Něco pro pobavení - GC5PJ5V.
Pro pobavení odpověď reviewera na WN, pro pochopení vzdálenost a listing sousední GCP04Q.
Obrázky z facebooku tady asi brzo zmizí jak mají zvykem...
Publikováno 01 duben 2015 - 8:21
Až díky geocaching.cz jsem plně pochopil, proč se říká: "Lže, jako když tiskne."
Publikováno 01 duben 2015 - 10:18
Až díky geocaching.cz jsem plně pochopil, proč se říká: "Lže, jako když tiskne."
Ahoj,
Pokud to myslíš stejně jako já, tak na tomhle nemá žádnou zásluhu geocaching.cz. Ale ten, který to sem takhle upravené dal.
Publikováno 01 duben 2015 - 10:31
Kde ti kdo lže? Ve výstřižkách je to nejdůležitější, zbytek je jen taková omáčka o FTF na earthce od stolu z domova a o čem jsou earthcache, odkazy na oba listingy tam máš a výstřižky z facebooku, jak už jsem psal, stejně brzy zmizí.
Na tomhle nemá žádnou zásluhu geocaching.cz.
To bych zase netvrdil. Zkus si někdy fórum porovnat s facebookovými diskusemi, vždycky se nějaký vůl kterému něco vadí najde jenom tady na fóru.
PS: Pokračuji v moderátorově postu, tedy není to OT.
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 01 duben 2015 - 10:38
upraveno
Publikováno 01 duben 2015 - 10:37
Tiskari94 již několikrát jsem psal, že to slovo se tady psát nebude. Ještě jednou a už nebudu psát, ale konat.
K příspěvku tebou vloženým. Pokud se chceš po někom vozit a vystavovat to ostatním na obdiv, kopíruj to celé a ne jen to, co se ti hodí.
Dále se už o tom nebudu bavit. Pokud s tím máš nějaký problém, napiš mi SZ. Zde ponecháme thread tomu k čemu slouží. Ostatní bude smazáno.
Publikováno 01 duben 2015 - 14:05
Zřejmě slušnej oddíl tenhle revírník....taky už se mě pokoušel přesvědčit, že Earthky jsou součástí jiné hry než ostatní keše.
PS: Nechcete ze mě udělat revírníka? Potřeboval bych si schválit pár vlastních keši odporujících pravidlům...
Publikováno 01 duben 2015 - 15:31
Kde ti kdo lže? Ve výstřižkách je to nejdůležitější, zbytek je jen taková omáčka ...
A to je přesně ono. My, kteří tiskneme, vybereme to nejdůležitější. Že ten vynechaný zbytek celou věc posune někam jinam nebo změní význam, koho to trápí.
Ale dal's tam odkazy na originál, to zas jo.
Publikováno 02 duben 2015 - 7:36
Tady je jedna zajímavá bez archive logu
To je nová kategorie, tzv. Zombie cache. Je živá, ale tváří se jako mrtvá, nebo naopak?
Asi vznikla tak, že autor kešku archivoval, a pak svůj Archive log smazal, zřejmě i s obsahem listingu, jestli tam nějaký byl.
Publikováno 02 duben 2015 - 10:16
Tady je jedna zajímavá bez archive logu
Njn, zase starosti se štěkajícími ochranáři. Jak typické!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 02 duben 2015 - 12:07
Mě se nezdá, že by v tomto případě šlo o ochranáře, ale spíš o myslivce, nebo ještě spíše o zemědělce - chovatele jelenů. Ale dávat keš tam, kam se celou zimu nesmí chodit, je blbost a nic na tom nemění, že se tam asi stejně chodí. Listing jsem nečetl, je tajným písmem, ale z logů se mi zdá situace jasná. A tradička asi mohla být i na přístupném místě.
Publikováno 29 květen 2015 - 9:29
Jedna z vedlejšího vlákna, myslím, že sem patří - http://coord.info/GC5W2EE
Tento příspěvek byl upraven od zirafka183: 29 květen 2015 - 9:30
Publikováno 04 červen 2015 - 22:21
Tento příspěvek byl upraven od Obludka: 04 červen 2015 - 22:24
Publikováno 04 červen 2015 - 22:52
... a dneska ještě jedna... i když nevím, jestli tohle spíš nepatří do geodepresivního koutku..
Publikováno 04 červen 2015 - 23:17
... a dneska ještě jedna... i když nevím, jestli tohle spíš nepatří do geodepresivního koutku..
No tak tohle je naprostá bomba, ještě jsem to nedočetl a už jsem si málem hlavu ukroutil. Tohle nepatří do geodepresivního koutku, tohle patří spíš do nějaký zoo nebo obludária.
edit: Tak jsem to dočetl a tohle je humus nejvyššího ražení, z toho je mi fakt smutno, samozvaný idioty a "ochranáře" nakopat do koulí, jsem rád, že jsou i tací, co mají rozum (jak mezi ochranáři, tak mezi lidmi).
Tj. NOTYVOLE!
Tento příspěvek byl upraven od frettie: 04 červen 2015 - 23:23
Publikováno 05 červen 2015 - 6:28
Docela síla teda. Zvlášť je mi líto toho dítěte. Když to tak čtu, měla bych chuť tam udělat T5 multinu s úvodkama u jeskyň a několika stagema a finálkou někde o notný kus dál na místě, kde to správě CHKO zaručeně nebude vadit (případně s jejich výslovným povolením - z komunikace je vidět, že tam, na rozdíl od samozvaného "ochranáře" rozumní lidé jsou), pokud možno všechno na T5 místě. Vidělo by se, jestli záškodníkovi bude stát za to chodit keš hledat , přitom ti, kdo stojí o prohlídku zajímavého místa, kam je normálně povolený přístup, by si tam mohli zajít i bez bodu s použitím informací v listingu.
Zvlášť mě teda dojal ten "ochranář" tím lezením do bočních plazivek za účelem focení netopejrů, když ostatním chce zakazovat přijít i na 100m od jeskyně, kam přístup povolený je.
Publikováno 05 červen 2015 - 6:54
Tak snad tady tito samozvaní ochranáři brzy vymřou :-)
Jacka má pravdu - nějakou moc hezkou dlouhou multi se souřadkama někde daleko.
btw nebýt keší jako je KOBYLA, HYNSTA a FEXTI - nikdy bych se o takových super místech nedozvěděl
Takže - jen víc a houšť !
edit: koho by zajímal původní smazaný text listingu, tak google archive je mocný
Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 05 červen 2015 - 7:09
*
Publikováno 05 červen 2015 - 7:28
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 05 červen 2015 - 7:32
Koukám, že Hynsta už dopadla stejně, asi díky tomu, že je blízko už zmiňované keše :-(
Na Fexti i Kobylu jsem se už chystal, ale při naší minulé návštěvě jsme to nestihli a teď s kočárkem je bohužel tak rok nedáme, doufám, že řádění toho pošuka tyto i další kešky (Alvaréz a podobné) přečkají...
Na ty jeskyně u těch archivovaných se asi zajdu podívat i bez krabky taky. PS.: Jak se vlastně dostanu na archiv Googlu? Web archívy znám, ale tam uložené nejsou.
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů