Myslím, že jste mimo, všechny tři názory... jeden každej je samozřejmě správnej, jen je krapet o něčem jiným.
Jacka: to neplatí. Aktivity v různých polohách nejsou u takového člověka navzájem spojité. Klidně by to mohlo být i naopak - uznávání jeho agresivní kafemlejnkový argumentace by ho mohlo třeba i povzbudit, že jeho aktivita jest dobrá. NIKDY, opakuji NIKDy se podobným lidem nesmí ustupovat. Chovají se tak, že se vylučují z komunity, tudíž je musí komunita vyloučit.
Osobní vztak k postiženému člověku - a on postižený je, minimálně sociálně - je něco jiného. Už jsem ovšem zažil leccos a o leccos jsem se pokoušel, a bohužel jsem nakloněn názoru, že se to nevyplatí (snažit se jim pomoci, navázat se na ně). Dříve nebo později sklouznou zpět ke svému naturelu a odneseš to. Marnost nad marnost.
Ještě k tomu udržení v komunitě: je to virus. Koloidní bakterie. Necháš ji v hrnečku, shnije celý a nakonec se rozpadne. OBZVLÁŠTĚ tak éterická komunita, jako je internet. NIKDY nenastane situace, aby se všichni ve vztahu k jeho extempore chovali rozumně, a pak už to jde kvadratickou řadou. Nakonec se nic jiného neřeší, a úroveň komunikace graduje až k totálnímu hnusu. To snad nechcem.
Smrk, see.bee: jasně, váš postoj chápu a k vám už tak nějak patří. Ovšem pozor, pokud budeme dodržovat legalitu pro legalitu, neuděláme nic - a pokud jde o geokešing, nějakou legální zábranu porušuje téměř KAŽDÁ krabička.
Ono se to s těmi zákony a zákazy nesmí přehánět. Dalo by se říci, že zákony jsou tu proto, aby řešily spor či škodu - AŽ NASTANE.
Jasně, hladinu dotčenosti má každý a v každé oblasti nastavenu individuálně. Jen bych si dovolil apelovat na shovívavost rozumu.
lubbez: jasně, ale to, že soused papaláš žije z rozkradených veřejných peněz přece nemůže ospravedlňovat, že já občas jezdim na červenou...
Tento příspěvek byl upraven od Citecka: 03 December 2014 - 11:08