Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#2841 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 5:30

Když jsem byl nedávno na tom tvém letterboxu, tak jsem za to svodidlo kouknul na místo, kde ta keš bývala a neviděl jsem ji tam. Usoudil jsem, že už je v archivu a ona mezitím byla na cestách. :-)

• 0

#2842 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 6:08

No, teďko je fakt už asi 2 tejdny ukradená a owner je na prázdninách. Musim se podívat po ňáký pixle a dát tam náhradu, tu skvělou od projímadla, co tam předtím byla, už na skladě nemám :D.

• -1

#2843 astr443

astr443

Peter

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 9:13

Přemisťování keší je sport pro mnoho kačerů. Bohužel mi stránky gc.com nedávají možnost logovat Owner DNF, takže hledám jako blbec.

Minulý týždeň mi pristáli v maily podivné logy od "japovci" z dvoch keší, ktoré sledujem (jedna adoptovaná, druhá na watchliste). Vraj, že cache našli a presunuli ju o 4 metre. Na jednu som sa išiel hneď pozrieť a naozaj - cache presunutá o cca 4 metre - ale do kríku, asi pol metra nad zem a prikrytá niekoľkými kameňmi. To nevymyslíš. Dnes som sa bol pozrieť na tej vlastnej a pařez bol prázdny. Hľadám ako blbec po okolí a nakoniec ju nachádzam zahrabanú pod neďalekým stromom. Našťastie z nej kúsok trčal, ináč by som ju možno hľadal doteraz. Vážne som už začínal rozmýšľať o DNF. Išlo o keše GCVW7M a GC9633.

• 2

#2844 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 11:50

Těm japovcům asi dočista hrabe...

• 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#2845 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 13:02

Těm japovcům asi dočista hrabe...

Proč by jim mělo hrabat? Jen do puntíku dodržují zásadu, kterou tady mnoho kačerů pořád dokolečka omílá jako mantru, která vede až sem: ať si každý hraje, jak chce. Když je baví přemísťovat krabičky...  :-(

• 3

#2846 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 16:04

Co je to xakru za lidi? Když něco odněkud vezmu, tak to tam zase tak vrátím, ne? Mám jednu cache, kde je pointa v tom, že člověk musí strčit ruku do díry ve skále skoro po rameno. Kdykoliv ji jdu kontrolovat, tak je hned na kraji, jednou taky tři metry vedle. (Na vlastní oči jsem ovšem také viděl elektrikáře, kteří rozpojili pět konektorů aniž by si poznamenali kam co patří, potom je zapojili jak je napadlo a bez vyzkoušení hlásili hotovo. Třeba také hrajou geocaching)

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#2847 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 17:37

Minulý týždeň mi pristáli v maily podivné logy od "japovci" z dvoch keší, ktoré sledujem (jedna adoptovaná, druhá na watchliste). Vraj, že cache našli a presunuli ju o 4 metre. Na jednu som sa išiel hneď pozrieť a naozaj - cache presunutá o cca 4 metre - ale do kríku, asi pol metra nad zem a prikrytá niekoľkými kameňmi. To nevymyslíš. Dnes som sa bol pozrieť na tej vlastnej a pařez bol prázdny. Hľadám ako blbec po okolí a nakoniec ju nachádzam zahrabanú pod neďalekým stromom. Našťastie z nej kúsok trčal, ináč by som ju možno hľadal doteraz. Vážne som už začínal rozmýšľať o DNF. Išlo o keše GCVW7M a GC9633.

Zkusil jsi jim napsat, že se to tak nemá?

Třeba jim to nikdo neřekl...

• 0

#2848 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 18:05

Hele přesouvání krabiček...kolikrát se mně stalo, že vezmu krabku, otočím se a zapíšu.... chci ji vrátit zpět a nevím na který sloupek /svodidlo /tyčku /nosník / šprušli... ?

Hint je magnet - tak babo raď.

• 1

*

#2849 astr443

astr443

Peter

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 18:16

Zkusil jsi jim napsat, že se to tak nemá?

Třeba jim to nikdo neřekl...

Samozrejme, že napísal (už minulý týždeň), ale ani ma moc neprekvapilo, že doteraz nijako nereagovali :-(

• 0

#2850 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 20:12

Jo, mohls mit ten listing v Geogetu a nijak by te to nerozhodilo. Asi to nezbyde nez ho napsat znovu.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#2851 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 20:55

To mi ani nerikej, ja mam takovejch nekolik :-( - tedy ne wherig, ale kesi. vzdycky mam uuuuuzasnej napad, ale nez ho dotahnu....

Pomohlo by, kdybych zmenila datum na aktualni?

• 0

#2852 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 21:39

Já to občas udělam, že ty data přehodim na včera.

• -1

#2853 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 21:52

Takhle to vypadá. Stále chladnu, když si vezmu, že na tom wigu opravdu dělám tak 5 - 6 hodin týdně, tak jsem opravdu moc nasr...... Mám chuť to poslat všechno do kopru. :-(

Klíiíd, myslím,ze odarchivace by nemusela byt az takový problém a mozna by stacila i domluva s naším příslušným reviewerem.

Podle mne to mazou automaticky, spusti kontrolu a archivaci a je to.
Taky mam takto zarchivovany listing a porad doufám,ze se mi povede keš dotáhnout do konce a pak poprosim o odarchivaci.
  • 0

#2854 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 21:53

Luboši, píšou, že pokud ji máš rozpracovanou, že ti ji příslušný reviewer (zde Dark) odarchivuje. Jo a taky, že pokud pracuješ na komplexní keši, tak o tom máš napsat do reviewer note ještě nepublikované keše. Tím je neobhajuju, jen že dávají možnost nápravy, která přesně sedí na tvůj případ. Pro mne je trochu s podivem, že je vytrhne pár rozpracovaných listingů. Asi jich prostě nebude pár...

P.S.

Ta naše společná má listing založen už rok...  ;)

• 0

#2855 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2015 - 22:32

to lubbez: a není to robot ? S tím si asi moc nepokecáš.

• 0

*

#2856 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 6:16

Ono by stačilo, aby robot odeslal nejdříve upozornění, že v případě, že keš je rozdělaná, má člověk o tom napsat (změnit datum atp.), v případě, že tomu tak nebude, bude keš automaticky archivovaná.

Takhle mi už taky kdysi zmizely 2 asi rok rozdělané listingy, ale nevím, jak bych se k nim vracel, když jsem neměl nikde napsaný kód vedle, protože jsem nečekal, že ho někde budu potřebovat - říkal jsem si, že ho mám na GC.COM...

• 1

#2857 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 7:08

No já nevím, ale teď jsem to zkusil a na listing svých dvou pokusů, archivovaných před publikací, se dostanu. Archivoval jsem je ale sám, jedno byl omyl a druhé jsem se rozhodl po domluvě s revievrem nepublikovat. Takže není problém zkopírovat si to do nového listingu, i kdybych ho zálohovaný neměl. Jde o kód (pokud nebyl nějak extra pěkný tak nejde o nic) a o další nastavení, které se dá naklikat rychle. Ale  wherigo jsem nikdy nedělal, předpokládám ale, že to s GS nemá moc společného.

• 0

#2858 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 8:02

Docela by mě zajímalo, kolik u nás je rozpracovaných listingů ...

• 0

#2859 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 8:27

Rozpracovaných listingů bude hodně, protože mnoho kačerů to zkusí založit, úmyslně nebo náhodou, a nedodělají to. U nás je kdysi minulý reviewer archivoval (po dotazu), protože už mu vadily zbytečné kolize, které musel řešit při publikování. Teď to zřejmě dělá GS automaticky. Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku. Dá se to odtud zkopírovat, případně by to mohl reviewer odarchivovat. Ještě by mohl GS rušit neaktivní profily, starší než rok a bez jediného nálezu. Je jich dost. A určité přezdívky jsou tedy obsazené. Není problém vymyslet si jinou, ale k někomu se prostě nějaká hodí a nebo už má přezdívku dávno a chce si ji nechat i pro geocaching. I když já jsem taky začal hledat až půl roku po registraci.

• 6

#2860 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 9:06

Díky, této možnosti jsem si nikdy nevšiml! Tak ono se na ty listingy dostanu! :-) Fakt se divím...

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka