Zdravim
...Mám takový dojem, že někdo posunuje logbooky, nebo dokonce celé kešky. Tobě to, milý čtenáři, může připadat jako pouhá banalita či něco, co snad nestojí ani sem psát. Mě tento dojem je velmi nepříjemný a proti takovému chování se ohrazuji. A jen doufám, že se jedná o ojedinělý případ (jsem v některých věcech naivní) a nestala se z toho běžná věc.
Někde jsem si přečetl názor, že PWT degraduje geocaching. Já se domnívám, že PWT degraduje spíše samotné chování hráčů.
Myškin
A co jsi čekal, když lovíš PWT?
PWT se loví tak, že se domluví kačeři - nejlépe 5, aby se plně obsadilo auto a vytiskne se aršík samolepek s jejimy přezdívky, které se lepí do logbooku. A tam kde logbook není se prostě vezme to, co se najde v autě - většinou parkovací lístek, nebo se vezme logbook z jiné keše. Ikdyž keš je silné slovo, většinou to je pohozená nevyfouklá petka se složeným papírem. Po hodině, nebo jiném časovém intervalu se prohodí místa v autě a jde lepit samolepky jiný kačer. Ve finále si potom všichni zapíší všechno, včetně disablovaných, aby se sem nemuseli vracet, ikdyž polovinu keší ani neviděli.
A nakonec - tyto kačeři (ať už lovci, nebo owneři) mají většinou IQ houpacího koně a podle toho to tak vypadá...
Ale existují i normální PWT - např. Houba u Bělé p. B., kde každá keš má svůj listing, nebo Ještěrka u Liberce.