Jo, jo díky moc za radu, ale to jsou dle mého nějací jako rádoby cacheři. a jejich spolulovící asi neseženuplavcik napsal/a:
Pohledej na foru, jsou tady tuším dvě nebo tři vlákna, kde se to řeší, včetně mailů v různých jazycích.plazem napsal/a:
Prosím, neví někdo jak zatočit s nepoctivci, co seberou TB a pak je nepustí dál? Mám dva v USA a nic se již vice jak rok neděje. Za radu díky PlaZem
Mně se osvedčilo mailovat na kačera nebo spolulovící, pak jsem tím mailem zaspamoval i listing kešky nebo TB, pokud dotyčný měl. ..
Geodepresivní koutek III
Publikováno 26 květen 2013 - 9:39
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!
*"PlaZem"*
Publikováno 26 květen 2013 - 9:48
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 26 květen 2013 - 10:27
Jo jo díky moc, ale některé věci mi na PC moc nejdou nebo spíše je špatně chápu. Ale jinak moc díkyplavcik napsal/a:
Vypadá to tak, ale třeba ten nick kaboose292 je aktivní na Twitteru!
ALe otevři nějaké to staré vlákno, ať je tady místo na depresi zase někoho jiného
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!
*"PlaZem"*
Publikováno 28 květen 2013 - 23:47
Publikováno 29 květen 2013 - 4:53
Publikováno 29 květen 2013 - 18:41
Publikováno 29 květen 2013 - 18:49
Smrk napsal/a:
Nějaký Němčour má už rok můj geocoin :-( Normálně hraje a pořád ho protahuje kešemi, každý týden několika. Ale ne a ne ho pustit.
Jo mě už ti němci začínají taky pěkně štvát. Muj brouk tam nejdřív jeden němc zadržoval asi měsíc, pak ho dal do keše kterou najednou lidi dlooouho přestali lovit, pak přišel owner na kontrolu ž eje vše ok a hned na to přišel DNF log. Keš ztracená i broukem. Po pár týdnech se keš i s broukem našla. Zas tam ležel, pak ho nějaký chytrák posunul o pár set metrů vedle kde ho sebral nějaký němec jako svuj první TB a drží ho tři měsíce...je to tam strááášně pomalé.
Publikováno 29 květen 2013 - 19:09
Publikováno 29 květen 2013 - 19:12
Publikováno 29 květen 2013 - 19:33
Publikováno 29 květen 2013 - 19:35
zvedavkanocni napsal/a:
Smrku, je to opravdu na depresi? Podíval ses na naběhané km? Nebylo by to spíš do radostného koutku, když ti o TB tak pečuje?
Zkusila bych se na situaci podívat z druhé strany - třeba by se bez jeho "skoroadoptování" ztratil, takhle se jen podíváš, kde byl pečovatel na návštěvě.
Mám pěkného nového cestovatele a váhám, jestli ho vypustit - není proti pravidlům jen ho občas někomu svěřit na delší cesty a jinak ho brát na eventy a svoje keškování? Když tak čtu deprese ze ztracených TB, docela s původně plánovaným vypuštěním váhám.
I kdyby se ztratil, tak bych si do té doby pravděpodobně ještě přečetl několik logů, které čtu moc rád. Ale je fakt, že Němci píší pořád dokolečka: Weiter geht die Reise. Jako by byli navedení :-) Jinak mám 26 coinů na webu, jeden mám u sebe, jeden je auto. Z těch zbývajících 24 se 13 ztratilo.
Publikováno 29 květen 2013 - 19:57
Proč by to mělo být proti pravidlům? Tvoje TB i GC jsou tvoje, ty sis je zaplatila (případně ten štítek). Na druhou stranu, pokud se jedná přímo o TB, tak je to trošku nelogické ho nepustit - to sis nemusela ten štítek kupovat. Nelogické to je, ale rozhodně ne proti pravidlům. U geocoinů může být situace jiná, ty mohou mít i určitou sběratelskou hodnotu a majitel se jimi může kochat a chlubit ve vitríně podobně jako numismatik. Tam to ponechání si ho doma může mít i opodstatnění.zvedavkanocni napsal/a:
Mám pěkného nového cestovatele a váhám, jestli ho vypustit - není proti pravidlům jen ho občas někomu svěřit na delší cesty a jinak ho brát na eventy a svoje keškování? Když tak čtu deprese ze ztracených TB, docela s původně plánovaným vypuštěním váhám.
Pokud se ve tvém případě jedná o TB, tak se neboj ho vypustit. Chce to samozřejmě si vybrat nějaký předmět, po kterém ti nebude smutno, když by se někdy ztratil, a pak ho prostě vložit do nějaké keše. Je to sázka do loterie, ale kvůli tomu, aby cestoval, jsme si ten štítek kupovali, ne?
Publikováno 31 květen 2013 - 0:45
Publikováno 31 květen 2013 - 6:19
Alke04 napsal/a:
Poctivý kačer, pokud si zapomene opsat bonusová čísla ze série, si to oběhá znovu.
Hloupý kačer o ně napíše ownerovi.
Chytrý kačer si ownera neotravuje nějakým výpisem čísel, ale napíše rovnou o souřadnice bonusu.
Tak teď jsi slušně zadělal na flame, provokatére.
Publikováno 31 květen 2013 - 8:25
RoKro napsal/a:
Alke04 napsal/a:
Poctivý kačer, pokud si zapomene opsat bonusová čísla ze série, si to oběhá znovu.
Chytrý kačer si ownera neotravuje nějakým výpisem čísel, ale napíše rovnou o souřadnice bonusu.
Proc? Ma pravdu
Publikováno 01 červen 2013 - 10:57
S.Hyena napsal/a:
RoKro napsal/a:
Alke04 napsal/a:
Proc? Ma pravdu
Jak to - není den, aby mě někdo nanapsal o bonusové číslo (mimochodem jsou to vždy cache drive-in nebo skoro drive-in). Už to vzdávám a radši jim pošlu celou souřadnici a co se pak nestane. Dostanu vynadáno, že jsem jim neměl posílat souřadnici, že si to chtěli spočítat sami, že takto z toho nemají ten dobrý pocit....
TAKŽE:
O čísla nemají problém si napsat, ale o souřadnici ano? To jako to, že dosadí do vzorce a spočítají 3+1=4 nebo 7-2=5 způsobí to, že mají pocit, že to odlovili zaslouženě.
PROSTĚ ALIBIZMUS.
To je stejné jako u mysterek:
"Alke, můžeš mě lehce poradit u tvé mysterky?".... tak lehce poradím a opět... "no, můžeme požádat o radu trochu víc".... a pak když se zeptám: "Chcete poradit nebo to prozdradit"... tak se pak urazí.
Publikováno 01 červen 2013 - 11:27
Publikováno 01 červen 2013 - 11:56
Publikováno 01 červen 2013 - 11:59
Geodepresi ze mně musel mít owner, když jsem v půl jedné v noci volal na vyluštěné telefonní číslo v domnění, že je to nějaký automat. Nebyl. Hezky jsme si pokecali a geoepresi neměl :-).Alke04 napsal/a:
Ale asi jsem hloupý kačer, radši se nechám pošťouchnout nebo poprosím o bonusové číslo přímo ownera, než to tahat z někoho jiného. Dobře ownerovi tak, nemá ty mysterky dělat tak těžké
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů