Nevím, možná potkal vyvinutou paní v červené sukni...
Kruci, že mě to nenapadlo hned. Paní ovdověla a tak šla Tomášovi tehdy představit jeho dcery, které předtím vydávala za manželovy. No a rozvod byl hned.
Publikováno 22 prosinec 2021 - 19:00
Kruci, že mě to nenapadlo hned. Paní ovdověla a tak šla Tomášovi tehdy představit jeho dcery, které předtím vydávala za manželovy. No a rozvod byl hned.
Publikováno 22 prosinec 2021 - 19:01
Joo a navrhuju udělat u vilky event na Apríla....tak šup, šup hledat, bude to mystery event
Publikováno 22 prosinec 2021 - 19:24
... chlastal první ligu v hospodě U modrýho pelikána...
To je pěkný název! Já myslím ale, že se klidně mohl něčeho napít i doma, už to ostatně psal i phrkt. Asi to tam ale ani nemá jméno.
Tento příspěvek byl upraven od venca68: 22 prosinec 2021 - 19:25
Publikováno 22 prosinec 2021 - 21:39
Kupodivu možná znám Tomáše. Je v Plzni asi jediný a lidi z tohoto oddělení občas potkávám. Ale v hledání by mi to nepomohlo.
Publikováno 22 prosinec 2021 - 21:49
Kupodivu možná znám Tomáše. Je v Plzni asi jediný a lidi z tohoto oddělení občas potkávám. Ale v hledání by mi to nepomohlo.
No kdybys mu poslal fotku, tak si myslím, že by svůj bejvalej bejvák asi poznal
Publikováno 22 prosinec 2021 - 21:50
Víte co bych si přála od Ježíška? Pořádnou nadílku foteček...co vy?
Publikováno 22 prosinec 2021 - 23:21
edit: Bingo! Koukám, že sis už odpověděl sám.
Podle ikatastru má objekt dvě majitelky. Takže to spíš bude tak, že se Tomáš rozvedl, protože zjistil, že je jeho žena lesba a ta tam bydlí dodnes se svou vyvolenou. A možná mají červenou sukni obě .
Publikováno 22 prosinec 2021 - 23:47
Hele, nechte prosím skutečné současné i bývalé majitele v klidu spát. Nerad bych od někoho dostal virtuálně nebo i skutečně přes hubu, že jsem ho zatáhl do něčeho, kde být opravdu nechtěl. Ostatně ten "Tomáš" byl celou dobu v uvozovkách. Katastr a/nebo osobní kontakt ale už v uvozovkách moc nejsou... Díky moc!
Tento příspěvek byl upraven od venca68: 22 prosinec 2021 - 23:48
Publikováno 23 prosinec 2021 - 0:16
Venco, já pevně věřím, že hráči PM snad nejsou žádní IQ tykve, že snad všichni chápou, že tady vtipkujeme, že vše co je tu řečené je v podstatě nadnesené a nikdo se snad nikoho nechce nijak dotknout. Něco mohou být maximálně indicie k nalezení obrázku (nebo i to je pouhá fikce), ostatní je prostá fantasmagorie...červeným sukním zdar a dobrou noc všem
Publikováno 23 prosinec 2021 - 7:59
Tak sorry, omlouvám se, ale já jsem tady přehánět nezačal. Veškerá podobnost je čistě náhodná a informace v předchozím postu jsou z prstu vycucané...
Publikováno 23 prosinec 2021 - 8:39
Fantasmagorie a přehánění mi rozhodně nevadí. Neměl jsem ale do té debaty vůbec začít tahat reálné osoby. Já se omlouvám.
Jak psala Cibetka, chtělo by to pořádnou nadílku nových foteček.
Tento příspěvek byl upraven od venca68: 23 prosinec 2021 - 8:39
Publikováno 23 prosinec 2021 - 9:44
Publikováno 23 prosinec 2021 - 11:39
Hele, teď trošku něco jiného - 3863 - letadýlko.
Vím co to je, vím k čemu to sloužilo, vím kde to je - podle obecného až vágního popisu, ale nemůžu to za boha naklikat.
Nasměroval by mě prosím někdo do SZ?
Jinak zdravím ostatní z krásného 35 místa.
*
Publikováno 23 prosinec 2021 - 11:50
Tak tohle hledám taky marně, už dlouho, předlouho. Jenom tuším co by to mohlo být, ale kde je netuším ani náhodou .
Publikováno 23 prosinec 2021 - 12:13
Tak tohle jsem, pánové, dal na základě jednoho hintu tady z fóra. Předtím jsem byl sakra marný, ale tady ve fóru někdo napsal něco, co mi hodně pomohlo. Dobrá, ještě jsem mohl připsat, že při dohledávání docela pomůžou i umělé objekty v pozadí a to, že kolem blízko není les.
Tento příspěvek byl upraven od venca68: 23 prosinec 2021 - 12:19
Publikováno 23 prosinec 2021 - 12:24
Hele, teď trošku něco jiného - 3863 - letadýlko.
Vím co to je, vím k čemu to sloužilo, vím kde to je - podle obecného až vágního popisu, ale nemůžu to za boha naklikat.
Nasměroval by mě prosím někdo do SZ?
Jinak zdravím ostatní z krásného 35 místa.
Já moc nechápu, v čem je problém, když víš, kde to je...
Publikováno 23 prosinec 2021 - 12:36
Diskuzi k 3863 najdete na str. 430, třeba to pomůže.
Publikováno 23 prosinec 2021 - 15:08
Já moc nechápu, v čem je problém, když víš, kde to je...
No problem je v tom, že ten "obecný" název lokality je tak moc obecný (nepř. "borový les"), že mi na mapách.cz těchto lokalit vyběhne x a i když jsem je všechny proklikal, tak se furt červenám.
*
Publikováno 23 prosinec 2021 - 15:12
Tak tohle hledám taky marně, už dlouho, předlouho. Jenom tuším co by to mohlo být, ale kde je netuším ani náhodou .
Hele já našel na netu jen jednu jedinou fotku tohohle objektu, od nějakýho slováka. No a ten dobrý člověk ji ořízl a lokalitu pojmenoval tak vágně, že furt jsem tam, kde jsem.
Nicméně, mají ho v kdejakém leteckém muzeu, vím o tom všechno, ale tuhle konkrétní mrchu nedokážu naklikat.
Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 23 prosinec 2021 - 15:12
*
Publikováno 23 prosinec 2021 - 15:49
Columbovsukni fakt radí dobře. Podívej se na stránku 430 zde na fóru a zapřemýšlej, o čem se tam lidi dohadují... Co někomu vadí... Tím je lokalita celkem jasná. Jo, souhlasím, že je to prostor jako kráva, ale když člověk použije to, o čem už jsem psal...
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů