Oficiálně se to jmenuje "Modlitba", ale určitě si to většina vysvětluje, tak jako já a asi tak jako většina :-)
poznejmisto.cz II.
Publikováno 10 leden 2022 - 23:34
No zobrazuje presne to, co si myslis, ze zobrazuje....
Odchyt vesmírného semene? Hlavně aby to ti mimozemšťani poznali, taky si můžou myslet, že je chce spolknout i s jejich vesmírným talířem. A nazvat to jako modlitba je dost odvážné, ještě to asi neviděli představitelé naší katolické církve. Myslím, že se jim to moc líbit nebude
Tento příspěvek byl upraven od Cibetkakavova: 10 leden 2022 - 23:38
Publikováno 11 leden 2022 - 8:08
Možná jsi na to kápla. Třeba vzniknou úvahy, jestli to není vzkaz mimozemšťanům nebo nějaké přistávací pokyny jako na planině Nazca.
Nebo je budova chrám sekty Uctívačů vesmírného semene, k čemuž by pasoval ten název Modlitba.
Když můžou existovat Svedkovia Liehovovi...
(omše pozeraj na jutub kanáli)
Tento příspěvek byl upraven od zmijovkar: 11 leden 2022 - 8:24
Publikováno 11 leden 2022 - 12:32
Tak jsem to prozkoumala. Ano je to budova sekty Uctívačů vesmírného semene. V hrdle dámy je obří trychtýř stahující vesmírné semeno do zlaté kádě na oltáři sekty. Mesiáš sekty provádí v kádi semenné masáže a výplachy vagíny členkám sekty. Malba s trychtýřem vznikla v létě, tudíž se o velikonocích očekávají první zrození nového lepšího lidstva, které bude imunní vůči všem mutacím koronaviru a zachrání planetu před vyhlazením.
Publikováno 11 leden 2022 - 12:33
Svedkova Liehovovi jsou taky zajímavá sekta, myslím, že velice oblíbená
Tento příspěvek byl upraven od Cibetkakavova: 11 leden 2022 - 12:33
Publikováno 11 leden 2022 - 13:01
V hrdle dámy je obří trychtýř stahující vesmírné semeno do zlaté kádě na oltáři sekty. Mesiáš sekty provádí v kádi semenné masáže a výplachy vagíny členkám sekty.
Brrrr.. a ty sis stěžovala na nějakou nevkusnost?
Asi to jako zdravotní sestra bereš nějak jinak, bez předsudků biologicky...
Publikováno 11 leden 2022 - 13:13
Původně jsem ten výtvor chápala jako oficiální vzkaz do vesmíru, který má něco vypovídat o téhle planetě, tak mě zarazila oplzlost toho vzkazu. Nicméně se nejedná o žádný vzkaz, nýbrž pouze sektářské dílo a nástroj k záchraně planety. Prolétávající Ufoni, ať prosím nad místem zavřou oči, aby nebyli pohoršeni a zděšeni a nedošlo zde k vesmírné nehodě létajícího talíře.
Publikováno 11 leden 2022 - 13:21
Brrrr.. a ty sis stěžovala na nějakou nevkusnost?
Asi to jako zdravotní sestra bereš nějak jinak, bez předsudků biologicky...
Jak bez předsudků? V takových Františkových lázních by ti mohly lazebnice vyprávět jak tam léčí ženskou neplodnost, těch metod je mnohem více, akorát, že nemají vesmírné semeno, tak musí používat bahno a minerální vody.
Publikováno 11 leden 2022 - 13:40
Do minerální vody či bahna vlezu rád, viz níže. Do té kádě, tebou popsané, nikoliv. Fuj.
Publikováno 11 leden 2022 - 13:47
Protože jsem fakt hodně pozadu za váma, tak jsem teď hledal 2505 a musel jsem kliknout mimo vymezený kraj?
To se mi ještě nestalo :-)
Publikováno 11 leden 2022 - 14:06
Hele je problém jen na mém přijímači nebo všichni nevidíte obrázky, jen web samotný?
Publikováno 11 leden 2022 - 14:16
Hele je problém jen na mém přijímači nebo všichni nevidíte obrázky, jen web samotný?
No to už bude asi cenzura ze spádové farnosti. Moji flanďáci ze Svaté Hory ještě cenzuru neprovedli, tak obrázky vidím a farnost od Shaslicka tu necudu prej v monitorech svých oveček přemalovává na malý chlapečky.
Publikováno 11 leden 2022 - 14:20
Protože jsem fakt hodně pozadu za váma, tak jsem teď hledal 2505 a musel jsem kliknout mimo vymezený kraj?
To se mi ještě nestalo :-)
Hranice na poznejmistu je naklikaná autory ručně a je jen orientační. Oficiálně vede hranice potokem a fotografie je opravdu pořízena v Libereckém kraji.
Publikováno 11 leden 2022 - 17:09
Dokud jen brouzdám klikáním, tak OK, ale když si v adresním řádku změním číslo fotky, tak se mi zobrazí bez obrázků.
No tohle mám teda taky, a když do toho adresního řádku pak kliknu, objeví se www, to odmažu a ejhle naskočí obrázek.
Publikováno 11 leden 2022 - 17:13
Tak jsem to prozkoumala. Ano je to budova sekty Uctívačů vesmírného semene. V hrdle dámy je obří trychtýř stahující vesmírné semeno do zlaté kádě na oltáři sekty. Mesiáš sekty provádí v kádi semenné masáže a výplachy vagíny členkám sekty. Malba s trychtýřem vznikla v létě, tudíž se o velikonocích očekávají první zrození nového lepšího lidstva, které bude imunní vůči všem mutacím koronaviru a zachrání planetu před vyhlazením.
úplně si to představuju
*
Publikováno 11 leden 2022 - 17:23
úplně si to představuju
Představuju si Skywalkera jak si to představuje a ten blaženej úsměv na jeho úvodní fotcě něco vypovídá Myslím, že už ví kde objekt hledat, právě vypsal přihlášku do sekty na pozici ministranta mesiáše a balí kufry.....
Publikováno 11 leden 2022 - 17:23
Dokud jen brouzdám klikáním, tak OK, ale když si v adresním řádku změním číslo fotky, tak se mi zobrazí bez obrázků.
Mně to normálně funguje i po přepsání čísla fotky (a fungovalo mi to i v době, kdy se na problém zeptal M13JP).
@Cibetkakavova&Skywalker: vy jste teda čuňátka
Publikováno 11 leden 2022 - 17:29
Do minerální vody či bahna vlezu rád, viz níže. Do té kádě, tebou popsané, nikoliv. Fuj.
No já nevím, to bahno kdyby mi tam mělo vlézt, že by mě nějak lákalo, to vesmírné semeno bude určitě zlatě se třpytící a náááádherně vonící.....jo a mimochodem, nová fotka...já už ji mám! Co vy?
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů