Jestli se ptáš na tu předchůdkyni, tak je (byla) to Dragonova GC16R8H, viz log http://www.geocachin...f9-05bb65ff85f8
ale ta nebyla za plotem
Publikováno 01 červenec 2014 - 10:40
Jestli se ptáš na tu předchůdkyni, tak je (byla) to Dragonova GC16R8H, viz log http://www.geocachin...f9-05bb65ff85f8
ale ta nebyla za plotem
Publikováno 01 červenec 2014 - 16:13
ale ta nebyla za plotem
Publikováno 18 červenec 2014 - 17:22
GC55WZ0 - owner zrušil regularku sloužící jako CWG směnárna (ta coby X let bezproblémová keš samozřejmě stále je na místě) aby o pár metrů vedle založil T5 mikro. Karma funguje, nevydržela ani do publikace.
Vtipalku, upřesnuji 3 dny po uložení a publikaci .
Tento příspěvek byl upraven od Ladvanice: 18 červenec 2014 - 17:22
Publikováno 21 červenec 2014 - 7:10
Vzhledem k tomu, jaký je ten zakladatel podivný "pavouk", se vůbec ničemu nedivím. Dle mého nevydrží a pokud ano, nikdo z ní nadšený nebude.
Publikováno 21 červenec 2014 - 16:58
tak ta odarchivovaná publikovaná je super...tohle prostě píše sám život, šup s ní do bookmarku
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 22 červenec 2014 - 7:30
GC55WZ0 - owner zrušil regularku sloužící jako CWG směnárna (ta coby X let bezproblémová keš samozřejmě stále je na místě) aby o pár metrů vedle založil T5 mikro. Karma funguje, nevydržela ani do publikace.
Vtipalku, upřesnuji 3 dny po uložení a publikaci .
Vtipalku - publikována 18.7., "FTF lovci" nenašli 18.7. Nebyla ani krabice, ani logbook, jen nějaký předmět jako FTF prémie, což není keš. "FTF lovci" dodali vlastní logbook bez krabičky a celou taškařici prohlásili za nález. Ještě svoje honibodovství maskují starostí o ostatní, aby tam, proboha, někdo nelezl zbytečně. Trapárna (kterou by např. lakus nikdy neudělal). A owner to přikrejvá.
Publikováno 12 srpen 2014 - 8:31
Přidáno několik dalších zajímavostí
Zde zmíněná hamerská kaplička, která měla po změnách atributy brodění, kočárek, T4 a nakonec byla i ukradena hned po publikaci
Pak karma keš "Kde jsi", která dostála svému jménu a FTF lovci se skutečně ptali "kde jsi?"...nakonec to vyřešili po svém...
K čemuž celkem navazuje keš U Smisku - GC54RT9 která byla bleskurychle archivována po smršti smáznutých logů samotným autorem. Člověk by čekal od autora s 1 nálezem nějaký jedovatý plivanec s hromadou chyb, ale nakonec si člověk u rozborky geocachingu docela početl
Těším se na další osudovky
Publikováno 12 srpen 2014 - 8:49
K čemuž celkem navazuje keš U Smisku - GC54RT9 která byla bleskurychle archivována po smršti smáznutých logů samotným autorem. Člověk by čekal od autora s 1 nálezem nějaký jedovatý plivanec s hromadou chyb, ale nakonec si člověk u rozborky geocachingu docela početl
Bohužel po přečtení logů mám pocit, že největší provinění ownera byl jen ten jeho jediný nález.
I když logy samozřejmě mazat neměl.
Publikováno 12 srpen 2014 - 8:54
Ono to bude spojení obou - jediný nález a hromada smazaných logů. Podle všeho se s takovým autorem revívr nedomluví, tak rovnou zakročil. Až pak se celkem rozkecal
Publikováno 13 srpen 2014 - 6:34
Ono také dávat mikrokeš do lesa? To je přece velká ostuda.
Publikováno 03 září 2014 - 15:29
Ahoj všichni,
chtěl jsem moc poděkovat za tohle vlákno o osudech krabek. Dnes jsem tomu věnoval velkou část pracovní doby. Jsou moc zajímavé. Je super že se člověk díky těmto informacím může stále vzdělávat. Jelikož jsem s Geocachingem na začátku, doufám, že se k některým i dostanu osobně.
díky
Publikováno 07 září 2014 - 14:12
V mých končinách se moc keší hodných tohoto tématu nevyskytuje (naštěstí, i když, pozorný hledač by jistě našel), ale tahle by mohla: GC56J9A. Publikace "omylem", změna typu, špatný vzoreček, RW nezměnil souřadnice včas,...tudíž archiv byl jistě nutný. Inu, pohádky konec to nebyl. Jednu keš nahradila druhá: GC59CCD. Nevěřili byste, opět ta samá chybka ve vzorci! A protože mi FTFka nejsou souzena, padlo ono odhalení na mě. Naštěstí už u téhle byl obrat k lepšímu v řádu hodin, tudíž po dohadech, že chybu rozhodně nemám já, ale owner (když vám finálka vychází doprostřed pole, asi je někde problém...) byl vzorec upraven a nyní žije poklidný životem...snad to tak alespoň vypadá. Happy end (ač bez mého FTF...)
Publikováno 08 září 2014 - 16:28
Ač jsem včera psal, že u nás je vcelku klid, vzpomněl jsem si na loňskou lapálii s keškou ve vedlejší vísce. Owner, prvozakladatel, mne požádal o betatest. Po měsíci vyměňování emailů se konečně dopracoval ke schůdné keši a ne mikrovce na vyloženě hnusných místech. Ovšem, nějak jsem nepředpokládal, že zapomene pozměnit souřadnice v listingu, tudíž byla keš podle mapy o kilometr jinde. A vůbec, můžete si přečíst popublikační diskuzi sami: GC4GM54.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 08 září 2014 - 16:29
Publikováno 15 září 2014 - 22:16
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
0 uživatelů, 20 návštěvníků 0 anonymních uživatelů