To bylo spíše myšleno, že...lidi přijdou na místo, krabku tam nenajdou a přesto logují FI, tak jak dlouho to takhle na krabce prochází ale i tohle je teda zajímavá krabička nález po dvou letech a log "nalezeno s bizon98 dik"... jako owner dostat po dvou letech takový log, bizon se ani nelognul a znovu čekat 2 roky na nález...to by mě asi netěšilo
Zajímavé osudy krabek (bookmark)
Publikováno 19 únor 2014 - 10:30
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 19 únor 2014 - 15:11
GC2VC6Q byla ztracená a nedisablovaná přes tři měsíce, ale nalezli jí za tu dobu jen dva kačeři, tak nevím, jestli to vůbec stojí za zmínku.
A další dva kačeři tam pak nalezli svojí vlastní filmovku, čímž byl problém vyřešen
Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 19 únor 2014 - 15:17
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 19 únor 2014 - 22:54
Co vím, tak třeba Rarochovy kešky jsou dost málo logované, třeba GC1P528 má od posledního FI log 2010 (TTF-ko, když nepočítám účastníky eventů, kteří to lovili před publikací) a pak 2012 :-
Předpokládám, že podobně na tom budou podobné série mysterek, které jsou rozesety po celé republice...
Mám jednu z cachí v totálním zapadákově, takže si to odlovili místní a přespolní se objeví jenom hodně zřídka. Vloni za celý rok dva nálezy!
Publikováno 20 únor 2014 - 7:47
Dnes mi byl poslán tip na tuto novou keš GC4YGBX a rovnou tu máme adepta na "nejzajímavější FTF" viz tento log. Přidáno tedy do seznamu "pokroucených nej". Bohužel do popisu bookmarku se vejde pouze 1000znaků, musel jsem tedy seznam a ostatní přesunout jinam, tak jej nyní najdete zde: odkaz
Díky za tipy!
Tento příspěvek byl upraven od prazskychytrak: 20 únor 2014 - 7:47
Publikováno 20 únor 2014 - 8:37
Dnes mi byl poslán tip na tuto novou keš GC4YGBX a rovnou tu máme adepta na "nejzajímavější FTF" viz tento log. Přidáno tedy do seznamu "pokroucených nej". Bohužel do popisu bookmarku se vejde pouze 1000znaků, musel jsem tedy seznam a ostatní přesunout jinam, tak jej nyní najdete zde: odkaz
Díky za tipy!
Také jsme měli něco podobného, owner přinesl keš na místo, až když zjistil, že je publikována. Čtěte počáteční logy.
GC4R5RR tento "skvost" už skončil v archivu.
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 20 únor 2014 - 8:40
Taky pridam jednu GCX5VB ktera uz 8 let odolava FTF a pomalu mizi v zapomeni, ale tutove tam stale je, jen presnost zamereni bude cca 200m, coz v kamenem poli s hintem pod kamenem z ni dela velmi brutalni cache. Autor vevlog byl velmi vzlastni clovek, sam nemel internet a cache spravoval pres sveho managera.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 20 únor 2014 - 9:32
Ztracené kameny už v bookmarku jsou, ta jestli se najde, tak to bude adept na "neuleželejší archiválii", zatím tam první místo drží 8let ztracená A.D.1704
BMX trať z již legendárního Běláku přidána, ale to mi připomnělo, že Bělák má zajímavější FTF hunt , takže seznam aktulizován u "nejzajímavějšího FTF".
A když jsme u těch kamenů a zaměření, tak mě napadlo další "nej"...nejvzdálenější zaměření kešky"...tam má Bělák želízko v ohni v podobě bludného balvanu s 96m, ztracené kameny s 200m také dobrý, ale první místo drží s přehledem Kaplicka ecce homo se 450m takže přidáno.
Publikováno 20 únor 2014 - 10:01
Ale tahle není archiválie, ne? Je pořád jaksi "v provozu", mám dojem. Podle mě by to spravilo CITO na místě s následným slavnostním hromadným logováním FTF ! Škoda, že to mám tak daleko, tam bych rozhodně měla chuť si jít zahledat
Publikováno 20 únor 2014 - 10:06
No v archivu je, i když archivační log kamsi zmizel taky bych si celkem zahledal v tomto novodobém paleontologickém koutku
Publikováno 20 únor 2014 - 10:21
Ztracené kameny už v bookmarku jsou, ta jestli se najde, tak to bude adept na "neuleželejší archiválii", zatím tam první místo drží 8let ztracená A.D.1704
A když jsme u těch kamenů a zaměření, tak mě napadlo další "nej"...nejvzdálenější zaměření kešky"...tam má Bělák želízko v ohni v podobě bludného balvanu s 96m, ztracené kameny s 200m také dobrý, ale první místo drží s přehledem Kaplicka ecce homo se 450m takže přidáno.
No nevim jak pocitat cas u A.D. 1704
z logu tam vidim: ztracena: 21/08/2009 archivovana: 08/02/2010 nalezena: 12/08/2012, to jsou 3 roky.
Jinak mam jeste jednu velmi dobre zamerenou cache Draci doupe / Dragon's den kdyz jsem ji hledal, tak mela souradnice: N49° 59,453 E014° 18,336 ale cache byla na souradnicich N 49° 59.755 E 014° 18.560 coz bylo cca 600m vzdusnou carou a pres 1km cestou udolim. Autor ji pote hned zmenil souradnice na spravne, holt technika nekdy dela sve. Radsi jeste pridavam odkaz na ten log, neb je uplne dole: http://www.geocachin...35-052e235a9fed
Tento příspěvek byl upraven od Solim: 20 únor 2014 - 10:28
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 20 únor 2014 - 10:38
No pravdu máš, není to 8let, ale ani 3, ale nejspíše 5let, protože se stejná pixla ztratila v roce 2007 a byla vzkříšena v roce 2012 upravím to tedy a pokud někdo najde tématicky nazvanou "ztracené kameny", bude to jasná první příčka a ještě musím mrknout, jak je to s keškou zlámané lhoty, ta byla také nalezena po 5ti letech.
A díky za doplnění "nejvzdálenější zaměřené", tato se stává prvotinou ! Lidi jako ty mají tedy můj obdiv, že i přes takový šílený odchylky dokážou keš najít ale log je vše vysvětlující
Publikováno 20 únor 2014 - 11:10
Tak zlámané Lhoty mají o pouhý měsíc pozdější nález škoda, že jejich nález má takové spíše neslavné pozadí
Publikováno 20 únor 2014 - 12:17
Jako ze tam fakt neni ale nikomu to nevadi- je to takove spiklenecke.
Ale uvadet ji nebudu, pac ji jeste nemam :-)
*
Publikováno 20 únor 2014 - 12:54
Tak zlámané Lhoty mají o pouhý měsíc pozdější nález škoda, že jejich nález má takové spíše neslavné pozadí
Dik za ty Zlamane Lhoty, chtel jsem se tam vypravit, ale pak mi lehly data na pocitaci a nejak jsem se nemohl vzpomenout kde to bylo a jak se to jmenovalo. Ted kdyz jsem se podival na listing, tam se mi to ozivilo a je to ono.
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 20 únor 2014 - 15:21
Publikováno 20 únor 2014 - 16:20
Pridavam dalsi nej, tentokrate nejbliz od dalsi cache a to celych 7m !!!. Bylo to v dobach kdy tu jeste schvaloval Erik a blizil se prvni cesky reviewer . Byla to cache Knovizska & stitarska a cache South edge of Prague , Erik to tehda uz moc nezvladal a tak tuto kolizi povolil . Mne to pak pekne zamotalo sisku pri dohledani, neb tehda presnost 5m byla primo vynikajici. Odkaz na log precijen to je zas uplne dole. Dnes uz je vzdalenost vporadku a navic ta druha cache (ktera tam ovsem byla jako prvni) je v archivu.
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 20 únor 2014 - 21:29
Omlouvám se za trošku toho OT, ale rád bych Chytrákovi poděkoval za ten bookmark s popisy u daných kešek "co, proč a jak". Bylo to docela zajímavé čtení u některých schránek.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 21 únor 2014 - 7:53
To mi připomnělo, že Trabantová GC1FXDF také procházela v podstatě 3 roky bez nálezu fyzické schránky, i když nahlášení tam bylo a nějaký čas tam fyzická schránka byla. Takže rekord zatím drží trabantová
Další dětská bez betatestu ale já jsem za to nebetatestování celkem rád, aspoň nám vznikají tyhle občas úsměvné příhody
Kolize 7m je parádní přidáno do nej seznamu hned si jí dávám i na hledáček k odlovu
Solim a mr3ska: díky za díky každopádně je to práce nás všech a za to patří díky i vám
Publikováno 21 únor 2014 - 12:09
GC2WBPT už jsi viděl?
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 21 únor 2014 - 12:16
Publikováno 24 únor 2014 - 9:14
K těm publikovaným bez umístění v terénu - to by chtělo vlastní bookmark, jinak ten tvůj se zajímavými osudy bude docela obří :-)
Přestože na FTFka tak často nejezdím, zažil jsem minimálně 2, na které si vzpomínám... Na jeden přišel autor po asi 20-ti minutách s pixlou (Keš u Svinišťan), u druhé jsme půl hodiny hledání to vzdali a já si tam pak dojel odpoledne (Keš Záchranná stanice, poté, co ji tam autor umístil znova :-).
5 uživatel(ů) prochází toto téma
1 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Anad