Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12542 odpovědí na toto téma

#3181 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 13:56

Jo, ale to už brzy nebude platit. Za chvíli, v únoru, se náhle zjeví i všechny takto "skryté" texty, protože s markdown konec barvy písma...

No vyborne. Takze konecne si prectu ve starejch logach i to, co jste mi ke kesi napsali tim neviditelnym pismem. OJD a podobne :)

• 2

#3182 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:02

Modráku, ty bys do toho geodepresivního vlákna neměl vůbec lézt, páč když si přečtu ty tvoje posty, tak se dycky musim nahlas rozřehtat :D. Jak si to vůbec představuješ, napráskam tě adminovi za OT! :D

• 0

#3183 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:13

No vyborne. Takze konecne si prectu ve starejch logach i to, co jste mi ke kesi napsali tim neviditelnym pismem. OJD a podobne :)

hlavně bys neměl lézt do těch starých logů, aby tě neklepla...  :D deprese například

• 4

#3184 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:17

Za to ja ale fakt nemuzu, ze moje nestesti je nekomu k smichu. Tak to prosimte radsi necti pri bohosluzbe pod lavici. Taky uz mi zacina bejt jasny proc jsi nektery logy na my kesi smazala. Kdovi co by se tam casem objevilo.

• 2

#3185 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:21

Stejne je zajimavy jak lidi vymejsleli ruzny katastroficky scenare jak zanikne lidstvo. Kometa, nuklearni katastrofa, asteroid, cerna dira atd. Ale ze k tomu nakonec dojde obycejnym disablovanim HTML v logach snad nenapadlo vubec nikoho.

• 11

#3186 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 14:35

Po tvém posledním příspěvku se přidávám k Jackce, protože ten konec světa mě pobavil. :D

(omluva za OT)
  • 1

#3187 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 15:53

Stejne je zajimavy jak lidi vymejsleli ruzny katastroficky scenare jak zanikne lidstvo. Kometa, nuklearni katastrofa, asteroid, cerna dira atd. Ale ze k tomu nakonec dojde obycejnym disablovanim HTML v logach snad nenapadlo vubec nikoho.

Kniha zjevení svatého Modráka...slyšeli jste Slovo...kajte se!

• 0

#3188 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 16:10

Nejlepší by bylo, aby si majitel kešky mohl zvolit, zda chce nebo nechce zasílat informace o změně logu (editaci). Ovšem to je jen bláhové přání. Jedno z mnoha tisíc, které bude nevyslyšeno.

Umí to project-gc, ač tedy myslím jen pro platící... U sebe to mám nastavené a funguje to.

• 0

Taddeo.png

#3189 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 16:38

Modráku, ty bys do toho geodepresivního vlákna neměl vůbec lézt, páč když si přečtu ty tvoje posty, tak se dycky musim nahlas rozřehtat :D. Jak si to vůbec představuješ, napráskam tě adminovi za OT! :D

Nám, co keškujeme "amatérsky" jen tak pro radost, jsou docela k smíchu některá vlákna komplet celá. Člověk občas zírá, co mohou mít jiní za starosti. Ale je mi jasné, že v jiných oborech to může být zase obráceně. :)

• 6

#3190 VHteam

VHteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 18:35

Přehodíme geodepresivní výhybku :  Mejly chodí v divné zelené barvě s obrovským záhlavím/zápatím a mezi tím vším cirkusem se bojí písmenka logu. A v notifikační SMS je místo textu otazník. Asi novinky na rok 2016....

EDIT: tak změna...notifikační SMS chodí normálně. S otazníkem chodí jen logy.

Tento příspěvek byl upraven od VHteam: 14 leden 2016 - 18:59

• 1

#3191 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:11

Přehodíme geodepresivní výhybku :  Mejly chodí v divné zelené barvě s obrovským záhlavím/zápatím a mezi tím vším cirkusem se bojí písmenka logu. A v notifikační SMS je místo textu otazník. Asi novinky na rok 2016....

EDIT: tak změna...notifikační SMS chodí normálně. S otazníkem chodí jen logy.

Dal bych log s řádkováním nejméně 3 nebo 4, dvě je pořád ještě málo.

• 2

#3192 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:23

Dal bych log s řádkováním nejméně 3 nebo 4, dvě je pořád ještě málo.

Taky sis pořídil mobil s 4k rozlišením :D ?

• 0

#3193 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:30

Musím v rámci spravedlnosti přiznat, že nové šílenězelené notifikační HTML hrůzomejly jsou na mobilu mnohem líp k přečtení, než ty staré (ty bylo nutno zoomovat).  :huh:

Musím v rámci spravedlnosti přiznat i to, že s textovými mejly žádný takový "problém" nebyl. Ty viděl i slepouš. B)

Musím přiznat i to, že notifikace na PC vypadají tak šíleně, že je přestávám číst.  :blink:

• 2

#3194 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:33

Musím v rámci spravedlnosti přiznat, že nové šílenězelené notifikační HTML hrůzomejly jsou na mobilu mnohem líp k přečtení, než ty staré (ty bylo nutno zoomovat).  :huh:

No nevím, nevím. Já jsem ty staré zoomovat nemusel, zatímco tyhle nové musím rolovat. Asi je to individuální.

• 5
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#3195 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:37

.Záleží na tefonu, jeho OS a mejlovém klietovi. U mne WP 8.1, interní klient...

• 0

#3196 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 19:50

Takže my, co to čteme pouze na netu, jsme ve velký výhodě, protože se rozčilujeme jen jednou :D.

• 0

#3197 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 20:01

Musím v rámci spravedlnosti přiznat i to, že s textovými mejly žádný takový "problém" nebyl. Ty viděl i slepouš. B)

Musím přiznat i to, že notifikace na PC vypadají tak šíleně, že je přestávám číst.  :blink:

Tak nevím, staré logy - bez HTML pouze text - úžasné, bylo vidět na mobilu hned, byly malé, žraly max. 1/5 dat, co dnes. Logy, co byly ještě před týdnem - většina se mi vešla na 5" displej, jen delší log jsem musel trochu přetáhnout...

Nyní - abych si četl text logu, musím přejít dolů, protože jinak text vůbec nevidím. Takže za mě daleko horší...

• 0

#3198 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 20:41

Tak nevím, staré logy - bez HTML pouze text - úžasné, bylo vidět na mobilu hned, byly malé, žraly max. 1/5 dat, co dnes. Logy, co byly ještě před týdnem - většina se mi vešla na 5" displej, jen delší log jsem musel trochu přetáhnout...

Nyní - abych si četl text logu, musím přejít dolů, protože jinak text vůbec nevidím. Takže za mě daleko horší...

Pokrok nezastavis :P

• 1

#3199 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 20:42

Dneska mi přišel log, že jsem i v mailu na PC musel rolovat, měl jednu řádku textu a byly tam &nesmysly; v češtině. Opravdu krok dopředu.

• 0

#3200 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2016 - 21:35

Pořiďte si tak 19" monitor, pak nebudete muset rolovat (i moje 17" je na některé notifikace malá, jsem zjistil). :D

• -1

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama