Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#3221 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 18:49

Prosím přispějte do diskuze zde na ofiko fóru: http://forums.ground...dpost&p=5558799

To sice můžeme, ale obávám se nulového žádaného efektu - ale mohli by to ještě víc vylepšitTo sice můžeme, ale obávám se nulového žádaného efektu - ale mohli by to ještě víc vylepšit

Tak můžete hádat, kolik je tam reakcí ze strany GS od 13.ledna do dnes.

• 0

#3222 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 20:09

Jo, až na reakci "moderátora" že máme používat složitý postup, kterým přes GMAIL vyfiltrujeme přeposíláním grafiku...

Škrábat se levou nohou za pravým uchem. I když možná to bude fungovat. Je otázka, jak dlouho - než GS opět změní formát.

Přitom by stačilo jednoduché řešení. Dát do nastavení volbu, jak se mají zprávy posílat... Přece to nemůže být takový problém.

• 0

#3223 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 20:49

Jo, až na reakci "moderátora" že máme používat složitý postup, kterým přes GMAIL vyfiltrujeme přeposíláním grafiku...

Škrábat se levou nohou za pravým uchem. I když možná to bude fungovat. Je otázka, jak dlouho - než GS opět změní formát.

Přitom by stačilo jednoduché řešení. Dát do nastavení volbu, jak se mají zprávy posílat... Přece to nemůže být takový problém.

Na to mám jedině WTF! Takovou hovadinu ani nebudu zkoušet. To není řešení.

• 0

#3224 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2016 - 21:50

Na to mám jedině WTF! Takovou hovadinu ani nebudu zkoušet. To není řešení.

Neuveriteny. A dorazil me ten Chilehead s vysvetlenim ze to je vlastne spravne, jen my jsme blbci ze to neocenime. Tak kdybyste to nevedeli, tak nove maily jsou vysledek dlouhodobeho a pecliveho vyzkumu a jsou lepsi pro 99% uzivatelu. My vsichni i diskutujici na foru grounspeaku patrime mezi tu1% minoritu. Tech 99% spokojenych reprezentuje jediny prispevek, od cloveka s vadou zraku, kteremu to shodou okolnosti asi fakt pomohlo.

• 9

#3225 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2016 - 7:13

Mimochodem ohánějí se tím, že ti, kteří si na to stěžují začali kešovat dříve... Že ostatní si to určitě přejí... Přitom je tam ale i názor od jednoho, co začal 2014, kterému se to také nelíbí...

• 0

#3226 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2016 - 8:04

Napadl sníh, krabičky se špatně hledají a ty co jsou trochu výše mají zamrzlá víčka a mechanismy. A tak si dělám přípravu na jaro a léto a taky si čtu listingy a logy i u vyluštěných a odlovených krabiček. A narazil jsem na učebnicový příklad geodeprese : http://coord.info/GC611P7

- stačí přečíst si těch 13 zápisů od data 13.1.2016. Přitom oba zkušení kačeři. Chlapci, chlapci, je to nutné ????

Díky za upozornění na tyto logy.

Moc mne pobavily.

Opravdu by to chtělo přesunout do georadostného koutku, ať se zasmějí také ostatní.

• 1

#3227 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2016 - 23:58

Tak jsem právě zaznamenal změnu u logů. Pokud prázdné místo nese informaci, kterou neumím rozšifrovat, tak je jí tam mnohem víc. Ale na stránku se vejde o tři logy méně. Co je tohle za debilní módu tedy nepochopím... :-(

Přiložené miniatury

• Screenshot 2016-02-02 23.52.33.png
  • Screenshot 2016-02-02 23.53.49.png

• 5

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#3228 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 0:54

To je ještě dobrý - já mám pod každým "Found it" dva prázdné řádky, takže tak 2-3 logy na celou obrazovku.

• 0

#3229 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 1:18

A to jsem se bál, že moje 17" je velká. Ach jo... :-(

EDIT: Tak jsem se na tu nádheru podíval sám a říkám, že je to pěknej hnus!

Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 03 únor 2016 - 1:56

• 0

#3230 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 4:27

Tak jsem právě zaznamenal změnu u logů. Pokud prázdné místo nese informaci, kterou neumím rozšifrovat, tak je jí tam mnohem víc. Ale na stránku se vejde o tři logy méně. Co je tohle za debilní módu tedy nepochopím... :-(

Tak tohle můžu jenom podepsat. Ono už stačí se podívat nahoru na stránku. Dodnes nechápu, proč tam jsou pod sebou ty dva panely. V tom horním zeleném jsou položky jen vpravo, v tom dolním naopak zas jen vlevo.

Jinak nejhorší je, že je teď 1 ze ~29 logů rozbitej a dost to ruší. Nedivil bych se, kdyby za pár let přišli s tím, že markdown zruší a zavedou něco jinýho a pak zas budou rozbitý markdown logy.

Jo a další věc, na což si stěžujou lidi i na oficiálním GC fóru je, že dřív měly logy pozadí střídavě bílý a šedý, teďka jsou všechny bílý, takže je to míň přehledný.

Tento příspěvek byl upraven od Norbert_G: 03 únor 2016 - 4:31

• 0

#3231 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 8:03

Tak jsem na to koukal, opravdu je to zbytečně roztahané a ty černé oddělovací čáry jsou jak pěst na oko. Dělení logů odstínem pozadí měli zachovat. A když už podporují smajlíky, tak proč se vykašlali na barvičky, podpora těch pár BB tagů už by je nezabila.

• 0

#3232 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 9:47

Mne se ta oddelovaci cara docela libi, alespon se ted dostaly vsechny logy na stejnou grafickou uroven a v nicem se nelisi. Ale vadi mne, ze ty BBkody nechali v textove podobe a tak jsou nektere starsi logy docela necitelne.

Viz z jednoho logu:

[Blue]T[/Blue][Yellow]F[/Yellow][Red]T[/Red]C

Tam udelali soudruzi z NDR asi nekde chybu.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3233 Lilac VIRGIN

Lilac VIRGIN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 9:59

A teď si představte ten bordel ve statistikách u starých logů kde se tohle objeví :wacko:

Vždyť touto inovací se někteří "bezpracným" způsobem doberou klidně i o desítky koňských délek delších logů a rázem poskočí ve všech těch soutěžích o nejdelší log až kdoví kam :rolleyes:

To je tak ufair ;)

• 0

#3234 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 10:12

Logy byly vždycky uloženy v plain textu a i se tak pomocí API získávaly (do Geogetu, Project GC). Tedy ve statistikách už jsou dávno všechny ty formátovací značky zahrnuté.

• 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3235 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 10:17

A teď si představte ten bordel ve statistikách u starých logů kde se tohle objeví :wacko:

Vždyť touto inovací se někteří "bezpracným" způsobem doberou klidně i o desítky koňských délek delších logů a rázem poskočí ve všech těch soutěžích o nejdelší log až kdoví kam :rolleyes:

To je tak ufair ;)

Právě proto tam často lidi ty znaky cpali, aby nahonili počet znaků. Znám experty co mají v logu několikrát ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... jen aby měli více slov v logu.

• 0

#3236 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 10:20

No to je paráda. V podobě emailu udělali bordel, staré logy s nějakými BB vypadají strašně, namísto (dle mě) přehledného odlišení logů je tam teď nehezká čára (dle mě vypadá divně, nemám ji rád),...

• 1

#3237 Lilac VIRGIN

Lilac VIRGIN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 10:54

Právě proto tam často lidi ty znaky cpali, aby nahonili počet znaků. Znám experty co mají v logu několikrát ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... jen aby měli více slov v logu.

:D Ono to tedy vlastně pomohlo k ODHALENÍ těch "psavců" co si honili (ego?) podobnými paznaky :D

GS stále překvapuje ;)

Tento příspěvek byl upraven od Lilac VIRGIN: 03 únor 2016 - 10:55

• 2

#3238 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 11:15

To je tak ufair ;)

Na statistiky to nemá vliv. gc-project s tím (naštěstí) počítá a ty nesmysli nepočítá. On naštěstí nepočítá ani ten bordel okolo co do toho cpou. To se už řeší o kousek vedle.

Za mě to je po dlouhé době a možná i první pozitivní krok co GS udělal. Některé logy byly opravdu mor a jako owner jsem byl pomalu radši za TFTC.

• 1

#3239 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 11:52

Když už tedy musí být všude ty změny a ta zelená, není nějaké vlákno na oficiální fóru, aby se vrátil alespoň ten předešlý odstín?

Protože tohle je vážně příšerný odstín (kór, když už není jenom v emailu)...

log.PNG

• 0

#3240 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 891 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 12:23

Tak jsem na to koukal, opravdu je to zbytečně roztahané a ty černé oddělovací čáry jsou jak pěst na oko. Dělení logů odstínem pozadí měli zachovat. A když už podporují smajlíky, tak proč se vykašlali na barvičky, podpora těch pár BB tagů už by je nezabila.

a pak mohli zachovat podporu odřádkování.

A co je pro některé hnus, tak jak jsem četl na foru (a vyzkoušel), tak si uzurpovali klávesu ALT a ALTGR a používají ji ke svým účelům.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 03 únor 2016 - 12:25

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama