsa! No, musím uznat, že jeho fotka (ač ze stejného pohledu) je lepší. Můj přístroj prostě takových kvalit nedosahuje.
Publikováno 23 únor 2013 - 13:11
hu to fakt nedám..Alf Gang napsal/a:
Já zrovna tohle nehledala přes google.JolaLuba napsal/a:
Publikováno 23 únor 2013 - 13:17
Skywalker napsal/a:
470. už je to tu zase
A já myslel, že bude od těch soch pokoj, snad už jsou tam ty hnusky všechny
Publikováno 23 únor 2013 - 13:22
Alf Gang napsal/a:
Publikováno 23 únor 2013 - 13:24
JolaLuba napsal/a:
Já zrovna tohle nehledala přes google.
Publikováno 23 únor 2013 - 13:39
vztekáme se, že to nenajdem a až najdem, bude mi to líto..:-))Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Dáš, já to přes strejdu G našla...
Publikováno 23 únor 2013 - 13:42
Já bych ti prozradila zdroj, kde jsem hledala, ale asi spíš přes SZ, jestli chceš. Sice je to hodně oficiální zdroj, takže by to velká nápověda být neměla, ale po včerejšku - bojim, bojim.JolaLuba napsal/a:
vztekáme se, že to nenajdem a až najdem, bude mi to líto..:-))Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
on vypadá ten dědula tak utrápeně..že bych mu do košíčku dala dvacku, aby prozradil!:-)
Publikováno 23 únor 2013 - 13:44
ještě chvilku to budem zkoušet, když bude hrozit infarkt, budu volat o pomoc :-), já taky jeden zkoušela, ale nasink :-)Alf Gang napsal/a:
Já bych ti prozradila zdroj, kde jsem hledala, ale asi spíš přes SZ, jestli chceš. Sice je to hodně oficiální zdroj, takže by to velká nápověda být neměla, ale po včerejšku - bojim, bojim.JolaLuba napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
on vypadá ten dědula tak utrápeně..že bych mu do košíčku dala dvacku, aby prozradil!:-)
Publikováno 23 únor 2013 - 13:46
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů