Další místo, které mám nafoceno, jen jsem líný to nahrát web.
Troufnu si říci, že mám i trochu lepší fotku.
https://hamaci.cz/wp..._1/100_2426.jpg
(Já vím, trošku napovídám, ale toto je tak jednoduché, že to sned nevadí.)
Publikováno 05 listopad 2019 - 8:56
Další místo, které mám nafoceno, jen jsem líný to nahrát web.
Troufnu si říci, že mám i trochu lepší fotku.
https://hamaci.cz/wp..._1/100_2426.jpg
(Já vím, trošku napovídám, ale toto je tak jednoduché, že to sned nevadí.)
Publikováno 05 listopad 2019 - 10:53
Publikováno 06 listopad 2019 - 17:49
Publikováno 07 listopad 2019 - 6:21
Ta poslední jednoduchá nebyla, ale najít se dala. Překvapilo mě, že totéž je i někde v Praze.
Publikováno 07 listopad 2019 - 10:22
Ta poslední jednoduchá nebyla, ale najít se dala. Překvapilo mě, že totéž je i někde v Praze.
já to našla i v Jihočeském a Pardubickém kraji, ale o Praze nevím
Tento příspěvek byl upraven od thvt: 07 listopad 2019 - 10:24
Publikováno 07 listopad 2019 - 10:36
Praha park Podviní, první obrázek v googlu na zcela jasný dotaz. Nápověda to není, každý asi pozná, co na snímku je. Já pro změnu nenašel jihočeský a Pardubický.
Publikováno 13 listopad 2019 - 11:09
tedy dnes to byla bleskovka, tohle je jedno z míst, kam se pravidelně vracím, i když ten sloh zrovna nemusím, gotika je mi bližší...
Publikováno 14 listopad 2019 - 0:27
Publikováno 17 listopad 2019 - 17:36
Publikováno 20 listopad 2019 - 15:46
Publikováno 20 listopad 2019 - 16:20
No, přijde mi to jako docela velká nápověda (ale možná jsem ovlivněn tím, že vím, co to je...).
Publikováno 20 listopad 2019 - 18:32
#4085 fajná, pár dotazů panu Googlovi a už mi to hrnul. Tento druh bezpečnostního...... moc dobře znám. Hold u nás v Moravskoslezském toho máme. Ronte mě dnes hóóódně potěšila.
Díky za fajnou photó.
Nechceš to nějak rozvinout ;-) :-D
Publikováno 20 listopad 2019 - 20:01
Hehe, po dlouhé době na první dobrou.
Ještě aby ne, když mi kolem vede multina.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 20 listopad 2019 - 22:17
Publikováno 21 listopad 2019 - 6:28
Na to co to je jsem přišel hned, vyzkoušel několik synonym a na jedno mi to Google ukázal zblízka.
Publikováno 21 listopad 2019 - 7:48
U mě 2. fotka od Googlu (měl jsem 4. nález, ale nijak novinky nesleduji, otevřel jsem PM náhodně). To je vidět, jak ta deklarovaná obtížnost se liší podle vkusu každého soudruha - mám spousty odolávajících trojek. Nižší hodnocení se autoři jakoby bojí dávat, protože dvojek a jedniček je jak šafránu, a přitom řada trojek je evidentně hodně lehká pro drtivou většinu lidí.
Ale to nic, nejde to nijak úplně objektivně číslovat, je to jak u mysterek...
Publikováno 21 listopad 2019 - 10:07
Já to beru tak, že trojka je něco běžného, když je to obtížnější, tak je to někde poblíž bydliště autora (mnoho už je jich známých), nebo alespoň u krajského nebo nějakého většího města. Čtyřka je něco v malé díře někde na kraji kraje, mimo známá centra, kde autor byl třeba náhodou. Nebo je to kostel, co není na hradech.cz. U některých autorů pomáhá podívat se kde publikovali, někteří mají akční rádius obrovský. I dvojka dá někdy zabrat, jedničku a pětku jsem snad ani neviděl, nevzpomínám si, i když určitě byly.
Publikováno 22 listopad 2019 - 17:01
.... poblíž bydliště autora (mnoho už je jich známých)
Tak v tomhle mám velký skluz, pár jmen zvládnu přiřadit, ale problém mám u těch, co si dali na PM jiný nick, než mají v geocachingu. Nebo si založili nový tajný profil.
Třeba teď by se mi hodilo vědět, kdo je h0-- , ale nemá nick provázaný s geocachingem.
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů