Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#3041 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 20:42

Tak jako otevřít ho můžeš, jen ho nesmíš pít :) :) :)

Netušil jsem, že jsi sadistka :D . A vůbec, zítra ráno beru poslední tabletu :P .

• 1

#3042 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 9:00

Jen poznámka :-), většina Japonců si ji bere, když jsou a nachlazení a nechtějí nakazit okolí = japonská superslušnost.

Tak v tom případě se po Karlově mostě denně promenáduje několik stovek nemocných Japonců.

• 2

#3043 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 10:55

Když je řeč o nemocech, podařilo se mi objevit geopatologickou nemoc, kterou si dovoluji nazvat trochu odlehčeně třeba Geocachel. Ale není to prdel!

Možná jste se s nakaženým jedincem setkali. Pokusím se popsat dle mých dlouhole...tošních výzkumů:

Upozorňuji na to, že popisuji objevenou nákazu a ne co se má a co nemá a co je správně a co není správně!

Geocahel:

Nejvíce jsou ohroženi tito jedinci:

• Kačeři, s velmi, velmi mnoho nálezy.
  • Owneři, co mažou logy, když je nenajdou v logbooku. Samozřejmě tím nechci tvrdit, že to je špatně, naopak! Zcela dle pravidel.
  • Kačeři, co se nebojí napsat o kešce, že se mu tam něco nelíbí.
  • Owneři, co nedokážou uznat, že se někomu něco na jeho kešce nelíbí.
  • A nakonec všichni co nepojídají preventivní tabletky Cahylpyrin. K dostání u mě, zašlu klidně i na dobírku. Cena 500,-Kč. Vypadá to a i chutná jako Tictac, ale to je kamufláž, aby tě okolí nepovažovalo za blázna. Mentolová příchuť (Za příplatek třeba i pomerančový a DELUXE i s mimoněma!).

Průběh onemocnění:

Je to velmi plíživý vývoj viru. Postižený nemá absolutně páru, že je již nakažen. Chytnout to můžeš i jako nováček s jen málo nálezy. Vir pak v tobě dlouho jen dřímá bez vnějších projevů. Máš-li v sobě dost protilátek (Něco málo produkuje i organismus sám, ale s Cahylpyrinem je to úplně jinej level), pak ti nic nehrozí. V opačném případě tě vir časem zcela pohltí a pak se to už nedá léčit.

Po vypuknutí nemoci, postižený jakoukoliv obdrženou písemnou zprávu, či log, považuje za útok. Přečte si jí v duchu rovnou s výhružným tónem i když tak míněná nebyla.

Tímto testem jednoduše zjistíš, zda-li tě vir již pohltil:

Log na tvé kešce: „Pěkná keška, děkuji“

Přečetl jsi stylem za A nebo za B?:

a) „Pěkná keška, děkuji“

b „No to je teda pěkná keška, tak to teda pěkně děkuji!“

Dále logy: „Logbook je už plný“ nebo „Myslím, že tam ta keška není“ nebo „Nejsou tam žádné CWG“ nebo „Chybí tužka“ apod:

a) „Myslím, že tam ta keška není“  ... apod.

b „Ownere, koukej s tím něco už sakra udělat a to fofrem, než se naštvu!“

Log: „TFTC“

a) Děkuji za keš.

b  No nic moc.

Log: „Ownere, ty jsi vážně borec“

a) ---

b --- Blbec

Já už jsem to chytnul, ale beru tabletky :-)

Tento příspěvek byl upraven od Tomas Tubyl: 08 říjen 2015 - 11:24

• 4

#3044 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 12:07

Na mě platí jen některé příznaky, tak mám brát čtvrtku?

• 2

#3045 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 12:17

ajo, zapomněl jsem napsat vyhodnocení :D

• 0

#3046 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 13:15

Geocachel - pěkný nápad na zalození mysterky s tímto tématem. Finálka pak stylově u nějaké léčebny...
  • 3

Co nevidím, nahmatám . . .

#3047 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 13:20

Tome, ten tvůj úvodní příspěvek je do geodepresivního vlákna, nebo do bavícího vlákna? :-).

Omlouvám se, zapomněl jsem, že bez tvých pilulek je tato věta srozumitelná ve stylu: "co to sem zase píšeš za blbosti" :-).

Tak doufám, že ty své pilule používáš, protože mne si docela pobavil.

Jen nevím, kolika rizikovými faktory jsem postižen... Druhý bod nedělám, protože logbook většinou někdo šlohne, třetí bod splňuji dokonale, čtvrtý bod se mě netýká, pátý už vůbec ne, ale první? Záleží na tom, kolik je to hodně... Za poslední rok mám asi 300 nálezů... Ale jinak na kontě přes 6000 :-).

Na druhou stranu i když mě vždy zamrzí logy pouze TFTC a podobné, když jsou na mých hezčích keších, tak stejně si říkám, že třeba jen neměl dotyčný čas psát :-)

• 1

#3048 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 16:01

Fjůva 6000 nálezů, tak to už asi Cachylpyrin nezabere. Leda tak rovnou do žíly, ale blbě se to rozpouští. Možná by se to ale dalo šňupat. :D

• 0

#3049 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 16:35

No kupodivu posledni dobou beru zapis "TFTC" jako velmi dulezitou informaci, stejne tak jako na dalnici D1 kde vetsinou sviti napis "Uprav rychlost". Tim se rika, ze vse je v naprostem poradku, okolo cache neni bordel, krabicka neni praskla, logbook je suchy a je v nem dosti mista, tuzka je pritomna a kupodivu pise a v cache je neco na vymenu. Kdyz se napise neco jineho (stejne jako na D1) tak vetsinou zpozornim, neb nekdo ma potrebu neco napsat a tak se da cekat ze neco neni vporadku. Jen nekdy analyzovat, co tim chtel autor rici, je dosti obtizne. Na dalnici D1 jsem jednou cetl "Zpomal, auto v protismeru", a byl jsem nahrany, neb jsem vubec netusil co bude nasledovat a jak jsem pozoroval ostani, tak na tom byli stejne. Zel jak jsem cekal, ze potkam auto na nasi pulce dalnice, tak nic, jen v protismenu (rozumej na druhe pulce dalnice) furt neco jezdilo, tak dodnes nevim co tim autor myslel. Mozna to byla jen varianta toho prvniho napisu, jen spatne (nebo dobre) pochopena.

• 2

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3050 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2015 - 19:44

Geocachel - pěkný nápad na zalození mysterky s tímto tématem. Finálka pak stylově u nějaké léčebny...

Nejlíp u šaškárny v Bohnicích :D

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3051 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 18:17

Netušil jsem, že jsi sadistka :D . A vůbec, zítra ráno beru poslední tabletu :P .

Jenom maličko :)

• 2

#3052 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 17:54

Tak jsem se zase po nějaké době odhodlal k mazaní duplicitních FI logů. Jak vůbec vznikají? To děla nějaký program nebo nepozorností kačerů? Proč systém vůbec umožňuje dva FI logy?

• 0

#3053 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 21:01

Taky to u svých keší pozoruji. Většina pachatelů tvrdí, že se to stává, když logují z mobilu... Ale myslím, že systém by proti vícenásobnému logování měl být ošetřen.
Měl jsem i dva trojnásobné logy.
  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#3054 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2015 - 15:19

Mně se to občas stávalo, když jsem odeslala log a chtěla se vrátit na úvodní stránku šipkou zpět... Objeví se stránka s tlačítkem Odeslat a člověk to pro jistotu zmáčkne znovu.

Systém by měl být ošetřen a to i proti logování stejných keší po nějaké době, dělá to jen zmatek ve statistikách.

• 0

#3055 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2015 - 15:33

No nevím, přes telefon loguji minimálně, maximálně jednu nebo dvě kešky a to hlavně když jsem kdesi mimo. Na počítači si logy následně zkontroluju, aby vše sedělo. U své kešky jsem duplicitní log řešil jednou. Smazat a nazdar. Jinak to za mě hlídá Project-gc a mám klid, jako hráč i jako owner.

• 2

Taddeo.png

#3056 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2015 - 19:39

Kolegové kačerové,

já přežiju, když u mojí mysterky jdete rovnou pro finálku, ale netvrďte mi prosím, že jste Dikoušovu čivaví keš GC1MHQD spočítali.

Děkuju za pochopení.

Tento příspěvek byl upraven od bella-donna: 31 říjen 2015 - 19:44

• 6

#3057 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2015 - 20:30

Kolegové kačerové,

já přežiju, když u mojí mysterky jdete rovnou pro finálku, ale netvrďte mi prosím, že jste Dikoušovu čivaví keš GC1MHQD spočítali.

Děkuju za pochopení.

Dobrý :D :D :D!

• -1

#3058 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 0:10

Kolegové kačerové,

Děkuju za pochopení.

??? vždyť je to i s tím "při procházce kolem odloveno" stejná "parodie" jako ty o vyhledávání článků a informacích o čivavách, ne? Proč myslíš že šel "rovnou pro finálku"? Tedy resp. a kam jinam?

Pozn. nemám odloveno, ale během Xs vyluštěno, tak bych tedy taky šel "na finalku" :-)

• 0

#3059 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 6:43

Tak se nesmějte, já taky hledala informace a počítala......až teď mi to došlo...

• 1

#3060 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 7:38

Nebýt tohoto vlákna, tak taky nejdříve počítám... A připadne mi, že u spousty logů je výpočet míněn v nadsázce...

Jo, taky jsem si říkal, kde je zakopán pes. A než mi to došlo, hledal jsem úplně jinde, protože ze zvyku člověk některé věty čte už automaticky a když je v nich něco jiného, tak si toho ani nevšimne :-).

• 1

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama