Tak já jeho nick jednou našel propiskou zapsaný v logbooku v keši, tuším někde u Nebílov. To by asi skriptem nešlo .
Někdy v roce 2010 se pokoušel vytvořit zážitkovou agenturu Jonea a já v každé druhé keši našel na tohle vizitku.
Publikováno 05 květen 2015 - 20:25
Tak já jeho nick jednou našel propiskou zapsaný v logbooku v keši, tuším někde u Nebílov. To by asi skriptem nešlo .
Někdy v roce 2010 se pokoušel vytvořit zážitkovou agenturu Jonea a já v každé druhé keši našel na tohle vizitku.
Publikováno 06 květen 2015 - 6:40
A já měl za to, že něco takového založil, protože se na pozvání a jako dárek jeho agentury konaly v posledním patře výškové budovy narozeniny jednoho brněnského kačera, kam si měl každý donést své vlastní jídlo a něco taky pro oslavence. Takhle když to píšu, to zní jako hodně velké sci-fi.
Tento příspěvek byl upraven od Novom: 06 květen 2015 - 6:42
Publikováno 06 květen 2015 - 22:27
Před několika měsíci jsem tu psal o kačerech pod nickem KREJZICI s tím, že drží můj TB již nějakou dobu. Bohužel situace je taková, že od konce prosince nezalogovali žádnou kešku, můj TB u nich leží už osmý měsíc a na zprávy či e-maily stále nikdo nereaguje. Mám z toho dost deprézi a docela mne to mrzí. Když člověk chce lidem a hlavně děckám udělat radost a šestí kačeři v pořadí vypuštěný TB někde zazdí. Kdyby mi napsali "pardon, asi jsme ho ztratili" nebo tak něco tak aspoň vím na čem jsem a mohu vypustit náhradu... Ach jo...
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 07 květen 2015 - 8:30
Tak kdyz clovek potrebuje kontaktovat pyrotechniky, tak jim nefacha email...
Publikováno 07 květen 2015 - 8:56
Tak kdyz clovek potrebuje kontaktovat pyrotechniky, tak jim nefacha email...
Co? Máš doma bombu?
Publikováno 07 květen 2015 - 9:36
Chci jednu umistit (nedaleko Pocernic... )
Jestli to tu čte nějaký aktivní pomocník VB nebo to skenuje tajná služba, měl by sis nachystat hygienické pomůcky, aby ses pak nezdržoval, až ti černí panáčci zaklepou beranidlem na dveře
Publikováno 07 květen 2015 - 9:41
Jestli to tu čte nějaký aktivní pomocník VB nebo to skenuje tajná služba, měl by sis nachystat hygienické pomůcky, aby ses pak nezdržoval, až ti černí panáčci zaklepou beranidlem na dveře
Prave ze vim jak to u nas chodi, tak se chci radsi udat sam
Publikováno 07 květen 2015 - 9:49
Čte to přeci Šamánek, ne? (Shaman5)
Publikováno 12 květen 2015 - 13:51
Poslední dobou mě nějak rozčilují listingy kopírované z wikipedie, navíc bez uvedení zdroje. Listing a keš by měla být vizitkou kačera a Ctrl + C a Ctrl + V ukazuje spíš na rychlokvašku.
Publikováno 12 květen 2015 - 14:04
S tim ja rozhodne problem nemam, listingy stejne cte malokdo a k nekterym zjevnym vecem je nesmysl vymyslet texty co jsou uz 100x vymyslene. Pokud autor cas na misto toho venuje pixle, jedinne dobre.
Publikováno 12 květen 2015 - 17:23
Já taky (nejen v práci ), rád si přečtu o místě, na které se vydávám a rád se tam rozhlížím očima ownera. Obvykle je na listingu poznat, jestli má k místu owner vztah. Když použije text z Wikipedie, tak asi moc ne.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 13 květen 2015 - 5:19
jojo, rozhlidnes se ocima ownera a v ruce mas pochcanej logbook a pixlu od masla... To je ti pak uz uplne fuk, jestli byl listing peknej....
Naopak, kdyz tam zniceho nic najdes super krabku, srdce zaplesa, nebo kdyz te zavede na krasny misto.
Jasne ze kdyz je to vse dohromady, je to idealni, ale pokud si mam vybrat, tak listing je pro me nejmene podstatny.
Publikováno 13 květen 2015 - 6:19
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 13 květen 2015 - 8:08
No, přinejmenším by teda autor mohl ty informace z wiki převyprávět vlastníma slovama, když už nic. A nebo dát jen odkaz, ať si to tam člověk přečte sám. Výroba listingu metodou ctrl C, ctrl V je fakt na nic, to už radši prázdnou stránku s odkazem.
Publikováno 13 květen 2015 - 8:54
Publikováno 13 květen 2015 - 9:35
Publikováno 13 květen 2015 - 9:48
Každý to má jinak, já se klidně prodrápu džunglí k plesnivý obouchaný lock&lock, když z listingu zjistím, že na místě byla vesnice a autor přidal i pár místních informací, které se jinde nenajdou
To jsi mi připomněl sérii Zaniklé obce u nás v Krušných. Krabky v ruinách zarostlých kopřivami, ale v nich zalaminované staré fotky, mapky atd. a v kýblu na finálce i dobový tisk a jiné materiály. Owner si dal záležet a lovit takovou sérii je radost. A abych nebyl OT, tak mě mrzí, že už ji mám dávno odlovenou :-)
Publikováno 13 květen 2015 - 13:06
Zaniklé obce jsou krásné. Vzpomínám na jednu v Novohradkách, kde je kolem cesty několik ruin, ale navigace mě táhla do lesa. Přeskočit potok, projít mokřinou, rozšlapanou evidentně divočáky a najednou základy chalup, zarostlé mechem. Divil jsem se, že to owner našel a nenechal se zmást ruinami u cesty, prý podle webu o zaniklých obcích. Skoro po každé vsi něco zůstane, pokud tam nevznikne jáma do země. Jen kolem Temelína to rovnali buldozerem. A krabičky na takových místech mám rád, protože sám bych to místo třeba ani nenašel nebo o něm nic bližšího nezjistil. Tady mám opravdu radši listing, než provedení krabice. Dát zalaminované fotky do terénu může být pěkné, ale ztratí se, nebo zničí, a fotka v listingu splní stejný účel.
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů