Taky si občas říkám, že by se mělo více dbát na kvalitu a to, jak dlouho může keška vydržet. Zvlášť když vidím keše "na chvíli", u kterých se rovnou vidí, že tam vydrží jen chvíli a pak budou archivovány...
Ono je to ale někdy hrozně těžké dopředu určit. Já když jsem zakládal svoji úplně první keš, měl jsem problém s nalezením místa, protože jsem se krásně trefil do kolize (holt mi tenkrát ještě nedocházelo, že když nic nevidím na mapě, tak to ještě neznamená, že tam nejsou finálky mysterek nebo multin). Pak jsem našel jedno, u kterého jsem dlouho váhal, jestli tam mám tu keš nechat. „Vždyť ji tady bude muset nejpozději do roka najít údržba,“ říkal jsem si. No a vidíš, je tam už 6 let, krabičku jsem měnil hned asi druhý den po publikaci, protože jsem na ni dal kámen a ona praskla, od té doby tam je pořád ta samá a jenom dvakrát za tu dobu ji někdo našel rozházenou po okolí (jednotlivé případy asi rok po sobě) - vždy jsem ji posbíral a vrátil na stejné místo, nebyla ani jednou disablovaná, prostě „držák“. Kdo by to byl na začátku řekl? Doufám, že jsem to nezakřiknul, rychle zaklepat na dřevo.