Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#3321 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 15:39

Já se nepozastavuji nad tím, že PWT je pro body. Pozastavuji se nad tím, že když už ty body někdo potřebuje, tak ať si je zaloguje fér. Je opravdu smutné, když ten co hraje fér, přijde ke kešce a zjistí, že kvůli nějakému honibodovi, je už v kešce zapsán. Oni se totiž na to můžou nabalit v případě, že by owner kontroloval LB další problémy. Dám příklad.

Kačer si odloví z PWT několik keší, protože ho celej PWT nebaví. Tyto keše si na netu zaloguje. Po něm keše odloví nějaký vykuk co se honí za body a tak LB posune. Owner si zkontroluje podle logů v LB, logy na netu a dotyčnému logy smaže protože v LB u dané keše jeho nick není. Zapeklitá situace co?

Je to jen příklad, ale klidně by se mohl stát.

• 6

#3322 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 15:51

Klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd

• -1

#3323 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 16:15

Me spis prijde dojemne ze ma nekdo takovou peci o to, cemu ostatni venuji svuj volny cas :)

Jinak teda je to fakt slozity. Co uz je podvod ve hre kde jedine pravidlo je nick v logbooku? Asi kdyz tam ten zapis neni, co? Nic jineho totiz v podstate postihnout nemuzete. Jenze ani tohle nefunguje. Viz nejen dira v logach na PWT o ktere tu byla rec, ta fakt muze mit nekolik racionalnich duvodu. Ale me se treba stalo, ze mi owner jedny kese nenasel muj log v kesi kde nejen ze jsem byl, ale dokonce jsem si 100% jistej ze jsme se tam zapsali. Chybejici log jsem nedavno resil i na jedne moji kesi. V obou pripadech se to vysvetlilo, nikde nikdo nepodvadel, logy zustaly platne. Jsou naopak i pripady kdy log v logbooku je, vsichni vedi ze dotycny se ke kesi ani nepriblizil, stejne s tim nikdo nic nenadela.

Pak jsou klasicky finalkari. Odsoudi je skoro kazdej, casto vcetne tech co sami finalkarej. OK. Kdo vezme nekde cizi souradnice a jde na finalku, je asi vseobecne spatnej. Jenze kde je ta hranice toho finalkare? Vcera vecer jsem o tom zrovna filozofoval pri cteni logu na jedny obtizne lustitelny kesi. Kdyz tam jeden kacer priznal ze to zfinalkaril, tak to seredne schytal. V poradku. Jenze na ty kesi je hafo logu " tohle bych nikdy nevyresil, tak jsem si nechal poradit". Tehle logu je cela skala kde to zacina priznanim mirneho nakopnuti, pokracuje pres par poradnych kopancu, az k tomu ze dotycny prizna ze si ani neskrt a bylo mu to cele nadeleno. O kolik je lepsi ten co si necha rict cele reseni, nez ten co si necha rict rovnou souradnice? O to ze to aspon zkusil? Jo, to se urcite ceni. Ale nekteri to ani nezkusej. Proste ten podil na reseni kese se pohybuje spojite od nuly az po 100%. Kde je ta hranice odkdy je to prasarna? Musim ty kese zmaknout 100%,nebo staci 90, 50, nebo jen 10%? Totez plati pro spolecny odlovy. Jdou na kes 2, jeden regulerne vylustil, druhej je s nim akorat v aute, tak ji ma taky. Naprosto bezna vec, nikdo se nad tim nepozastavi. Pak ale clovek narazi na log, ze na ty mysterce bylo 10 lidi najednou, v extremnich pripadech i vic. Vetsina z nich ani netusi co zalogovali. Kde tady je ta hranice kdy uz je to bohapusta prasarna?

Kdyz se pak rozhlidnete po tech tezsich kesich treba v Praze, zjistite ze treba ma mysterka 100 FI logu, ale vylustilo ji typicky neco mezi 5-10 lidma. Zbylejch 90-95 se pohybuje v tom pasmu od vylusteni s napovedou, pres vylusteni s prozrazenim reseni az po kompletni plnohodnotne zfinalkareni. Obzvlast pikantni to pak je jakmile clovek cte ty logy na vetsi mnozine tech kesi. Zjisti ze jsou lidi co skoro vzdy regulerne lustej. Ze jsou lidi co si vzdy nechaj poradit, jinak receno nevylustej sami nic, ale aspon se snazej. Jsou i lidi co se ani nesnazej, na ferovku pokazdy napisou ze tohle je nad jejich sily, ale nastesti znaji nekoho kdo jim rekl co s tim, nebo je tam vzal s sebou. A pak jsou lidi co loguji zasadne jen o pocasi, protoze vic o kesi nevedi. Ty kategorie jsou celkem jasne ohraniceny a fakt existuji lidi co maj zalogovanou prakticky celou Prahu, prestoze v zivote nelouskli vic nez D2. Precist si logy na tech mysterkach je fakt mnohem smutnejsi cteni, nez co se deje na powertrailu. Aspon pro me.

• 13

#3324 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 16:22

Klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd

Neboj, já jsem klidnej až moc a to nejen tady. ;) Ale neznamená to, že budu dělat mrtvého brouka a nedokážu upozornit na to co se mi nelíbí. Zrovna nedávno jsem viděl v obchodě kluka cca 10 - 12 let, co chtěl ukrást sluchátka. Nešel jsem za ochrankou, ale za ním s tím jestli je nechce vrátit. Netýkalo se mě to, žádnou škodu bych z toho neměl, ale stejně jsem to udělal, tak jako to dělám když se mi něco nelíbí v GC. Kluk se rozbrečel a vrátil je. Nevím proč, pozastavil jsem se nad tím proč brečí. Něco mi řekl, nebudu to tady rozebírat, ale docela jsem zíral a bylo mi ho líto, protože vypadal, že mluví pravdu. Tak jsem mu na ty sluchátka dal peníze. 98kč........ Kluk se rozzářil jako kdybych mu dal milión. A i jsem mu uvěřil, že to nikdy už neudělá. Třeba je to chyba, třeba se poučil, nevím......

• 11

#3325 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 16:52

Na zacatku ledna prisel log u jedne moji krabky a schodou okolnosti jsem den predem sel kolem a stage byla totalne pod snehem sel jsem se tam podivat hned druhy den po logu a stage byla stale pod snehem bez jedine stopy ale dotycny ten den v logbooku zapsany byl ???????????????????
  • 0

#3326 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 17:11

Zajímavý konec logu:

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
[White].t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c
[/White]

• 2

#3327 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 17:40

Na zacatku ledna prisel log u jedne moji krabky a schodou okolnosti jsem den predem sel kolem a stage byla totalne pod snehem sel jsem se tam podivat hned druhy den po logu a stage byla stale pod snehem bez jedine stopy ale dotycny ten den v logbooku zapsany byl ???????????????????

Nevim o co jde, ale ono i tohle muze byt OK. Kolikrat treba mam neco rozdelanyho do pulky, utecu od toho pac uz nemam cas, nebo neco nenajdu atd. a dodela se to nekdy uplne jindy. Taky spousta stagi od multin se vubec nemusi navstivit, protoze jejich obsah je treba zrejmy predem ze vzorce nebo z neceho jineho. Zalezi na situaci, ale pouhy fakt ze nekdo zaloguje kes a ten samy den nebyl na stagi nemusi znamenat nic spatneho. Ja treba mam v podstate porad nekolik kesi v tomhle stavu ze jsou udelane castecne.

• 5

#3328 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 17:40

Zajímavý konec logu:

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
[White].t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c t f t c
[/White]

<OT>Jak dělá vláček? "t f t c t f t c t f t c......" (číst co nejrychleji)</OT>

• 5

#3329 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 17:47

Není to deprese, ale napsat to do "radosti" ba jaksi ztratilo smysl.

Náramně se bavím, jak tady řešíte PWT a kombajny. Musel jsem teď v práci vyplňovat hodinový Compliance Web-based training - hrozná kravina. Tak jsem si pročetl toto a vidím, že existují ještě větší magoři než naši němečtí manageři a to mě uklidnilo :D Díky, teoretizujte dál a hlavně se mu za křivé nařčení neomlouvejte. Určitě kecá, když to tvrdí Novom.

• -7

#3330 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 18:11

Na stage mohl být už někdy před tím a teď si odlovil jen finálku.

• 0

#3331 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 18:36

Není to deprese, ale napsat to do "radosti" ba jaksi ztratilo smysl.

Náramně se bavím, jak tady řešíte PWT a kombajny. Musel jsem teď v práci vyplňovat hodinový Compliance Web-based training - hrozná kravina. Tak jsem si pročetl toto a vidím, že existují ještě větší magoři než naši němečtí manageři a to mě uklidnilo :D Díky, teoretizujte dál a hlavně se mu za křivé nařčení neomlouvejte. Určitě kecá, když to tvrdí Novom.

Bav se dál, jen tě upozorňuji, že jestli ještě jednou nazveš někoho z  diskutujících magorem, či jakkoliv jinak urážlivě,  ;)  nezůstane již jen u slovního varování.

• 0

#3332 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 19:29

Já se nepozastavuji nad tím, že PWT je pro body. Pozastavuji se nad tím, že když už ty body někdo potřebuje, tak ať si je zaloguje fér. Je opravdu smutné, když ten co hraje fér, přijde ke kešce a zjistí, že kvůli nějakému honibodovi, je už v kešce zapsán. Oni se totiž na to můžou nabalit v případě, že by owner kontroloval LB další problémy. Dám příklad.

Kačer si odloví z PWT několik keší, protože ho celej PWT nebaví. Tyto keše si na netu zaloguje. Po něm keše odloví nějaký vykuk co se honí za body a tak LB posune. Owner si zkontroluje podle logů v LB, logy na netu a dotyčnému logy
smaže protože v LB u dané keše jeho nick není. Zapeklitá situace co?
Je to jen příklad, ale klidně by se mohl stát.

Pomohlo by očíslovat PETky a logbooky? A když tam někdo dá svůj logbook, je možný ty logy neuznat?

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 09 únor 2016 - 22:42

• 1

#3333 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 19:37

Doma to opravím, snad se v tom vyznáte.

//tomy.22: v pohodě, taky si někdy s telefonem při psaní užívám své.  ;)

• 0

#3334 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 20:24

Nikdy jsem nevěřil, že se zúčastním zdejší diskuze. Ale ...

V příspěvcích 3324, 3328, 3335 + E-mailem jsem se svými přáteli byl napaden a osočen z nepoctivé hry GC při plnění PWT Čertova brázda. Toto tvrzení důrazně odmítám. Při všech svých aktivitách jsem vždy ctil pravidla "Flair play". Co dokazuje fotodokumentace (3324) logbooku?  Že děláme prasárnu - žabičkování? Mimochodem, že se toto děje, se seznamuji až zde! Ujišťuji všechny,  že jsme si celou trasu PWT poctivě  "odpracovali". Protože PWT nemáme za humny, takže odlov byl rychlovka na 1 den (asi také nejsme jediní).  Z fotodokumentace však vyvstává otázka: " Kde jsou zapsáni zalogovaní kačeři, kteří v daném období PWT navštívili?" A jedná se o 5. 10, 15, ..(?) zalogovaných kačerů. Přátelé byli nazváni "kumpány". Kéž by všichni kačeři byli jako oni, nebyly by "šedivé" kešky, vyrabované krabky, zmizelé CWG, TB, ... a to mi věřte! Naši předkové se řídili moudrostí: "Dvakrát měř, jednou řeš!". V našem případě: "Napřed přemýšlej a pak mluv!", Myškine, Novom, dr.voto, .., to se nestalo, že? Ano, kešky jsou různé - líbí se, nelíbí, ale i "draivky" jako tento trail, mají své kouzlo. Proto i PWT přitahuje, což je vidět na její návštěvnosti. Díky ownerovi za práci, kterou si se sestavením PWT dal.

Zdravím všechny kačery, kteří ctí pravidla "Fair play" a slušnost.

P.S.: Šlápnout vedle se může stát každému, ale slušnost je omluvit se.

GC se v mých seniorských letech stal příjemnou zábavou a neoprávněnými, neověřenými výpady se nenechám odradit ani otrávit. Na to vemte jed!!!

Býk51

Zdravim

Pro Býk 51

Jak praví klasik Felix Holzmann: Pláčete dobře, ale na cizím hrobě. Kdyby jste se obtěžoval přečíst pozorně můj příspěvek, pak by jste se mimo jiné dočetl (cituji sám sebe): Mám takový dojem, že NĚKDO posunuje logbooky, nebo dokonce celé kešky. Konec citace.

V tomto příspěvku jsem tedy nezmínil žádnou konkrétní osobu či osoby. A rozhodně jsem netvrdil, že vím kdo tak činí.

Přiložený obrázek měl pouze ilustrovat, jak to vypadá, když narazíte na logbook s vaším logem v keši, kterou ještě vůbec nenavštívil. Neukazoval tedy prstem na někoho konkrétního.

Pokud mi tedy chcete radit Dvakrát měř, jednou řeš, měl by jste se tím řídit především sám, než začnete někoho osočovat s osočování.

Pro místní detektivy

Jak se dostal log KOBYLE mezi mé logy? To je velmi jednoduché. Podle logiky by se mělo zapisovat do logbooku od shora dolů, řádek po řádku a pak se pokračuje na druhé straně. Jenomže tomu tak není. Někteří tak skutečně logují. Jiní zase se neobtěžují zabalený logbook rozmotat a zapisují se rovnou do prvního volného políčka co vidí. Takže logbook vypadá tak, že je popsán z obou stran, ze shora dolů, hlavou vzhůru ze zdola na horu. Někdo se zapíše třeba do prostřed bez návaznosti na ostatní zápis. Někdo se rovněž zapisuje na okraj.

Takže to, že byl log KOBYLE mezi mým, neznamená, že se logovalo takto postupně, řádek po řádku, ale jedná se o náhodu, že jsem se takto oba do logbooku zapsali.

Pokud by chtěl ještě někdo něco vysvětlit či mě z něčeho nařknout, nechť mi napíše.

Myškin

• 3

#3335 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 20:24

tomy.22 - Eventuální ban přežiju. Brzo odlétám na delší dobu do Nepálu, kde není internet ;)

Jen bych potřeboval poslat, třeba SZ, seznam zakázaných slov. Protože nevím, jestli mohu napsat, že nejen Novom je *, když někoho z chorobné zášti k jakémukoli většímu počtu uskupených keší osočí aniž by vůbec o tom něco věděl. Jen reaguje na hoax. Neomluví se a jen uraženě palcuje.

Prostě, stále mě nepřesvědčilo, že zdejší politická korektnost pozvedla úroveň tohoto fóra aspoň na suterén. Je to furt stejný, jen kytičkový. 

* dle slovníku to je slušné slovo, ale tady si nejsem jistý

• -5

#3336 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 20:32

Provokuješ slušně. :D  Myslím, že každý člověk ví, co jsou slušná slova a co ne. Pokud to nedokážeš rozeznat, tak tě upozorním, tak jak jsem napsal. Je jen na tobě, jak se k tomu postavíš. Z mé strany je to vše. Další nápovědu už nedostaneš.

• 0

#3337 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 20:46

Teda Tomy, nepřeháníš už to trošku? K označení "magor" se celkem hrdě hlásím i já :D Jak praví klasik, každej z nás je střelenej, jenom jinak trefenej!

• 6

#3338 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 20:51

Ne, nepřeháním. Ještě se někdo k tomuto označení hrdě hlásí? To abych pro příště věděl komu tohle označení vadí a komu ne.

• -2

#3339 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 21:13

Označení magor ve smyslu být zažraný do nějaké činnosti mi nevadí.

V jakém smyslu to použil KaMo si nejsem moc jist, protože jeho německé manažery neznám.

