Já to viděl na ČT4 Sportu v golfovým magacínu, Ale máš pravdu taky sem to nemohl jen tak lehce najít -> na mapách.cz to ještě není(leteckých),
P.S.:
Oprava už to tam je. Asi dělali nějaké aktualizace.
Publikováno 01 červen 2017 - 8:58
Já to viděl na ČT4 Sportu v golfovým magacínu, Ale máš pravdu taky sem to nemohl jen tak lehce najít -> na mapách.cz to ještě není(leteckých),
P.S.:
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 01 červen 2017 - 9:19
Já na to šel po našemu, takže to bylo asi za 2* Zato mi pije krev ten středočeský vodotrysk Tam už nevím, na co se zeptat a klikačka je taky marná.
No jo, funguje to :-)
Publikováno 01 červen 2017 - 9:29
P.S.:
Když jsi to už prozradil, tak ať to nezapadne pro ostatní.
Publikováno 01 červen 2017 - 9:41
P.S.:
Tak to byl kopanec jako kráva Dík. Ale i tyhle lokality jsem proklikával, ale asi jsem se netrefil.
Publikováno 01 červen 2017 - 10:11
P.S.:
Když jsi to už prozradil, tak ať to nezapadne pro ostatní.
Tak to byl kopanec jako kráva Dík. Ale i tyhle lokality jsem proklikával, ale asi jsem se netrefil.
To sem netušil, že to bude tak velká nápověda. Vždyt ve středních Čechách je takovech lokalit jak na...nejch
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 01 červen 2017 - 14:14
P.S.:
No, to jsem přesně myslela, když jsem psala, že se dá poznat, kde je to umístěno.
Publikováno 02 červen 2017 - 6:39
To sem netušil, že to bude tak velká nápověda.
Toto tvrzení mi hlava nebere...
(a je jich jen 21...)
Publikováno 02 červen 2017 - 7:17
No, já jsem si druh místa tipnul správně, ale stejně jsem tehdy proklikal celý kraj a tam kde to je, jsem pak na ortofotce nic neviděl.
Publikováno 02 červen 2017 - 14:10
3691 mi šel naštěstí lépe. Není nějaký svátek starých stromů?
Publikováno 02 červen 2017 - 14:42
3691 mi šel naštěstí lépe. Není nějaký svátek starých stromů?
to netuším, no a já se tu zas pro změnu zasekla, ale nevadí, je na to celý víkend
Publikováno 02 červen 2017 - 17:49
To byla klikačka. Nakonec jsem podobnou fotku našel ale tam to nebylo, jen to bylo o kousek dál, kde měly být jiné stromy.Tak opravdu nevím. Už si nejsem jist ani tím, že to nejsou jehličnany.
Publikováno 04 červen 2017 - 11:00
To byla klikačka. Nakonec jsem podobnou fotku našel ale tam to nebylo, jen to bylo o kousek dál, kde měly být jiné stromy.Tak opravdu nevím. Už si nejsem jist ani tím, že to nejsou jehličnany.
jsem to vzala bez fotky a kupodivu před chvilkou úspěch na druhou dobrou... a potěšilo mě, že jsem se trefila i do druhu stromu
Publikováno 12 červen 2017 - 16:45
uff 3695 mi teda dala... co to je, bylo jasný, ale když jsem klikla na místo prvního nápadu, tak byla odezva špatně, nicméně, když jsem se dnes naštvala a vzala to dědinu po dědině, nakonec jsem skončila přes ně tam, co mě napadlo jako první a bylo to dobře
Publikováno 21 červen 2017 - 19:12
Teda já si nemůžu pomoct, ale ta dnešní fotka je prostě otřesná... Řekl bych, že tak zdeformovaná fotka (pravděpodobně to bylo foceno na VÝŠKU(!) 3:2) tu ještě nebyla...
Publikováno 22 červen 2017 - 21:40
Zdeformovaná nezdeformovaná, poznal jsem to okamžitě, jenomže tam co jsem byl jsem měl jen telefon a takové datové připojení, že se vůbec nenačetla mapa. Takže na první kliknutí až doma.
Publikováno 23 červen 2017 - 11:03
Spíš se mi ale zdá, že provoz zase polevuje. Nejdříve byly 4 za den, pak 3, pak jedna denně, pak 5 za týden a koukám že tento týden zatím jen 3 a to už je pátek.
Publikováno 25 červen 2017 - 15:51
Spíš se mi ale zdá, že provoz zase polevuje. Nejdříve byly 4 za den, pak 3, pak jedna denně, pak 5 za týden a koukám že tento týden zatím jen 3 a to už je pátek.
njn, zkouškový
Publikováno 25 červen 2017 - 18:57
Publikováno 26 červen 2017 - 14:10
Dceři končilo zkouškový 19.6 a co vím, jejím kámoškám z jiných škol taky.
tak dovolená, vedra, co já vím... co naplat, jsme těžcí závisláci
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů