Samaell: Tak nevim jak to vypada vetsinou, to nejsem schopen posoudit. Ale napriklad vyse uvedene fotky logbooku z trailu ukazuji jasne oznacene logbooky. Poznas ze je to kes, poznas ze ktereho je to trailu vcetne cisla kese. V tomhle pripade je kes jasne identifikovatelna a plati co jsem napsal vyse. Pokud jdu na pozici 43 a najdu tam kes 41, nemuzu v zadnem pripade logovat 43. Nejvys mohu zalogovat nalez 41 jako BF na spatnych souradnicich a dat NM log na obe.
A pokud by skutecne kese a/nebo logbooky nebyly oznacene, obavam se ze to je take docela na hrane pravidel, ne-li za ni a je otazka co je jeste kes a co uz jsou akorat odpadky v terenu.
Akorát ty logbooky jsem pořadovým číslem označil já. Tudíž 30.3. jsme přišel na pozici 41 a našel neoznačenou krabičku a logbook s popisem JTJPT (bez pořadového čísla). Tak jsem ho označil číslem 41 (spíše pro svou kontrolu, logbooky si fotím a pomáhá mi to pak při logování). Ale stejně nemůžu říct, že to byla keška, která patří na 41. pozici, nemůžu vědět, zda před týdnem třeba nebyla na 39. pozici apod. No a pak jsem přišel za 14 dní na dalších 10 kešek powertrailu a zjistil posun o dvě místa.