• 8

#3340 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2016 - 22:24

Me spis prijde dojemne ze ma nekdo takovou peci o to, cemu ostatni venuji svuj volny cas :)

Jinak teda je to fakt slozity. Co uz je podvod ve hre kde jedine pravidlo je nick v logbooku? Asi kdyz tam ten zapis neni, co? Nic jineho totiz v podstate postihnout nemuzete. Jenze ani tohle nefunguje. Viz nejen dira v logach na PWT o ktere tu byla rec, ta fakt muze mit nekolik racionalnich duvodu. Ale me se treba stalo, ze mi owner jedny kese nenasel muj log v kesi kde nejen ze jsem byl, ale dokonce jsem si 100% jistej ze jsme se tam zapsali. Chybejici log jsem nedavno resil i na jedne moji kesi. V obou pripadech se to vysvetlilo, nikde nikdo nepodvadel, logy zustaly platne. Jsou naopak i pripady kdy log v logbooku je, vsichni vedi ze dotycny se ke kesi ani nepriblizil, stejne s tim nikdo nic nenadela.

Pak jsou klasicky finalkari. Odsoudi je skoro kazdej, casto vcetne tech co sami finalkarej. OK. Kdo vezme nekde cizi souradnice a jde na finalku, je asi vseobecne spatnej. Jenze kde je ta hranice toho finalkare? Vcera vecer jsem o tom zrovna filozofoval pri cteni logu na jedny obtizne lustitelny kesi. Kdyz tam jeden kacer priznal ze to zfinalkaril, tak to seredne schytal. V poradku. Jenze na ty kesi je hafo logu " tohle bych nikdy nevyresil, tak jsem si nechal poradit". Tehle logu je cela skala kde to zacina priznanim mirneho nakopnuti, pokracuje pres par poradnych kopancu, az k tomu ze dotycny prizna ze si ani neskrt a bylo mu to cele nadeleno. O kolik je lepsi ten co si necha rict cele reseni, nez ten co si necha rict rovnou souradnice? O to ze to aspon zkusil? Jo, to se urcite ceni. Ale nekteri to ani nezkusej. Proste ten podil na reseni kese se pohybuje spojite od nuly az po 100%. Kde je ta hranice odkdy je to prasarna? Musim ty kese zmaknout 100%,nebo staci 90, 50, nebo jen 10%? Totez plati pro spolecny odlovy. Jdou na kes 2, jeden regulerne vylustil, druhej je s nim akorat v aute, tak ji ma taky. Naprosto bezna vec, nikdo se nad tim nepozastavi. Pak ale clovek narazi na log, ze na ty mysterce bylo 10 lidi najednou, v extremnich pripadech i vic. Vetsina z nich ani netusi co zalogovali. Kde tady je ta hranice kdy uz je to bohapusta prasarna?

Kdyz se pak rozhlidnete po tech tezsich kesich treba v Praze, zjistite ze treba ma mysterka 100 FI logu, ale vylustilo ji typicky neco mezi 5-10 lidma. Zbylejch 90-95 se pohybuje v tom pasmu od vylusteni s napovedou, pres vylusteni s prozrazenim reseni az po kompletni plnohodnotne zfinalkareni. Obzvlast pikantni to pak je jakmile clovek cte ty logy na vetsi mnozine tech kesi. Zjisti ze jsou lidi co skoro vzdy regulerne lustej. Ze jsou lidi co si vzdy nechaj poradit, jinak receno nevylustej sami nic, ale aspon se snazej. Jsou i lidi co se ani nesnazej, na ferovku pokazdy napisou ze tohle je nad jejich sily, ale nastesti znaji nekoho kdo jim rekl co s tim, nebo je tam vzal s sebou. A pak jsou lidi co loguji zasadne jen o pocasi, protoze vic o kesi nevedi. Ty kategorie jsou celkem jasne ohraniceny a fakt existuji lidi co maj zalogovanou prakticky celou Prahu, prestoze v zivote nelouskli vic nez D2. Precist si logy na tech mysterkach je fakt mnohem smutnejsi cteni, nez co se deje na powertrailu. Aspon pro me.

Můj (brněnský) pocit je, že do roka se každá mysterka přetransformuje na tradičku s fakultativním luštěním. Pochopitelně pro elitní cachery je tento čas mnohem kratší. Tam se to podle zajímavosti cache (autor, DT kombinace..) pohybuje od dnů do týdnů.

Což je takové mé vyjádření souhlasu s předposlední větou citovaného příspěvku.

• 2

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama