Podivej se na mapu CR nebo chces-li celeho sveta. To je obrovske "hriste" na kterem si muzes hrat, kde muze stale neco zajimaveho nalezt, videt, objevit ci zazit. Venuji se tomu uz leta a to jsem projezdil jenom zlomek CR a par mist v okolnich zemich. Stale jsem nelovil v Brne, Ostrave ci Hradci. Nebyl jsem v Ceskem lese, v Kasperkach, Orlickych horach atd. Tolik zajimavych a krasnych mam predemnou, ze me sotva muze geocaching omrzet.Zajímavé ohlasy! K "vyhoření" nebo aspoň k částečné nebo úplné ztrátě motivace k dalšímu hledání se zatím přiznali jen lidé s 1000 až 1300 nálezy. Ale přece existuje mnoho dalších kačerů s podstatně vyššími počty. Chtěl bych se tedy zeptat vás s 3 a více tisíci FI: to opravdu kolem 1000 - 1500 nálezů přichází určitá krize, kdy byste to nejradši zabalili, nebo co vás motivovalo a motivuje k hledání dalších tisíců krabiček? Nebo se žádná krize nedostavila?
Tohle by mohlo být zajímavé téma dotazníku studentů sociálních věd, protože syndrom vyhoření je aspoň ve zdravotnictví t.č. opravdový hit (on byl vlastně vždycky, ale nemluvilo se tak o tom...).
Samozrejme, ze me priprava a lusteni obcas leze krkem. Nebo desitky dalsich malickosti, ale ty mi to nemuzou pokazit :-)
Tento příspěvek byl upraven od Myškin: 22 září 2014 - 14:22