poznejmisto.cz II.
Publikováno 08 únor 2013 - 21:34
Publikováno 08 únor 2013 - 22:51
Publikováno 08 únor 2013 - 23:47
Evca.N napsal/a:
Po malém pohledu zpět musím říct, že vůbec neznám středočeský kraj nebo o něm neumím googlovat.
Dneska byl plodný den, spoustě restíků smazána, takže můžu jít zaslouženě spát.
No já jdu také spát i když asi zaslouženě ne, protože dvě fotky - kostel a šachovnici - zdánlivě jednoduché nemůžu nějak dát.
Publikováno 09 únor 2013 - 4:31
Publikováno 09 únor 2013 - 10:21
Publikováno 09 únor 2013 - 10:45
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 09 únor 2013 - 11:52
Publikováno 09 únor 2013 - 13:12
Filtr by se hodil. Ale ignore... V poslední době občas zkusím něco dříve beznadějného a najednou to mám.sobikovi napsal/a:
Chtělo by to filtr na vypnutí již nalezených a taky ignore list. Ten můj by byl už hodně rozsáhlý
Publikováno 09 únor 2013 - 13:16
mpik napsal/a:
Filtr by se hodil. Ale ignore... V poslední době občas zkusím něco dříve beznadějného a najednou to mám.sobikovi napsal/a:
Chtělo by to filtr na vypnutí již nalezených a taky ignore list. Ten můj by byl už hodně rozsáhlý
Filtr na nenalezené by se hodil.
A pokud se vžiju do kůže někoho, kdo teprve začíná s hledáním a má před sebou téměř 400 obrázků, z toho celkem dost špeků, které si chce nechat na dobu "až jednou", tak by se hodil i ten ignore list.
Publikováno 09 únor 2013 - 14:46
Publikováno 09 únor 2013 - 15:38
noe1 napsal/a:
L.a.u napsal/a:
A pokud se vžiju do kůže někoho, kdo teprve začíná s hledáním a má před sebou téměř 400 obrázků, z toho celkem dost špeků, které si chce nechat na dobu "až jednou", tak by se hodil i ten ignore list.
Podle mne je obojí zcela zbytečná komplikace příjemně jednoduchého systému. Barevné odlišení nalezených a nenalezených míst je funkční a na první pohled rozeznatelné. A pokud budu z něčeho tak zoufalý, že se rozhodnu dané místo ignorovat, žádný list k tomu nepotřebuji. A že mi tam bude strašit pár červených míst? No a co? Stejně to nikdo jiný než já nevidí ;-))))
Já jsem nepsala, že ignorovat, já psala "odložit až pak". Procházet 13 stránek a hledat, co mám nalezeno a co ne mi opravdu nepřipadá příjemné. A taky jsem psala, že já ignore nepotřebuju, ale dokážu si představit toho, co právě začíná hledat 400 obrázků.
Publikováno 09 únor 2013 - 15:45
Publikováno 09 únor 2013 - 15:45
L.a.u napsal/a:
noe1 napsal/a:
L.a.u napsal/a:
Podle mne je obojí zcela zbytečná komplikace příjemně jednoduchého systému. Barevné odlišení nalezených a nenalezených míst je funkční a na první pohled rozeznatelné. A pokud budu z něčeho tak zoufalý, že se rozhodnu dané místo ignorovat, žádný list k tomu nepotřebuji. A že mi tam bude strašit pár červených míst? No a co? Stejně to nikdo jiný než já nevidí ;-))))
Já jsem nepsala, že ignorovat, já psala "odložit až pak". Procházet 13 stránek a hledat, co mám nalezeno a co ne mi opravdu nepřipadá příjemné. A taky jsem psala, že já ignore nepotřebuju, ale dokážu si představit toho, co právě začíná hledat 400 obrázků.
S tím souhlasím. Chybí mi asi 30 kousků a většina jich je v první půlce. Takže listovat a hledat, kam se zase ten obrázek posunul, je uživatelsky nepříjemné. Tohle by byla vítaná pomoc. S tím "ignorem" co nenajdu, to ignoruju.
Publikováno 09 únor 2013 - 15:48
noe1 napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
Začínám uvažovat, že bych si na tu 367 taky vylezla. Zajímalo by mě, jestli bych to dala nebo ne. Já se normálně výšek nebojím, ale tohle vypadá na jiné kafe...
Tož když pojedeš, dej vědět ... já se sice normálně výšek bojím, ale je to výzva.
Že bysme dali hromadný výlet? Škoda, že je to tak z ruky...
Publikováno 09 únor 2013 - 16:13
Publikováno 09 únor 2013 - 16:18
bobasso napsal/a:
Zdravím majitele fotečky
#0381. Nádherný záběr. Viděl jsem i ty vaše ostatní "fotky do série" onoho místa. Na podzim tam musí být parádní procházka, když stromy hrají všemi barvami. Díky za fotku. Potěšila mé oko.
Děkuji za chválu, je tam nádherně po celý rok a na podzim dvojnásobně .
Rád se tam vracím, je to jedno z mých kochacích míst a myslim že v tom nejsem sám.
Ještě jednou díky.
Publikováno 09 únor 2013 - 16:51
mpik napsal/a:
382 je nádhera. Byl jsem tam.
My taky, ještě hluboko v pre-kačerském věku. Takže jsme šli najisto
A fotka a místo #381 je fakt úžasná, rádi bychom se tam podívali, a nejen tam, gugl hned ukázal dalších deset podobně lákavých .... jenže v tomhle životě už to asi nezvládneme ..
Publikováno 09 únor 2013 - 18:15
Já taky, mám to relativně blízko. Doporučuju na jaře, fotit ve večerním světle, nemá chybu ....mpik napsal/a: 382 je nádhera. Byl jsem tam.
Publikováno 09 únor 2013 - 18:36
hodinar napsal/a:
bobasso napsal/a:
Zdravím majitele fotečky
#0381. Nádherný záběr. Viděl jsem i ty vaše ostatní "fotky do série" onoho místa. Na podzim tam musí být parádní procházka, když stromy hrají všemi barvami. Díky za fotku. Potěšila mé oko.
Děkuji za chválu, je tam nádherně po celý rok a na podzim dvojnásobně .
Rád se tam vracím, je to jedno z mých kochacích míst a myslim že v tom nejsem sám.
Ještě jednou díky.
Před chvíli jsem se vrátila a začala čistit nové fotky
Zatím nevím, kde je 381, ale fotečka to je nááádherná.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů