Třeba je to sám Troška a lavičku si odnesl
Zajímavé osudy krabek (bookmark)
Publikováno 29 prosinec 2013 - 20:13
anebo byla betesterovi lavička donesena přímo na rohožku, řekl bych
http://www.geocachin...d3-4b01149a6521
a je archivováno. fňuk..
Publikováno 29 prosinec 2013 - 20:17
Výborně, tak ať tam tu lavičku teďko donese pod lavičku a budem ji lovit jako archiválii !
Publikováno 29 prosinec 2013 - 21:14
A není to celé jenom nějaká (před)silvestrovská taškařice na téma "jak vytočit kačery a hlavně revírníka" ?
Publikováno 29 prosinec 2013 - 23:31
A není to celé jenom nějaká (před)silvestrovská taškařice na téma "jak vytočit kačery a hlavně revírníka" ?
Asi možná i jo, ale určitě jen "Trošku"
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 29 prosinec 2013 - 23:31
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 30 prosinec 2013 - 0:00
Tak já se vám přiznám, že to mám vzdušnou čarou 21 - 22 km ( lavičky včera přece píply dvě ) a včera mě TROŠKU mrzelo, že jsem zrovna požila na přejedení něco příjemně hořkého a proto nikam nejela. Když jsem si dnes početla, tak si říkám, že na "regoin razovity" stále nemáme, jen mu lehce dupeme na paty a už mě nemrzí, že jsem zůstala v pohodě doma.
Stejně zírám, že se opět objevila móda logovat jednu keš vícekrát. Nedávno jsme se Sedmitečkou vysvětlovaly v jiném případě, kdy se logovala jako FI i vlastní keš a její opakovaná údržba.
Sopdetovi přeji do dalšího roku co nejméně podobných zážitků jako mu přinesl závěr letošního, tohle mi přijde proti jiné kauze ještě jako čajíček.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 30 prosinec 2013 - 0:09
Publikováno 30 prosinec 2013 - 7:34
Vícenásobné logy na keši budu mazat, až prověřím stav v LB a hlavně jak odpoví na maila . Ale co je zarážející , je zalogoval si FI na vlastní keši, "Hosticka lavicka" ale pod jiným nickem (pindule157). Hold, nová doba . Od kdy jsou vlastně zrušeny betatesty? Nějak mi to uniklo.
Přeji všem hezkého silvestra a plno nalezených hezkých krabek v dalším roce .
mr.mates
Publikováno 31 prosinec 2013 - 9:51
Poslušně hlásím, že jsem mlaďasům, kteří vytvořili multinu GC4VBCT trochu pomohl s její úpravou, už asi bude žít svým normálním životem, objevily se také první FI logy s celkem pozitivním ohlasem. Nicméně historie se mazat nebude, ty začátky, to bylo opravdu maso . . . .
. . . a fčil uš se do našiho Bělskeho lesa žadna kešula něvleze . . .
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 01 leden 2014 - 20:53
Bookmark aktualizován, zase jsem se pěkně pobavil Doplnil jsem i řadu dalších krabiček, které jsem nalezl v diskuzích a ke kterým se váže nějaký ten zajímavý osud.
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 leden 2014 - 22:39
Měl bych dotaz (prosbu): Nemohl bys do popisu ke každé keši napsat datum, kdys ji do bookmarku přidal? Možná by to usnadnilo opakované pročítání - hned by se vědělo, které kešky kdy v bookmarku přibyly.
Publikováno 02 leden 2014 - 9:05
Dobrý nápad, aktualizaci jsem přidal do popisu nahoru, při vyhledávání na stránce už nebude problém přečíst si jen ty, které přibyly
Publikováno 08 leden 2014 - 12:48
Kurnik šopa, ta Ostrava - regyjon razovity se nam jaksyk rozrusta!
Několik set metrů od legendární (ale dnes už normálně fungující) keše Ostrava-Vyskovice se objevila další
GC4V996 od jiného ownera Že bych byl s takovou propagací regionu nadšen se říci nedá.
Nervózní owner maže WN logy . . .
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 08 leden 2014 - 14:17
Tedy co se to tam u toho Běláku děje FTF na kešce 96m od výchozích souřadnic, to už je kumšt možná by opravdu prospělo nějaké omezení na zakládání keší aspon 100 odlovených u této i u putovních budu sledovat vývoj a kdyžtak přidáme
Publikováno 12 leden 2014 - 10:33
Přidal jsem tuto škatulku GC2TWH9 Vedle jiných zajímavostí, mě zaujalo s jakou trpělivostí ji kačeři udržovali při životě, i když na ní owner kašlal. Docela by mě zajímalo, která škatule si nejdéle žila nebo ještě žije svým životem (kačeři sami vyměnují logbooky a krabičku při poškození), víte o nějaké opravdu dlouhověké?
Publikováno 12 leden 2014 - 12:06
Docela by mě zajímalo, která škatule si nejdéle žila nebo ještě žije svým životem (kačeři sami vyměnují logbooky a krabičku při poškození), víte o nějaké opravdu dlouhověké?
Mám pocit, že to splňuje tato: http://www.geocachin...GCE50_tex-czech
Byl jsem tam loni a našel jsem ji na úplně jiném místě. Byla čistá až sterilní, až jsem z toho byl zhnusen. Dlouho jsem přemýšlel, zda si ji mám vůbec zapsat.
Publikováno 12 leden 2014 - 12:22
Publikováno 12 leden 2014 - 19:23
A všechny další z první minimálně pětadvacítky, které založili již neaktivní kačeři...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 12 leden 2014 - 20:15
no tak vida, do bookmarku spadne slušná legenda
Neber to jako prudu , ale mozna by tam patrila i http://coord.info/GCRXGF
Tento příspěvek byl upraven od Siko32: 12 leden 2014 - 20:16
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 12 leden 2014 - 20:18
Jste mě špatně pochopili myslel jsem kešky, které stále žijí a ownerem je neaktivní kačer
13 uživatel(ů) prochází toto téma
1 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Anad