Geodepresivní koutek III
Publikováno 01 červen 2013 - 12:18
Publikováno 01 červen 2013 - 12:30
Alke04 napsal/a:
mimochodem jsou to vždy cache drive-in nebo skoro drive-in
Co je pro tebe pohodová drive-in, může pro jiného představovat vcelku nepříjemný pochod po frekventované silnici.
Alke04 napsal/a:
Už to vzdávám a radši jim pošlu celou souřadnici a co se pak nestane. Dostanu vynadáno, že jsem jim neměl posílat souřadnici, že si to chtěli spočítat sami, že takto z toho nemají ten dobrý pocit....
Napsat si o jedno nebo několik bonusových čísel a napsat si rovnou o celé souřadnice je docela rozdíl. Když jim napíšeš rovnou souřadnice, působíš dojmem, že jim nevěříš nebo ani nestojíš o to, aby si zbytek série prošli poctivě sami.
Publikováno 01 červen 2013 - 12:32
zvedavkanocni napsal/a:
S bonusy v tom nejsi sám - také jsem měla různé poznámkové papírky....a poztrácela nebo vyhodila. U některých sérií si říkám, že je mám daleko a odlovím při cestě jen náhodně pár keší, proto si čísla ani nezapisuji - a ejhle, pak zjistím, že jsem asi měla, protože už mám ze série poměrně dost a stálo by za to ji dolovit....Takže si zakládám bloček na série, abych pak neměla depresi z bonusu:D
PS: co znám ownery, tak rádi pomohou - zvlášť nám, potrhlým sklerotikům
Jo tak, člověk by rád pomohl, ale nezlobte se za mě - když jsou to všechno drive-in a pak ještě dostanu vynadáno, že pošlu rovnou souřadnice místo čísílek...
Publikováno 01 červen 2013 - 12:49
Publikováno 01 červen 2013 - 13:11
Shamane nevím co si představuješ pod pojmem doprošování,ale já bych jako owner měl radost,že je o mé keše zájem...No a v případě Alkeho bych ti doporučoval navštívit jeho keše-to jsou vymakané lahůdky:Dshaman3 napsal/a:
To by mě hanba fackovala, doprošovat se o něco ownera, to je přeci ta největší potupa. :@
Publikováno 01 červen 2013 - 15:49
Publikováno 01 červen 2013 - 17:03
Publikováno 01 červen 2013 - 18:52
Nová reviewer wiki a regionální pravidla pro ČR
http://www.geocachin...083&pid=#post_:
Publikováno 01 červen 2013 - 19:24
Publikováno 01 červen 2013 - 19:25
jezevcik napsal/a:
Chcete fakt depresi?
Nová reviewer wiki a regionální pravidla pro ČR
http://www.geocachin...083&pid=#post_:
Nedramatizuješ to trochu?
Já mám spíš depresi z toho nepřestávajícího deště a řek vylévajících se ze břehů...
Publikováno 01 červen 2013 - 19:33
Publikováno 02 červen 2013 - 7:51
No prave naopak, pocasi ze psa nevyzene a mudla zaleze. Ale kacer vytahne holinky, plastenku a destnik a ma volne pole pusobnosti, jen ti rybari jsou tez nepromokavi, ach jo. A jak se krasne vcera v tom slejvaku lovilo, jen jsem pak musel z holinek vylevat vodu.Aranyafëa napsal/a:
Přesně tak, chčije a chčije a volný víkend opět "geo" rozhodně nebude...
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 03 červen 2013 - 8:51
*
Publikováno 03 červen 2013 - 10:08
Déšť mi taky neva, ale ty kešky samotný po otevření nepromokavý nejsou, náchylnost ke zničení logbooku stoupá, takže než abych to zničila, radši počkám :-)Solim napsal/a:
No prave naopak, pocasi ze psa nevyzene a mudla zaleze. Ale kacer vytahne holinky, plastenku a destnik a ma volne pole pusobnosti, jen ti rybari jsou tez nepromokavi, ach jo. A jak se krasne vcera v tom slejvaku lovilo, jen jsem pak musel z holinek vylevat vodu.
Publikováno 03 červen 2013 - 10:12
Solim napsal/a:
No prave naopak, pocasi ze psa nevyzene a mudla zaleze. Ale kacer vytahne holinky, plastenku a destnik a ma volne pole pusobnosti, jen ti rybari jsou tez nepromokavi, ach jo. A jak se krasne vcera v tom slejvaku lovilo, jen jsem pak musel z holinek vylevat vodu.Aranyafëa napsal/a:
Přesně tak, chčije a chčije a volný víkend opět "geo" rozhodně nebude...
Hej, ale pravda! Normálně tady na Praze 1 je minimum turistů, v pohodě se dají lovit keše co ve dne jsou jen vlemi těžko. Tímto zvu na svou krátkou multinku na zmíněné Praze 1 jako příjemné rozptýlení při této situaci teda pokud se sem někdo dostane, je tady fakt vylidněno.
Publikováno 03 červen 2013 - 15:09
Publikováno 03 červen 2013 - 20:47
Tak v tomhle bych se tentokrát shamana3 zastal: na všem špatném je dobré nalézt aspoň jednu hezčí stránku...shaman3 napsal/a:
Nakonec jsem rád, že mám tento víkend pracovní.
Ale nevím, zda třeba obyvatele Jaroměře trochu potěší představa, že za povodní zničený most si někdy postaví jiný, hezčí...
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů