Mně by vyhovovala tak jedna za týden.
Měl bych se aspoň na co těšit.
:-)
Publikováno 07 červenec 2016 - 8:23
Mně by vyhovovala tak jedna za týden.
Měl bych se aspoň na co těšit.
:-)
Publikováno 21 červenec 2016 - 6:19
3225: Byl jsem tam teď a starosta se snad jmenuje Krčín. Takovýchto nádrží jsou tam desítky. Asi vhodně použité dotace.
Publikováno 21 červenec 2016 - 6:55
Ten, co za tím stojí, se jmenuje jinak a nebydlí daleko. Myslím, že opravdu "vhodně použité" dotace ("jak pro koho" - tak už to s dotacemi bývá). Kamarád přes něj obnovoval zaniklý rybník a dalo by se vyprávět...
Publikováno 21 červenec 2016 - 8:10
3225: Byl jsem tam teď a starosta se snad jmenuje Krčín. Takovýchto nádrží jsou tam desítky. Asi vhodně použité dotace.
Díky :-)
Pomohla "p*del".
Publikováno 02 srpen 2016 - 9:06
Smutná nesmutná, ale doklikatelná během pár vteřin, i když to tam vůbec neznám.
Publikováno 02 srpen 2016 - 9:49
3465 - parádní zajímavost! Díky
Pro mě to zatím je spíš záhada, neb vůbec netuším, co by to mohlo být .
Publikováno 02 srpen 2016 - 10:54
mpik: Doklikatelná nedoklikatelná, to je věc virtuální - především je obrovská škoda, že se jí už bůhvíkolik let nedá projít. Jestli si to pamatuju dobře, je to kvůli několika vloupáním v devadesátých letech do domu nalevo právě z této uličky - a protože dům musel být stůj co stůj zabezpečen a zloději překonali vše, co jim bylo možno postavit do cesty (dům je památkově chráněn), ulička se zamkla. Jak snadno může město přijít o tak krásné zákoutí!
jerry68: účel jsem prve taky nepoznal, o něm jsem se dočetl až posléze - a je tak všední a užitečný, že mi právě přijde zajímavé, že o žádném jiném nevím - a přitom z povahy věci by jich mohlo být všude na tisíce.
Tento příspěvek byl upraven od Viburnus: 02 srpen 2016 - 11:13
Publikováno 02 srpen 2016 - 13:31
Myslel jsem původně, že jde o otisk lyžařské hůlky Járy Cimrmana, ale je to něco jiného.
Publikováno 03 srpen 2016 - 7:10
mpik: Doklikatelná nedoklikatelná, to je věc virtuální - především je obrovská škoda, že se jí už bůhvíkolik let nedá projít. Jestli si to pamatuju dobře, je to kvůli několika vloupáním v devadesátých letech do domu nalevo právě z této uličky - a protože dům musel být stůj co stůj zabezpečen a zloději překonali vše, co jim bylo možno postavit do cesty (dům je památkově chráněn), ulička se zamkla. Jak snadno může město přijít o tak krásné zákoutí!
jerry68: účel jsem prve taky nepoznal, o něm jsem se dočetl až posléze - a je tak všední a užitečný, že mi právě přijde zajímavé, že o žádném jiném nevím - a přitom z povahy věci by jich mohlo být všude na tisíce.
tak to už jsem am opravdu spoustu let nebyla, já jí chodila celkem běžně.... jo a její začátek si zahrál ve filmu
Publikováno 03 srpen 2016 - 8:59
Zdá se mi divné chránit dům zamčením ulice. Ale možné je zřejmě všechno.
Publikováno 03 srpen 2016 - 10:05
Zdá se mi divné chránit dům zamčením ulice. Ale možné je zřejmě všechno.
Podle náhledu do katastru nemovitostí je ulička součástí pozemku té budovy vlevo, takže je to na vlastníkovi a ten se po šedesáti letech rozhodl uličku zamknout. Jestli tam platilo věcné břemeno průchodu a nechali ho sejmout nebo to byla celou dobu jen dobrá vůle... kdo ví.
Publikováno 07 srpen 2016 - 6:55
3476: Nezměnilo se tam náhodou něco?
Kde? To je zoufalost,kraj xkrát proklikán a nic. Zvláštní,že spíš najdu kdejaký kamínek v lese,ale taková stavba a to pozadí a NIC!
Ajrin
Publikováno 07 srpen 2016 - 13:02
#3476: tedy to jsem nečekal, že by to mohl být až takový oříšek
Nezměnilo se tam něco? Panta rhei, dost se toho změnilo (k lepšímu, zdá se), tato fotka je velmi čerstvá. Letecké snímky už vše ukazují v této podobě. Pokud by někdo stál o jakousi nápovědu, nechť si přeloží: Wrqra m bowrxgh i cbmnqv hm gh an CZ wr.
Publikováno 07 srpen 2016 - 23:08
#3476: tedy to jsem nečekal, že by to mohl být až takový oříšek
Nezměnilo se tam něco? Panta rhei, dost se toho změnilo (k lepšímu, zdá se), tato fotka je velmi čerstvá. Letecké snímky už vše ukazují v této podobě. Pokud by někdo stál o jakousi nápovědu, nechť si přeloží: Wrqra m bowrxgh i cbmnqv hm gh an CZ wr.
Ď.
Publikováno 15 srpen 2016 - 13:02
Také vám poslední dobou tak blbne mapa??? Mě při určitém přiblížení vyskakují všechny názvy obcí duplicitně, překrývají se a celkově se v tom člověk špatně vyzná... Taky mi tam přibily nějaké podbarvení silnic, tak nevím, jestli to blbne jen mě... viz. screen
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů