Kdy jsi ta tanga v keši našel? Já měl červená tanga na sobě naposledy v únoru 2004 (chcete foto jako důkaz?). Od té doby nevím, kde jsou.
Prosím o to foto
Publikováno 22 December 2021 - 10:26
Kdy jsi ta tanga v keši našel? Já měl červená tanga na sobě naposledy v únoru 2004 (chcete foto jako důkaz?). Od té doby nevím, kde jsou.
Prosím o to foto
Publikováno 22 December 2021 - 11:44
To bylo tak: když moje manželka byla ještě milenka (moje), tajně mi občas někam podstrčila červená tanga (do kapsy, do zavazadla, do auta). Aby byla sranda, až to třeba objevím před někým dalším nebo to objeví někdo další. V únoru 2004 jsme šli s kamarádem na náš tradiční vandr a tentokrát zcela výjimečně jsme nespali venku, ale v chalupě našich přátel na Vysočině. Když jsem tam vybaloval tornu, vypadla ta tanga. Tak jsem se v nich musel k pobavení ostatních předvést. Už si nepamatuji, kde pak skončily. Fotku jsem hodně oříznul a hodně zmenšil, aby pokud možno nepobuřovala.
Publikováno 22 December 2021 - 12:20
To bylo tak: když moje manželka byla ještě milenka (moje), tajně mi občas někam podstrčila červená tanga (do kapsy, do zavazadla, do auta). Aby byla sranda, až to třeba objevím před někým dalším nebo to objeví někdo další. V únoru 2004 jsme šli s kamarádem na náš tradiční vandr a tentokrát zcela výjimečně jsme nespali venku, ale v chalupě našich přátel na Vysočině. Když jsem tam vybaloval tornu, vypadla ta tanga. Tak jsem se v nich musel k pobavení ostatních předvést. Už si nepamatuji, kde pak skončily. Fotku jsem hodně oříznul a hodně zmenšil, aby pokud možno nepobuřovala.
Tak chlapa naživo v tangách jsem ještě neviděla, musel to bejt povedenej večírek. Seknou ti Jinak manželka má kromě smyslu pro humor taky dobré nápady, jak si tě pojistit, pro případ, kdybys náhodou měl zaječí úmysly . Kdyby ti někde na rande vypadly před jinou tyhle spoďáry, bylo by rázem po akci
Publikováno 22 December 2021 - 14:49
Uff..tak místo slečny s velkými PIXELY jsem viděl dickpic v tangách od zmijovkáře . Že by mě to ale nějak posunulo v hledání té vily, to nemůžu říct.
A když máme to přiznání, tenhle kalhotkový nápad nedělá jen tvá manželka
*
Publikováno 22 December 2021 - 15:11
Tak chlapa naživo v tangách jsem ještě neviděla, musel to bejt povedenej večírek. Seknou ti Jinak manželka má kromě smyslu pro humor taky dobré nápady, jak si tě pojistit, pro případ, kdybys náhodou měl zaječí úmysly . Kdyby ti někde na rande vypadly před jinou tyhle spoďáry, bylo by rázem po akci
A chlapa v mankini jsi viděla? To bylo tak...
Publikováno 22 December 2021 - 15:20
Publikováno 22 December 2021 - 15:43
A chlapa v mankini jsi viděla? To bylo tak...
To nevím co to je ....takže nevím jestli viděla....
Publikováno 22 December 2021 - 17:20
Tak jsem dneska jel kousek vedle pro kapry a trošku jsem si zajel, abych vám všem udělal radost...
Publikováno 22 December 2021 - 17:40
Venco a tu v té červené sukni jsi viděl??? Proč sypeš sůl do mých očí...Obraz zmijovákře v tangách , jak stojí na zápraží toho domečku už z hlavy nedostanu.
Apropo (půjdu na to od lesa) - k čemu vůbec sloužil? Zahradník, řidič, vrátný?
*
Publikováno 22 December 2021 - 17:52
Teda, představila jsem si zmijovkáře, jak tam dneska stojí v tangách a začalo mi ho bejt líto a to ještě neznám ten příběh jak běhal v manikini (kdo ví, co to vůbec je). A pěší zónu asi venca schválně nezabral, abysme nemohli zjistit jestli jde červená sukně....
Publikováno 22 December 2021 - 17:57
- Abych vás příliš netrápil zjevnou nápovědou, snímek jsem zleva lehce ořízl.
- Paní v červené sukni tam však stejně nebyla.
- Účel domku na nároží neznám, samotného by mne to zajímalo.
- Vlaďka mi tu přes rameno říká, že může zavolat "Tomášovi" a zeptat se ho.
- "Tomáš" tam totiž léta bydlel.
- "Tomáš" je pracovník památkového ústavu, se kterým Vlaďka také léta spolupracuje.
- Už tam nebydlí, rozvedl se a odstěhoval.
- Vlaďka vás všechny pozdravuje.
Publikováno 22 December 2021 - 18:04
- Vlaďka zavolala.
- "Tomáš" vysvětlil.
- Vilu si postavil v roce 1917 místní lékař, který měl ve vile privátní ordinaci.
- V samostatném domku na rohu byla čekárna, aby pacienti nestáli venku v mrazu a dešti.
- V domku byly při stěnách lavice k sezení.
Publikováno 22 December 2021 - 18:05
Když jsem #4289 našel, tak jsem zjistil, že kousek odtud bydlí můj bratranec. Tak jsem mu foto poslal, zda pozná, kde to je. Chvíli jako místní tápal, ale pak mu to docvaklo. Prý moc hezké a pohodové místo.
Publikováno 22 December 2021 - 18:07
- Abych vás příliš netrápil zjevnou nápovědou, snímek jsem zleva lehce ořízl.
- Paní v červené sukni tam však stejně nebyla.
- Účel domku na nároží neznám, samotného by mne to zajímalo.
- Vlaďka mi tu přes rameno říká, že může zavolat "Tomášovi" a zeptat se ho.
- "Tomáš" tam totiž léta bydlel.
- "Tomáš" je pracovník památkového ústavu, se kterým Vlaďka také léta spolupracuje.
- Vlaďka vás všechny pozdravuje.
Moooc zdravíme Vlaďku! Jestli to přece není tím, že paní s červenou sukní neseděla vedle tebe v autě, takže nemohla štádit po pěší zóně A ten Tomáš bydlel v tom domečku nebo ve vilce?
Publikováno 22 December 2021 - 18:11
No vida, tak čekárna...koho by to napadlo! takže kdo ještě nenašel, nechť hledá čekárnu u lékařovy vily
Publikováno 22 December 2021 - 18:14
- V autě se mnou byli jen dva kapři, kteří ani jeden neměli červenou sukni.
- Navíc už neměli ani hlavy na krku. (Má kapr vůbec krk?)
- "Tomáš" bydlel ve vile, ne v domečku.
- "Tomáš" říká, že zná poznejmisto.cz, protože se ho v průběhu měsíců a let už pár lidí jako památkáře ptalo, jestli neví, kde nějaký objekt je.
Publikováno 22 December 2021 - 18:45
Proč se Tomáš rozvedl?
edit: už mi to docvaklo, protže se v "domečku" scházel s paní v červené sukni.
Jenže mezitím se do příběhu přimotal Zmijovkář s exotickou tanečnicí Manikini, kteří se také scházeli v tom domečku. No a jednou se nějka špatně domluvili a v domečku se setkali Tomáš se Zmijovkářem....
Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 22 December 2021 - 18:56
*
Publikováno 22 December 2021 - 18:55
Skywalker neopomine žádný detail, který s místem souvisí, nikdo neví, co ho nakonec přivede k vypátrání PM 4289 Ještě by bylo důležité vědět, jestli ve vilce zůstala bydlet jeho žena nebo ne. Pravděpodobně to byl ale byt služební, takže odešli oba. Rozhodně ten důvod rozvodu by mohl vést k odhalení polohy. Třeba, že Tomáš chlastal první ligu v hospodě U modrýho pelikána....nebo žena zanášela se správcem muzea voskových figurín z vedlejší ulice
Publikováno 22 December 2021 - 18:55
Proč se Tomáš rozvedl?
Nevím, možná potkal vyvinutou paní v červené sukni...
edit: Bingo! Koukám, že sis už odpověděl sám.
Tento příspěvek byl upraven od venca68: 22 December 2021 - 19:05
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů