Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10267 odpovědí na toto téma

#9721 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 232 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 16:22

Teda, představila jsem si zmijovkáře, jak tam dneska stojí v tangách a začalo mi ho bejt líto :D a to ještě neznám ten příběh jak běhal v manikini (kdo ví, co to vůbec je).

Dneska bych si vzal raději ty mankini, je v nich nepatrně větší teplo. Jinak co jste to za hledače, když nevíte, co to je, a neporadíte si. Strejda google to ví :)

• 0

#9722 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 16:30

Dneska bych si vzal raději ty mankini, je v nich nepatrně větší teplo. Jinak co jste to za hledače, když nevíte, co to je, a neporadíte si. Strejda google to ví :)

No nevim, jak je možný, že mi to poprvé nic nenašlo, teď je to už jasný, to znám jako boratovky :-) Letos u moře přijel do hotelu chlap a byl jako by Boratovi z oka vypadl, čekali jsme, jak vyleze na pláž, jestli bude mít i ty jeho plavky. Ale zklamal, měl obyčejný :( A ty je máš? Mohl bys nám v nich udělat silvestrovské půlnoční překvapení? ;)

• 0

#9723 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 16:34

Hele já našel na netu jen jednu jedinou fotku tohohle objektu, od nějakýho slováka. No a ten dobrý člověk ji ořízl a lokalitu pojmenoval tak vágně, že furt jsem tam, kde jsem.

Nicméně, mají ho v kdejakém leteckém muzeu, vím o tom všechno, ale tuhle konkrétní mrchu nedokážu naklikat.

Hele vem si, že autor byl prostě tam, kde nikdo z nás tutově nebyl. Kdyby PM mělo pravidla jako geocaching je to je fotka mimo ta pravidla. Rada dvě: Míň klikat, víc přemýšlet a pozorně koukat....no a už to máš? Ne?

• 0

#9724 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 16:58

Hele vem si, že autor byl prostě tam, kde nikdo z nás tutově nebyl. Kdyby PM mělo pravidla jako geocaching je to je fotka mimo ta pravidla. Rada dvě: Míň klikat, víc přemýšlet a pozorně koukat....no a už to máš? Ne?

No tak ted uz to je jasne, pač ja to pitomec hledal tak, ze TAM byt nemohl. Az bude ten event u te doktorovy vily, tak fakt přijedu a poděkuju ti osobně

Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 23 prosinec 2021 - 16:58

• 0

*

#9725 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 19:27

No tak ted uz to je jasne, pač ja to pitomec hledal tak, ze TAM byt nemohl. Az bude ten event u te doktorovy vily, tak fakt přijedu a poděkuju ti osobně

No nevim, nevim jestli bude event u vily, resp. jestli já budu na eventu, možná bych krom tvého poděkování dostala i jiné, za vyexponování té diskuze kolem ní...(prostě třeba abych nechytla jednu přes nevymáchanou hubu :) )

• 0

#9726 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 20:59

No nevim, nevim jestli bude event u vily, resp. jestli já budu na eventu, možná bych krom tvého poděkování dostala i jiné, za vyexponování té diskuze kolem ní...(prostě třeba abych nechytla jednu přes nevymáchanou hubu :) )

Se v nejhorším schováme v tom domečku se Zmijovkou.

• 0

*

#9727 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 232 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 21:41

Děkuji za důvěru. Vyhrabal jsem fotku v mankini, ale to fakt nejde pustit do veřejného prostoru. Leda na toho Silvestra, ale všichni včetně mě by museli být silně podnapilí.

• 0

#9728 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 22:42

Víte co bych si přála od Ježíška? Pořádnou nadílku foteček...co vy?

Tak je otázkou, jestli mají admini z čeho vybírat. Ode mě je tam nahrané následující, ale většina z toho jsou fotky ze samotných začátků hry. Takže třeba ve spodním řádku si u levé fotky nepamatuji sám odkud je, objekt na pravé fotce byl zbořen zhruba dva roky po nahrání fotky (a smazat to nijak nejde). Takže si myslím, že kvůli tomu se bojí jít moc do historie nahraných fotek, tedy pokud nejde o nějaké historické památky. Což se mi poslední dobou zdá je tak devět fotek z deseti. Tím pro mě popravdě ta hra ztrácí na atraktivitě, podobně jako když jeden z místních ownerů založil mysterky na stejném principu jako je tato hra. První byla zajímavá - kolo na plotě, skleněná hrobka, sklep ve skále, komín. Třetí už byly jen samé detaily domů. Vlastně se ani nedivím, že první má pokud počítám správně 23 odlovů (skupinou/jednotlivcem) a trojku od dubna kdy jsme na ní dali FTF už neodlovil nikdo.

neschvaleno.png

• 0

#9729 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 23:07

Tiskař má pravdu, taky tam mæme x fotek ještě z roku 2016.

Něco už bylo publikovano od jinych, něco je uplně jiné.

Vtipné je, že i u několika nedávno publikovaných fotek je už stav jiný‍♂

• 0

*

#9730 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2021 - 23:09

A další point, aktivně hraje dle mého odhadu tak max 150 lidí.

• 0

*

#9731 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 0:07

Děkuji za důvěru. Vyhrabal jsem fotku v mankini, ale to fakt nejde pustit do veřejného prostoru. Leda na toho Silvestra, ale všichni včetně mě by museli být silně podnapilí.

Tak dobře, mám návrh, do dvanácti se pěkně opijeme, o půlnoci vyjde půlnoční překvapení a bude tam, dokud budou ohňostroje mít kadenci samopalu vzor 24. Pokud bydlíš mimo ohňostrojové dění, dám signál. Pak se fotka smaže :D  

• 0

#9732 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 0:13

Nesouhlasím, o půlnoci sice nejspíš budu pod vlivem, ale taky ještě nemusím být doma u počítače, takže bych o překvapení  přišel. Leda by signál přišel až někdy kolem dvanácté denní na Nový rok :D .

• 0

#9733 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 0:24

Já mám ve frontě asi 60 kousků, velikou část bych ráda smazala, buď jsou to fotky, které vyšly jiným, nebo se mi nelíbí, vůbec nevím proč jsem je tam tehdy poslala, u některých si sice pamatuji jak jsem je fotila, ale už nevím kde. Potom, co už hra ubývala na intenzitě jsem přestala posílat. Sice jsem nafotila, připravila, ale neposlala. Já moc ani nevěřila, že se hra ještě rozeběhne, ale nevím jestli je pravda, že není z čeho vybírat, fotek jsou tam jistě mraky a když kouknu na luvana, tak uveřejňované fotky jsou právě ve valné většině silně archivní, poslané před 1.6. 2016. A to těch novějších tam bude taky určitě dost. Na druhou stranu, vždyť by to nemělo vadit, že fotka zachycuje už neexistující stav, kdysi to tam tak vypadalo, třeba to právě někdo pozná, že tam byl v té době, novou podobu ani nezná a hádáme tu všelicos, většinou v místech, kde jsme v životě nebyli a ani nebudem. Pokud fotka zaujme, každý si pak může na netu dohledat další info(pokud tam tedy je).

• 1

#9734 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 0:28

Nesouhlasím, o půlnoci sice nejspíš budu pod vlivem, ale taky ještě nemusím být doma u počítače, takže bych o překvapení  přišel. Leda by signál přišel až někdy kolem dvanácté denní na Nový rok :D .

Hele a kde budeš pobíhat, hospody jsou sice otevřený, ale víš, že tam nemáš chodit, to samý si předávat víry někde na mejdanech :D Nebo si zajisti hospodu s wifinou a notes si vezmeš s sebou, nebo teda Pc do krosny :D

• 0

#9735 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 747 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 9:22

Tak třeba s lahvinkou červeného na kopci nad městem pozorovat odkud lítají rachejtle :D .

• 1

#9736 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 10:13

Největší překvapení stejně přijde 18.8.2022
  • 0

#9737 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 11:01

Taky mám ve frontě asi 50 a klidně bych posílal další. I pár hodně prošpekovaných, ale i normální. Některé z prvních let, ale myslím, že hodnotu neztrácejí. Ale už jsme tu měli i silně dočasnou fotku, nějaké filmovací kulisy.

• 0

#9738 Cibetkakavova

Cibetkakavova

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 11:04

Největší překvapení stejně přijde 18.8.2022

Končí asi licence, co?

• 0

#9739 amanita

amanita

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 11:42

Tu kapličku mezi dvěma stromy uprostřed pole jsem posílala taky, akorát víc zblízka :D

Mám ve frontě asi 40 fotek, pár už teda bylo publikováno od někoho jiného, ale ostatní jsou pořád tak nějak platné.

• 0

#9740 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 232 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2021 - 11:46

Starý fotky nevadí, zrovna tak jsou na různých webech a google je najde. Na mapy.cz jsou samozřejmě taky starý fotky k dipozici..

Nebo prostě odhalit, že aktuální stav patří ke starý fotce, to je OK v rámci hledání a poznávání.

PS k tomu Silvestru: když si vzpomenu... ;-)

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama