Já je sleduji přes twitter @poznejmisto
Po každé nové fotce tam automaticky vyskočí příspěvek a už hledám. Jde jen o to, si toho všimnout.
Tak Twitter si kvůli tomu zřizovat nebudu.
Však ono o nic nejde, hlavně že nám PM funguje.
Publikováno 21 September 2019 - 17:32
Já je sleduji přes twitter @poznejmisto
Po každé nové fotce tam automaticky vyskočí příspěvek a už hledám. Jde jen o to, si toho všimnout.
Tak Twitter si kvůli tomu zřizovat nebudu.
Však ono o nic nejde, hlavně že nám PM funguje.
Publikováno 22 September 2019 - 7:59
Já používám Distill web monitor, nastavený tak, aby sledoval číslo - počet publikovaných. Dá se to nastavit na libovolný čas, ale nechce se mi každou minutu sledovat, mám to nastavené asi 2x za hodinu. Sleduju nejen toto, i jiné stránky, ty ale jen jednou za den. Je to plugin do firefoxu, takže pochopitelně funguje jen při puštěném prohlížeči, ale ten mám puštěný pořád.
A stejně když už déle nic nevyšlo, koukám v mezičase do telefonu a dost často se mi stalo, že zrovna vyběhla. Pokud to není prkotina, hledání si nechám až na větší monitor.
Publikováno 24 September 2019 - 8:53
Publikováno 24 September 2019 - 12:29
To já zas doslova u tvé fotky #4058 proklikal celý Olomoucký kraj, než se zjevila. Na gůglu se mi ukázala (nanejvýš tři fotky) až když jsem zadal přesný název a místo.#4061 hodně fajná fotečka.
Už jsem myslel že ji nenajdu. Procvakal jsem snad celou Prahu. To to mě baví. Moc díky.
Publikováno 24 September 2019 - 12:58
To mě se nakonec ukázal jakýsi novinový článek o této stavbě a okolí. Jednoduché to nebylo, ale tak složité taky ne. Pravda, i když se to zúží na nejmenší podmnožinu, stejně je takových míst v kraji hodně.
Publikováno 26 September 2019 - 7:36
Mně ji strejda G ukázal, ale asi až na pátý stejný dotaz...a ještě z druhé strany, ale díky tomu jsem ji našla...
a asi málo chválíme, nějak se přísun fotek zase zastavil...takže prosím moc o další
Tento příspěvek byl upraven od thvt: 26 September 2019 - 7:36
Publikováno 26 September 2019 - 8:07
Ta smršť byla opravdu dočasná, asi autor věděl, že pak mít čas nebude. Už taky delší dobu čekám.
Publikováno 26 September 2019 - 9:30
Dnešní je krása, hned bych tam jela na výlet...díky
Taky bych jel. Ale nevím kam.
Publikováno 27 September 2019 - 6:07
4062 bych půl hvězdičky přidal, není to tak na ráně a google o tom mlčí, i když jsem poznal, co to je. Nakonec to ale ukázal a zjistil jsem, že jsem klikal i poblíž, ale ne dost blízko.
Publikováno 27 September 2019 - 13:37
#4063 Fajá, rychlá phótó.
Je zajímavé jak těchto míst po republice přibývá.
Že by se náš národ vracel k víře svých "pohanských" předků?
Publikováno 27 September 2019 - 15:44
Jj, tam jsem lovil keš...
já taky a fotila jsem to, no to už je pár let zpět
Publikováno 27 September 2019 - 15:50
4062 bych půl hvězdičky přidal, není to tak na ráně a google o tom mlčí, i když jsem poznal, co to je. Nakonec to ale ukázal a zjistil jsem, že jsem klikal i poblíž, ale ne dost blízko.
4062 jsem našla na jednoduchý dotaz ve chvilce, zato 4058 mám na pět hvězdiček.
Publikováno 28 September 2019 - 21:47
#4064 fajná photó, díky za ní. Zajímavé místečko, tam bych se někdy rád podíval.
Publikováno 28 September 2019 - 23:03
Jóóóó, mám, naši předci nebyli žádní blbci, tohle vybudovat, úžasné dílo, díky .
Publikováno 30 September 2019 - 9:34
Já se vždycky divím, jak dokázali takovéto dílo vyměřit. Bez vodováhy a modeních přístrojů. Krokvice je nakonec přesná dost, na panských stavbách (rybníky) pracovali školení geometři, ale co třeba takové náhony vesnických mlýnů? Přitom chyba se projeví až po stavbě, ale zato hned, do kopce voda neteče.
Publikováno 30 September 2019 - 14:59
Publikováno 30 September 2019 - 15:54
Tak jsem se zasekla na 13 nenalezených, už na ně dlabu, tohle bude asi hlavně o klikání a z toho mě už tak bolí oči, že mi to za to víc hledání nestojí. :-( Třináctka je asi fakt zakleté číslo. :-)
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů