Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#2961 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2015 - 16:25

Vzhledem k tomu, že se jedná o začátečníky, bych si dovolila tipnout, že sice budou mít snahu se ozvat, ale zůstává ve hvězdách, jestli se jim to povede. :D Na tak pěkný mail, co jim poslal owner, prostě nejde nezareagovat. ;)

Dost často se mi některý z ownerů ozve na můj log, přestože odezvu rozhodně nečekám - jednoho jsem prý dokonce svou radostí z jeho tvorby dokopala dokončit dloooouho rozpracované keše. Navíc byl tak hodný, že se hned dvakrát ozval, že je chystá k publikaci, jenže já coby vymetačka eventů, jsem se pokaždé zrovna někde bavila. V druhém případě to bylo ještě neuvěřitelnější - právě když nová NOČNÍ keš zmíněného ownera pípla, poznali jsme se konečně na eventu v Sušici a jako správně potrefení právě zkoušeli baterky "komu dál přes řeku dosvítí". Myslím, že Jacka u toho nechyběla. :D Keš ovšem byla o nějakých 60 km jinde....Tak kdo je potom v depresi, owner nebo kačer?

Další milá reakce na log je z minulého týdne a tentokrát mě povzbudila i přes mé schopnosti v minigolfu vyzkoušet skutečný golf.  To jen na vyvážení deprese z některých logů - někteří owneři naopak dovedou svými rekcemi přivést kačery do georadostného koutku. Takže díky jim, radši je ani nebudu zkoušet vyjmenovávat, abych na některého nezapomněla  - fakt jich není málo.  :wub:

• -1

#2962 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2015 - 20:30

Vzhledem k tomu, že se jedná o začátečníky, bych si dovolila tipnout, že sice budou mít snahu se ozvat, ale zůstává ve hvězdách, jestli se jim to povede. :D

Správný tip. Právě napsali omluvnou zprávu, vysvětlili okolnosti vzniku citoslovce a upravili log. Prostě happyend...  :)

• 5

#2963 miralill70

miralill70

Premium Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 8:08

Na "hodnotné" logy na mých keších typu TFTC, smajlík, tečka a podobné zkratky už nereaguju. Dnes mi ale na GC3KF48 přistálo toto:

post-12922-0-93836500-1438605696.png

"Potěšilo" mne to natolik, že jsem mejlem poděkoval:

Ahoj,
děkuji za pěkný log na mé keši Labská královna - Klíšský skřítek. Jsem rád, že keš vzbudila tak těžko popsatelnou pozitivně emoční smršť, že výsledkem bylo ono neopakovatelné citoslovce "uuiujoj". Ano, každý autor si rád přečte podobně pochvalný log, který mu dává jasně najevo, že práce spojená s přípravou keše nebyla vynaložena nadarmo a že výsledek poskytuje lovcům radost a uspokojení.

Ještě jednou díky.

Erik alias kiReGPS

Přijímám tipy a sázky na výsledek...  ;)

Musím uznat kiReGPS, že na ten e-mail jen tak nezapomenou. :D Ten se ti opravdu povedl! :P  ;)

• 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg

#2964 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 11:44

A na protest, žes to Luboši takhle drsně schoval, ten hejhula challenge ani neodlovil. Jojo, zásadovost musí být...  :ph34r:

• 1

#2965 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 12:13

Tak jsem byl včera zkontrolovat resp. Opravit jednu z mých keší, která byla už od listopadu tak trochu porouchaná. Část keše kdysi překrýval (maskoval) stará hliníková pánev, polepená mechem, jehličím apod. Mech a jehličí se dávno odlepilo, i sama pánev se ztratila, a já si z toho nelamal hlavu. Po tři čtvrtě objevím toto nedaleko od keše.:IMG_20150803_121533.jpg
  • 2

Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4

#2966 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2015 - 12:18

Co myslíte že to bylo za dobrutku? :D
  • 0

#2967 greenhair

greenhair

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2015 - 18:06

Tak jsem byl včera zkontrolovat resp. Opravit jednu z mých keší, která byla už od listopadu tak trochu porouchaná. Část keše kdysi překrýval (maskoval) stará hliníková pánev, polepená mechem, jehličím apod. Mech a jehličí se dávno odlepilo, i sama pánev se ztratila, a já si z toho nelamal hlavu. Po tři čtvrtě objevím toto nedaleko od keše.:attachicon.gifIMG_20150803_121533.jpg

někdo si asi pánev půjčil do kuchyně....a po použití ji vzorně umyl.... :P

• 2

Žij a nech žít.

#2968 greenhair

greenhair

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2015 - 18:11

Co myslíte že to bylo za dobrutku? :D

ztracená vejce pánev......

• 2

Žij a nech žít.

#2969 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 11:37

Přistál mi na kešce takovýto log - http://www.geocachin...b5-8b32f31bf689

Nevíte někdo, jestli je to poděkování za pěknou kešku nebo oprávněná kritika za mikrovku ve zdi? Pro mne je to aspoň D4 mysterka.

• 1

#2970 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 12:44

Je to jasná pochvala. Jinak by nestrávil tolik času hledáním takového (pa)znaku v Unicode tabulce...  :)

• 1

#2971 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 16:19

No ja bych to chapaj jako: Teda to BYLA "tresnicka na dortu". Ale vysvetlit to lze ruzne a staci jen jina intonace, v tomto pripade by mozna pomohlo, kdyby ten znak mel nejakou barvu a ne jen neutralni cernou.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2972 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 17:11

Přistál mi na kešce takovýto log - http://www.geocachin...b5-8b32f31bf689
Nevíte někdo, jestli je to poděkování za pěknou kešku nebo oprávněná kritika za mikrovku ve zdi? Pro mne je to aspoň D4 mysterka.

Toho patří do georadostného koutku, když se mi někdo takto zaloguje, nemusí psát desetiřádkový opěvný log Jednoznačná pochvala...:)

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 06 srpen 2015 - 17:12

• 1

#2973 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 17:57

Tenhle symbol při zvětšení dá ručičku s palcem a ukazováčkem spojeným a ostatními prsty zdvihnutými - když si takhle nastavenou ruku strčíte k puse (a políbíte), je to přesně to gesto, co uděláte na nějaký super dobrý jídllo, případně pánové při rozhovru o super krásné kolegyni a dámy o super krásném modelu večerní garderoby :D.

• 0

#2974 greenhair

greenhair

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2015 - 18:10

Toho patří do georadostného koutku, když se mi někdo takto zaloguje, nemusí psát desetiřádkový opěvný log Jednoznačná pochvala... :)

...a když naopak někdo ten desetiřádkovej log napíše...vadí to moc...? :-)

já totiž naopak málokdy zanechám pouze TFTC... :-)

používám logy jako svůj "cestovní deník",a v drtivý většině případů do logu zaznamenám nějaký detaily,třeba,co se mi u kešky (na kešce) líbilo,co mě potkalo cestou apod.

a když se pak jednou za čas do logů podívám,okamžitě se mi vybaví situace,která odlov krabičky doprovázela.... :-)

bejvá to moc fajn listování minulostí.... :-)

a v neposlední řadě se tak snažím ownerovi vyjádřit aspoň malý dík za to,že si dal práci s tím,abychom se my ostatní bavili....

a že už jste mi,vážení owneři,připravili spoustu nádherných zážitků.... :-)

díky.

Tento příspěvek byl upraven od greenhair: 06 srpen 2015 - 18:11

• 8

Žij a nech žít.

#2975 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2015 - 7:21

Díky za objasnění, takže bych měl svůj příspěvek přesunout do georadostného koutku. Jinak mi to vrtalo hlavou, přece jen jsem si nebyl jistý, který prstík by mohl být u té pěstičky vztyčený a jakým směrem. Nakonec jsem tedy mysterku vyluštil, viz http://emojipedia.org/ok-hand-sign/

Vzhledem k tomu, že kačerů logujících z různých mobilních zařízení přibývá, a chtějí si to co nejvíce zjednodušit, tak podobných logů asi bude narůstat. Takže další možnosti jsou kromě zmíněného zde http://emojipedia.org/?s=%F0%9F%91%8C

Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 07 srpen 2015 - 7:21

• 0

#2976 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2015 - 14:17

...

Vzhledem k tomu, že kačerů logujících z různých mobilních zařízení přibývá, a chtějí si to co nejvíce zjednodušit, tak podobných logů asi bude narůstat. ...

Já byl letos na dovolené v Jeseníkách. V penzionu byla wi-fi, tak jsem po večerech logoval z mobilu, protože po návratu bych na něco snadno zapomenul. A abych měl nálezy pěkně po pořadě, logoval jsem i earthky a psal tam, že nalezeno, logováno o dovolené z mobilu a že po návratu pošlu odpovědi mailem, připojím fotku a log přepíšu. Už jsem to tak udělal mockrát a mockrát jsem to viděl. Na tom telefonu bych to logoval celou noc, navíc u některých se ještě musely další informace najít na netu. No a když jsem přijel domů, zjistil jsem, že je část logů earthek smazaná... 

• 0

#2977 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2015 - 10:47

Tak mi zase na dvou keších přistál jeden a ten stejný log od jedné a stejné osoby:

"Hezká keš. Tftc."

To by mě až zas tak nevytocilo, ale jedna z keší byla prostě normální locknlock, ale ta druhá zase úžasná vychytávková. A stejný log. Prej "Hezká keš"... Pche :/
  • 1

#2978 greenhair

greenhair

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2015 - 11:08

Tak mi zase na dvou keších přistál jeden a ten stejný log od jedné a stejné osoby:

"Hezká keš. Tftc."

To by mě až zas tak nevytocilo, ale jedna z keší byla prostě normální locknlock, ale ta druhá zase úžasná vychytávková. A stejný log. Prej "Hezká keš"... Pche :/

to je správnej nedělní geodepresivní zážitek... :-D

zamáčkni slzu.....

prostě je to tak,že někdo v sobě nemá ty vlohy (tu potřebu) pořád klapat zobákem a mnoha slovy vyjádřit své pocity....

a tam je prostor pro nás,komunikativní,abychom vám víceslovným logem poděkovali za všechny ostatní TFTC... :-DDDDD

vězte,vážení owneři,že 98% vašich krabiček mě  (a jistě nejsem sama) tak pohladí na duši,že kdybych to měla všechno slovy vyjádřit,budete ještě rádi za prosté "díkeš za keš"... :-))

hezkou horkou neděli všem... :-)

gree.

• 6

Žij a nech žít.

#2979 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2015 - 11:14

No honibodi no... Ale ne všichni někteří maj i moc hezký logy.
  • 0

#2980 miralill70

miralill70

Premium Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2015 - 17:15

Nevím, jestli se tato otázka bude hodit do tohoto vlákna, protože kvůli tomu jsem nechtěl zakládat vlákno nové. Takže:

Nevíte, jaké vlákno na gc.cz je ke keši Chroustni Chrastala?

Docela by mě zajímala diskuze k této nevyluštitelné D5kové staré keši od českých revívrů alias RevengeKings. :)

Předem děkuji za odpovědi ;)

• 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama