tam si už moc nepočteme
Error 404: DNF
Publikováno 12 červen 2024 - 17:11
tam si už moc nepočteme
Error 404: DNF
Publikováno 12 červen 2024 - 23:29
No, podle dat v GG keš se jménem "hurá do Toušeně" jediná věta v listingu:
takže jak jsem říkal keš bude za elektrickým rozvaděčem. Moje keška je ta tuba bude pod listím ale bude určitě vidět.K mojí keši jsem přišel tak že už jsem si říkal že bych si jí mohl i založit tak jsem to skusil.A doufám že to vijde
Měla být na souřadnicích: N50°10.139' E014°42.460' (tradička, mikroška, DT oboje 1,5)
Takže se ani nedivím, že má zajímavý osud :-).
Vidím jen pár logů ze včerejška a dneška, jen WN, NA a NM. Koukám, že Reviewer ji místo archivace asi rovnou retractnul...
Publikováno 13 červen 2024 - 8:10
Mě se před týdnem podařilo prohodit mezi sebou D a T u nové stromovky :-) a hned si toho lidi všimli a hodnej revírník to upravil. Jo a byla to má cca 80 založená keška.https://www.geocachi...eocache/GCAQH01
Publikováno 22 červen 2024 - 8:52
Nejvyšší čas se zakládáním nových keší skončit, už je jich až moc, kvantita vysoká a kvalita upadá.
Publikováno Včera, 19:53
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno Dnes, 7:30
Jméno revírníka můuví za vše...
Promiň, ale to co píšeš se mi nezdá úplně fér.
Revírník za toto prostě nemůže. Pokud owner splnil pravidla (i dodatečná místní pravidla jako je doložení fotek z ukrytí při prvním založení) pak revírník keš pustit musí. Příkladem může být i místní event "klobásy".
Nemůže s tím nic dělat i když ví, že to dopadne takto.
Pokud se ti to zdá špatné, jako mnohým z nás, můžeš kontaktovat HQ a sdělit jim svůj názor.
Do té doby to bude fungovat jako doposud a nikdo s tím nic nenaděláme.
Bohužel....
0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů