To byl někdo, kdo s geocachingem začal přes Intro aplikaci, na EN fóru na tím kačeři naříkají už dlouho.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 26 September 2014 - 12:15
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 26 September 2014 - 13:14
Zrovna u mazání duplicit mě nemožnost napsat kačerovi tolik nevadí, na rozdíl od potřeby řešení jiných problémů (TB, atp.).
Publikováno 26 September 2014 - 18:33
Tak nevím jestli je to na georadost nebo geodepresi, ale moje keška dostala díky vydatným dešťům posledních dní neočekávaný "test vodotěsnosti". Díky upozornění jednoho neúspěšného lovce jsem se jal místo uložení prozkoumat a věc se má tak, že hladina vody je tak o 25cm výše než kdy byla a břeh je tak o půl metru až metr jinde. Takže za mě je to georadost protože mně to opravdu pobavilo, ale za lovce je to asi na depresi.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 27 September 2014 - 21:38
To je strašné, když gc vleze někomu na mozek
http://www.geocachin...f6-fd7195b4ea1c
(watchlistuji jednu keš, kde mám DNF, no tam teďka přistál log od této identity, nicméně po čekování listingu log nikde)
*
Publikováno 27 September 2014 - 22:22
Hlavní je, že ty se gc bavíš, zatímco on......takových je víc. Jediné, co pomáhá je ignorovat, i když to u nich může prohloubit depku a vyvolat nepřiměřenou reakci.
Publikováno 28 September 2014 - 9:47
To je strašné, když gc vleze někomu na mozek
(watchlistuji jednu keš, kde mám DNF, no tam teďka přistál log od této identity, nicméně po čekování listingu log nikde)
Tak teď nevím, jestli si z té tvé věty mám vybrat, že jsi po nálezu prošel logbook a on tam nebyl zalogovaný, nebo se pokusil o log na keši a ten mu byl smazán a není tudíž dohledatelný v listingu...
Publikováno 28 September 2014 - 10:52
to Roman: nene - jako že jsem si všiml jeho podivného profilu skrz notifikace logu, který nebyl.
*
Publikováno 28 September 2014 - 11:49
Tak třeba se jen spletl a log smazal... Z podobného smazání logu nemůžeš nic vyvozovat.
Zase u dnešních logů "TFTC" nebo "." je tento log co píše ještě docela standardní. Bohužel :-(
Publikováno 28 September 2014 - 11:57
Romane, je hezké, že jsi i v tomhle případě optimista, ale pozor na hranici optimismus/naivita.
Publikováno 28 September 2014 - 12:40
Víš, mně je jasné, že ten log mohl smazat autor kešky, na druhou stranu nemám rád závěry, když někoho někdo odsuzuje podle náznaků, který se dá vysvětlit i jinak...
Publikováno 28 September 2014 - 13:53
To s tím logem bylo jen k uvedení situce.
Omlouvám se za zmatení :-)
*
Publikováno 28 September 2014 - 14:00
vrozená skromnost, asi dobrej oddíl
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 28 September 2014 - 14:17
Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil.
Bohužel s arogancí některých nic nenaděláme... Podobná prohlášení se mi taky nelíbí...
Publikováno 28 September 2014 - 17:55
Pozor, toto patří do radostného koutku. Ten profil mne dost pobavil. Když se mnou nechce mluvit, tak dobře. Brečet kvůli tomu nebudu.To je strašné, když gc vleze někomu na mozek
Publikováno 28 September 2014 - 18:02
Děcka nejde o ten log - jde o ten popis/změnu idntity/způsob myšlení u profilu.
To s tím logem bylo jen k uvedení situce.
Omlouvám se za zmatení :-)
Však to mě pobavilo. Zvlášť Roman by měl vědět, že jde o starého známého, který odsud zmizel za řekněme zvláštních okolností.
Už vidím, jak mu všichni posílají maily a chtějí zrovna od něj rady. Tedy možná Š3, ten nerad píše o radu ownerům. , ale že by většina kontaktovala a OBTĚŽOVALA zrovna jeho, to si nedovedu představit ani v nejbujnějších snech.
Publikováno 28 September 2014 - 18:10
Jako vím, o koho se jedná (i když musel bych se už přesněji podívat, jaké byly přesně ty zvláštní okolnosti), na druhou stranu je to jeho věc, že nechce odpovídat na maily a nechce "obtěžovat". Každý si může o něm myslet své... A pokud nebude dělat něco proti dobrým mravům, tak je to jeho věc...
Jinak teď mě opět trochu dostalo, jak během půl dne přišli z okolí 30 km už 2 Needs archived logy na 2 různé keše kvůli plnému či rozmočenému logbooku...
Přitom při odesílání takového logu člověk je ještě dotazován, zda to myslí doopravdy...
Už jsem těm dvěma oběma napsal, že si asi spletli log.
Publikováno 28 September 2014 - 21:16
Poslední dobou mám nějaké špatné období či co. Možná je to z důvodů, které se tu nedávno probíralo, že mezi tisícem až třinácti sty nálezy zažívá většina kačerů krizi, ale spíše mě poslední doubou přestává bavit údržba mých vlastních keší... Mám teď na mysli své městské keše, jelikož starost o ty více v přírodě či na vesničkách mě baví stále. Váhám, jestli svou industriální sérii poslat ze dne na den do archivu (městské mikrovky stejně nikomu chybět nebudou), nebo je udržovat do konce roku a poté při ztrátě posílat postupně do archivu. Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...
Publikováno 29 September 2014 - 6:19
Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...
To abych si tam zajel. Mám odlovene jen 3.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 29 September 2014 - 6:38
Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...
To by byla škoda. Mně se ta série celkem líbila, i když uložení některých keší opravdu nic moc a nedivím se, jestli s něma máš problémy. Nebo ji zredukuj o ty nejexponovanější, ale neruš. Tak ještě pouvažuj ;-)
Tento příspěvek byl upraven od Stranger42: 29 September 2014 - 6:38
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů