"bůhvícotoje" 4175 v Plzeňském
Nad tím si lámu hlavu už pěkně dlouho. Už nevím, jak bych to popsala...
Publikováno 30 April 2021 - 11:32
"bůhvícotoje" 4175 v Plzeňském
Nad tím si lámu hlavu už pěkně dlouho. Už nevím, jak bych to popsala...
Publikováno 01 May 2021 - 8:35
Ke kapličce jsem se ještě nedostala, teď jsem se zrovna zasekla na "bůhvícotoje" 4175 v Plzeňském. To se dalo nějak vygooglit? Už jsem i klikala, ale zatím odolává...
Já včera po haluzi naklikla, juchů! Ale předtím obklikán celý kraj několikrát... Google nebyl sdílný vůbec.
Publikováno 01 May 2021 - 20:39
Tuším že je tam keš a není to nějak hezké místo. Ale už nevím, je to dávno. Myslím ten Plzeňský kraj.
Publikováno 02 May 2021 - 17:45
4259 - pěkný most, četl jsem o něm, takže jsem hned věděl, ale je to smutný příběh...
Publikováno 03 May 2021 - 8:38
Já včera po haluzi naklikla, juchů! Ale předtím obklikán celý kraj několikrát... Google nebyl sdílný vůbec.
Klikat se mi teda vůbec nechce, takže tohle místo dávám k ledu...
No, jenže když to člověku nedá spát...
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 03 May 2021 - 14:10
Publikováno 04 May 2021 - 12:19
4259 - pěkný most, četl jsem o něm, takže jsem hned věděl, ale je to smutný příběh...
jo jo, kdyby z něj mohli získat peníze, tak se o něj servou, ale investovat do něj se nikomu nechce....to ať raděj spadne
Publikováno 04 May 2021 - 16:27
Takových mostů je... Třeba na Židově struze u Bechyně, ten se taky musí hledat, silnice vede po novém. Nejvíc mě teď mrzí Červenský železniční most, druhý nejvyšší v Rakousku-Uhersku, technický unikát... a dráhy ho nechtějí, kraj taky ne, památková ochrana byla zrušena kvůli 30 let staré administrativní chybě, takže asi půjde do starého železa a pilíře do starého kamení. Přitom jako cyklostezka by se moc hodil, jiný most v té oblasti není.
Publikováno 14 May 2021 - 19:08
Dala bych si nějakou smršť... Třeba 20 obrázků najednou.
Publikováno 14 May 2021 - 20:15
Moje slova. Mají plné zásobníky, vypálit 20 denně nějakou dobu, to by byl mazec a pár lidem by to zamotalo hlavu
Možná by též na nějakou dobu poklesla výkonnost na některých pracovištích
Publikováno 14 May 2021 - 20:15
Jo, hodilo by se něco, už zase skoro dva týdny nic.
A to ze začátku šly čtyři denně. To bych nezvládal. Ale jeden denně by se hodil. Kdyby se to rozběhlo, měl bych asi dost fotek k nahrávání, takhle to nemá cenu, když jich jen ode mě mají snad 50 ve frontě a od jiných stovky.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 14 May 2021 - 20:17
Publikováno 18 May 2021 - 7:36
Nějak dlouho ticho po pěšině...
Třeba by se jim hodil nějaký brigádník.
Publikováno 20 May 2021 - 3:54
Publikováno 20 May 2021 - 5:58
Jednou to trvalo asi měsíc, teď je to teprve 3 týdny. Tipoval bych to na zkouškové období, jenomže podle toho jak dlouho hra běží, by to museli být věční studenti.
Publikováno 01 June 2021 - 20:46
Tak máme výročí. Měsíc bez obrázku.
To snad ještě nebylo, ne?
Napsal bych jim... Ujme se toho někdo nebo to mám udělat?
Publikováno 03 June 2021 - 6:26
Nevím komu napsat. Jedině jak píše o pár příspěvků dříve Bobasso, zprostředkovaně. Facebook mají veřejný, ale už léta tam nic nepřibylo. Evidentně sledovali tuto diskusi, reagovali na postěžování. Už nereagují. Tak nevím. Chápu, že je to otrava, ale fotek mají evidentně dost a kdyby jich pustili občas nárazově víc, asi by to moc práce nedalo.
Publikováno 03 June 2021 - 9:22
Díky za obrázek po měsíční pauze, jen teď nemám zrovna čas hledat.
Publikováno 03 June 2021 - 9:57
Díky za obrázek po měsíční pauze, jen teď nemám zrovna čas hledat.
Nestěžuj si, hlavně, že něco přibylo :DDDD
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů