Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#2861 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 9:33

...Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku....

Tak mám depresi, protože já tam v profilu nic takového jako Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)) nevidím. Mám tam jen publikované.

• 0

#2862 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 9:50

Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku...

Díky, slušně zašité místo. Chvíli jsem ho hledal i s popisem v ruce...  B)

Je vidět, že GS uklízí nepublikované listingy jen standardní archivací, jedná se tedy (asi naštěstí) o úklid vpravdě kosmetický.

• 0

#2863 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 9:51

Tak mám depresi, protože já tam v profilu nic takového jako Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)) nevidím. Mám tam jen publikované.

http://www.geocachin...aspx?archived=y

• 0

#2864 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 9:55

Taky jsem hledal asi pět minut, než jsem našel...

• 0

#2865 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 10:01

ahááá, tak já to hledal pod "Geocaches (Yours)" a tam to není, naprosto logicky

• 0

#2866 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 10:38

A dokonce se to dá editovat. Sice to k ničemu není, ale z editačního okna se dá vykopírovat listing i s HTML tagy.

• 0

#2867 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 10:44

Díky, slušně zašité místo. Chvíli jsem ho hledal i s popisem v ruce...  B)

Je vidět, že GS uklízí nepublikované listingy jen standardní archivací, jedná se tedy (asi naštěstí) o úklid vpravdě kosmetický.

Není to jen kosmetický úklid, protože archivovaná keš nedělá kolize. Sice by reviever keš stejně pustil, pokud by byla v kolizi s nedodělaným listingem, ale musel by se na to podívat.

Ale pokud máš dlouho rozdělaný listing, je opravdu nebezpečí, že ti to místo někdo vypíchne. Já jsem to nevědomky udělal jednomu místnímu velice aktivnímu kačerovi, a stalo se mu to už víckrát.

• 0

#2868 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 12:32

Docela by mě zajímalo, kolik u nás je rozpracovaných listingů ...

U mě 6.... :rolleyes: a několik dalších zatím v hlavě.

Ale 3 z těch rozpracovaných jsou pokračování serie, ze které mám zatím publikované 2.

S tím místem mám kliku, že v okolí HC i v okolí chalupy to mám zatím dost keškoprázdné, tak se s nikým o místo neperu (nebo o tom aspoň nevím :D  )

Tento příspěvek byl upraven od evidlo: 08 červenec 2015 - 12:33

• 0

#2869 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2015 - 14:40

Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku. Dá se to odtud zkopírovat, případně by to mohl reviewer odarchivovat.

Mockrát děkuji, sám bych si toho nikdy nevšiml. Před pěti lety jsem vytvořil dost pracný listing, který jsem pak kvůli tomu, že vznikla keška na stejné téma, nepublikoval. Neměl jsem samozřejmě ani kopii, ani kód, takže po automatické archivaci jsem o to přišel. Teď už budu opatrnější a budu dbát rad z HQ:

"In the future, please work to submit cache pages for review within three months of creation. If you are working on a complex cache, or are waiting on permission, communicate your progress by posting regular reviewer notes to unsubmitted listings. Submissions older than six months may be automatically archived."

• 0

#2870 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2015 - 22:10

Tak jsem si všimla, že nám vyprší PM členství, objednala si nové, zaplatila... a zapomněla ho aktivovat. Mezitím jsem zalogovala 14 sobotních nálezů a pak koukám - BM! Já blbka nás takhle ošidila o bodík pro udělování mašliček. A to je horkotěžko střádám, protože na velké PWT nejezdíme...  :(

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#2871 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 6:39

Tak jsem si všimla, že nám vyprší PM členství, objednala si nové, zaplatila... a zapomněla ho aktivovat.

Mám dojem, že při opětovné aktivaci PM tam ty FP za zalogované kešky jako BM zase naskočí.

Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 13 červenec 2015 - 6:40

• 0

#2872 JeDie

JeDie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 7:25

Mám dojem, že při opětovné aktivaci PM tam ty FP za zalogované kešky jako BM zase naskočí.

Nenaskočí... vyzkoušeno (nechtěně) - jak jsi jednou PM, tak buď platíš a máš FP, nebo ostrouháš... :(

• 0

#2873 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 7:50

Pokud máš třeba 100 FP tak ti po opětovné aktivaci PM naskočí 100 FP. Během doby co jsi BM se FP nepočítají.

• 0

#2874 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 10:41

Pokud máš třeba 100 FP tak ti po opětovné aktivaci PM naskočí 100 FP. Během doby co jsi BM se FP nepočítají.

No a právě proto mám tu geodepresi.  :angry:

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#2875 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 11:33

Jsem neskutečně naštvanej. Nějakej šmejd mi ukradl logbook. Kdyby to byl nějakej papírek, tak by mi to tolik nevadilo. Jenže on to byl takovej ten silnej bloček, kterej byl už skoro plnej a byl v keši od samé publikace. A navíc nebyl ani zmoklej, špinavej, nebo plesnivej.

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#2876 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 14:56

What the hell? To abych si to hlídal a případně odkládal logování, když jsem BM. Taky nechci o ty body přijít. Naštěstí teda stejně mám skoro vždy, když se rozhodnu keškovat, PM aktivované kvůli těm dalším funkcím jako přenos infa do GPS. Hlavně, že jim to přidávání FP skvěle funguje. [/ironie]

• 0

#2877 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 15:35

No, FP je funkce pro PM členy, tak kde je problém? Poprvé ti dokonce naskočí i za keše  nalezené jako BM,  ale jinak je to prostě fíčura pro premiové členství. Bonus pro ty, kteří svými poplatky udržují systém funkční a umožňují jeho rozvoj.

• 0

#2878 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 15:54

No, FP je funkce pro PM členy, tak kde je problém? Poprvé ti dokonce naskočí i za keše  nalezené jako BM,  ale jinak je to prostě fíčura pro premiové členství. Bonus pro ty, kteří svými poplatky udržují systém funkční a umožňují jeho rozvoj.

Hm, právě že si pamatuju dobu, kdy to zaváděli a zpětně udělili všem body.. Problém je v tom, že do toho ty lidi příliš tlačí. Ale samozřejmě stačí nabrat jeden PT (na kterém jsem nikdy nebyl) a bodů je zas dost. Poslední asi 3 roky keškuju v podst. jenom v létě, takže je to akorát na aktivaci 3 měsíců během léta. A kdybych náhodou něco našel mimo, tak je to potom právě trochu k ničemu. Vážně by mě btw zajímalo, jaké jsou náklady na údržbu všeho, když většinu věcí si obstarávají hráči sami. Dostávají revírníci nějaký plat/odměny?

• 0

#2879 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 16:03

... Dostávají revírníci nějaký plat/odměny?

No jistě, služební mobil bez limitu, porsche a dvakrát ročně dovolenou na Seyschellách

• 3

#2880 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 16:37

No jistě, služební mobil bez limitu, porsche a dvakrát ročně dovolenou na Seyschellách

A kde se můžu přihlásit pls? To zní dobře.

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama